Zal Daten In Nederland Net Zo Waardeloos Worden Als In Amerika

16 mrt, 2022

Zal Daten In Nederland Net Zo Waardeloos Worden Als In Amerika

Zal “daten” in Nederland net zo waardeloos worden als in Amerika?

Ik denk dat het in Amerika een stukje “erger” is dan hier.

Ook denk ik dat wat er in Amerika gebeurt ook deze kant op zal komen. Wij lopen iets achter.

Ik merk dat het aantal onaantrekkelijke en seksloze simps hier in West Europa steeds groter en groter wordt.

Ik merk dat de “mooiere” vrouwen (lees: geil uitziende vrouwen die enorm veel aandacht krijgen vooral van simps met hun belachelijk zielige simp gedrag) inderdaad de “sugar date mindset” adopteren.

“Ik ben aantrekkelijk en jij wilt tijd met mij besteden dus dan zul je mij keihard moeten betalen voor mijn tijd, want als jij het niet doe, dan zijn er meer dan genoeg andere simps die het wel zullen doen”.

Waarde voor waarde. En eigenlijk is het niet heel gek, want vrouwen hebben altijd “waarde” willen hebben in ruil voor de seksuele toegang die ze hebben gegeven. Het zit al in hun natuur om dat te willen en het is nu alleen “on steroids”.

De hypergame natuur van een vrouw raakt gewoon op hol geslagen door de enorme opkomst van alle dating/social media apps waardoor nu hun dating opties van veel verder komen dan alleen hun woonplaats, want nu komen ze van overal ter  wereld.

Dus je kunt vrouwen het niet eens kwalijk nemen.


Maar naar mijn mening is het super simpel:

De mannen die niet “aantrekkelijk” genoeg zijn zullen straks helemaal niet meer actief meespelen in het datingspel met de aantrekkelijkere vrouwen. En die mannen zullen gewoon simpelweg voor seks moeten betalen.

En die groep mannen zal steeds groter en groter worden, want uit alle cijfers blijkt dat vrouwen grotendeels jagen op de top 10% van de aantrekkelijkste mannen.

En dat komt ook door hun hypergame natuur in combinatie met hun grootheidswaanzin waar ze in zijn gaan geloven, want zelfs niet knappe vrouwen krijgen enorm veel aandacht van de dorstige horde simps. Dus zelfs de 4tjes en 5jes denken dat ze bij de 7tjes, 8en en 9ens horen.

Dus die jagen straks met z’n allen allemaal op de top 10% of laten we het meer speelruimte geven, de top 30%.

En die andere 70% die zullen het moeten doen met wat er overblijft en die kant lijkt het nu in elk geval heel erg op te gaan

 

 


Ook Jij kunt je verdiepen in de kennis van de mannelijke en vrouwelijke psychologie 

Maar daar kunnen wij als mannen over gaan zitten klagen in een hoekje en we kunnen vingers gaan zitten wijzen. Of we kunnen doen wat ik nu aan het doen ben met Mancademy en dat is een support systeem bouwen waar mannen kunnen inpluggen om dit soort kennis te delen om vervolgens hun mouwen op te stropen en keihard aan de slag te gaan om met KENNIS van de mannelijke en vrouwelijke psychologie keihard proactief aantrekkelijke versies van zichzelf te worden om er voor te zorgen dat we het spel WEL blijven meespelen!

Want ik weet niet hoe het zit met jou, maar ik heb nog steeds fantastische relaties gehad met de vrouwen van mijn keuze en ik als 43 jarige man date nog steeds met aantrekkelijke dames.

En dat is omdat ik het spel begrijp, want ik snap het speelveld en ik begrijp de spelregels.

Ik speel niet het simpele direct game versier spelletje zoals de massa mannen doet en wat ze steeds slechter en slechter afgaat, want vrouwen raken steeds minder geprikkeld hierdoor. Maar ik speel “aantrekkingskracht” en ik laat vrouwen mijn kant op komen!

Want vrouwen zijn nog steeds een product van de natuur en zij draaien nog steeds hun natuurlijke hypergame programmering af in hun brein.

Dus ik maak mij geen zorgen, want ik speel het spel niet zoals de meeste pickup artists, maar ik speel het spel der evolutionaire aantrekkingskracht.

En dat is precies waar ik aan werk met de mannen die in de Mastercourse meedraaien bijvoorbeeld. 

Dus als jij je zorgen maakt of geen seksuele toegang krijgt momenteel dan raad ik jou aan om jouw mouwen op te stropen en het natuurlijke pad van evolutionaire aantrekkingskracht leren te bewandelen.

Want dan speel jij niet meer op hetzelfde level als die 70% of 80% van de andere mannen die als katten op hete kolen heen en weer aan het springen zijn.

Dus dat!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!