Wel Stimulerend Maar Niet Aantrekkelijk

Wel Stimulerend Maar Niet Aantrekkelijk

Er is een ENORM verschil tussen “stimulerend” zijn en “aantrekkelijk” zijn

Heb je ooit wel eens meegemaakt dat je het enorm naar je zin hebt gehad met een leuke meid, jij maakte haar continue aan het lachen en jij dacht echt dat ze jou leuk vond, maar na het uitwisselen van jullie telefoonnummers heb je haar nooit meer gesproken of gezien omdat ze haar telefoon niet meer opnam en jou ook niet meer terug belde?

Het gebeurt heel erg vaak! Ik hoor het veel van de heren waarmee ik werk en…ja! Ook ik heb het meegemaakt!
Hoe komt dat dan? Het ene moment hebben jullie het zo leuk en het andere moment lijkt ze je compleet te zijn vergeten?!

Nou, een honderd procent antwoord heb ik natuurlijk niet, want tijdens een interactie kan er natuurlijk veel gebeuren en je weet nooit helemaal waar het precies aan lag, maar ik wil je wel iets heel erg duidelijk maken wat een mogelijk antwoord is voor 90% van de keren dat het niet helemaal uitpakt zoals jij het graag had gezien.

Veel mannen gedragen zich stimulerend, en denken dat de vrouw ze hierdoor aantrekkelijk zal vinden

Veel mannen die op de “versiertoer” gaan en in gesprek raken met een leuke meid vallen in een valkuil genaamd de “stimulatie of flashgame valkuil”.

Dit is een “val” waar je in terecht komt als jij leuk grapjes aan het maken bent en gezellig aan het doen bent en vervolgens door haar positieve feedback gemotiveerd raakt om hiermee door te gaan zonder je te richten op hetgeen dat een vrouw daadwerkelijk tot je zal aantrekken.

Waar is hier dan de valkuil vraag jij je af?  Ok let op…het zit hem hier in het mis interpreteren van haar signalen!

Alleen omdat ze lacht om jou en jouw grappen betekent dat namelijk NIET dat ze je ook echt aantrekkelijk vindt en steeds meer tot je aangetrokken raakt en bij jou in bed eindigt!

Jij bent haar namelijk op dat moment wel aan het lachen aan het maken en zo dus aan het STIMULEREN…maar je bent haar aantrekkingskracht knopjes NIET aan het indrukken.

Jij duikt toch ook niet in bed met elke vrouw die jou aan het lachen maakt?

Dat ze om je lacht betekend nog niet dat ze bovenop je wil springen

Let daarom dan ook goed op dat je haar positieve feedback niet verkeerd opvat, want JA ze zal het vast leuk met je hebben, maar NEE dat betekent niet dat ze jou aantrekkelijk vindt!

En velen raken verslaafd aan het stimulerende spelletje wat ze samen met de dame in kwestie spelen en hebben geen idee dat ze hier eigenlijk geen steek mee verder komen.

Gebruik “stimulans” dan ook wel, maar met mate en wees je ervan bewust dat ondanks zij om je lacht en jullie het samen naar je zin hebben, dat niet betekend dat ze je de volgende dag nog wel wilt spreken!

In een volgende blog zal ik dieper ingaan op hetgeen wat een vrouw echt tot je zal aantrekken en hoe je dat gegeven kunt inzetten en houd deze site dan ook goed in de gaten!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!