Wat Mannen Aantrekkelijk Maakt En Vrouwen Niet

24 apr, 2022

Wat Mannen Aantrekkelijk Maakt En Vrouwen Niet

Dat Wat Mannen Aantrekkelijk Maakt, Maakt Vrouwen Onaantrekkelijk

Ik vind niet dat je moet luisteren naar wat vrouwen zeggen over wat ze wel of niet aantrekkelijk vinden.

Ik vind dat je jezelf enorm in de vingers snijdt als je luistert naar wat vrouwen zeggen op dat vlak.

Als een vrouw deze materie niet bestudeerd en geen weet heeft van Evolutionaire Aantrekkingskracht, ga er dan gewoon vanuit dat ze werkelijk geen idee heeft van wat zijzelf als vrouw op dieper level aantrekkelijk vindt en wat haar opwindt.

Want een vrouw zal 9 van de 10 keer komen met een politiek correct antwoord of ze zal zeggen wat zij denkt dat ze aantrekkelijk vindt zonder te weten wat haar werkelijk de juiste emoties laat ervaren.

En er is zelfs een studie gedaan waaruit dit ook is gebleken. Dus ze hebben met elektroden gemeten wat heteromannen, homosexuele mannen en vrouwen seksueel opwindend vonden.

Bij heteromannen en homosexuele mannen was dit redelijk simpel. Zij kregen vragen over wat zij opwindend vonden en kregen vervolgens plaatjes te zien. En daaruit bleek dat wat we allemaal wel weten.

Bij vrouwen was de uitkomst een stuk interessanter, want zij vertelden namelijk dat ze opgewonden en aangetrokken raakten door allerlei romantische en politiek correcte zaken, maar toen ze door middel van visuele beelden getest werden kwamen daar hele andere zaken naar voren zoals “dominant” gepakt te worden bijvoorbeeld.

Ik zal eens op zoek gaan naar die studie of zoek het eens op, want dat is best interessant. Maar hieruit blijkt dat vrouwen eigenlijk of liegen of echt niet weten wat ze werkelijk aantrekkelijk vinden en waar ze opgewonden door raken.

Maar een opmerking die veel vrouwen geven:  

“Ja, ik weet wat vrouwen aantrekkelijk vinden, want ik ben een vrouw”.

Die slaat dus op helemaal niets.

Als je dat ooit hoort van een vrouw vraag haar dan de volgende dingen:

  • Hoeveel vrouwen heb jij in je leven aangesproken?
  • Hoeveel vrouwen hebben jou afgewezen?
  • Hoeveel vrouwen heb jij tot nu toe in je leven in bed gehad?
  • Hoeveel jaren heb jij met vrouwen gespendeerd in een intieme relatie?

De meeste vrouwen zullen als antwoord geven: “Helemaal niet”. Dus ze zijn niet correct gekwalificeerd om jou als man te vertellen wat een vrouw aantrekkelijk vindt, want ze heeft geen ervaring met vrouwen ondanks dat ze een vrouw is.


Besef dat Mannen en Vrouwen anders zijn en dat wat aantrekkelijk is bij de man, dat niet zo is bij de vrouw

Luister hier dan ook niet naar, want wat zij tegen je zegt is gebaseerd op haar eigen goedbedoelde maar niet correct onderbouwde “mening”. Maar verder raakt het kant nog wal.

Maar vrouwen hebben vaak een mening over wat zij denken dat mannen aantrekkelijk vinden in een vrouw en als je die meningen hoort dan snap je ook meteen dat ze niet echt weten wat een man aantrekkelijk vindt.

Vrouwen verwarren namelijk nogal vaak wat mannen en vrouwen aantrekkelijk vinden in de andere sekse en hiermee bedoel ik dat een vrouw het bijvoorbeeld aantrekkelijk vindt als een man “weet wat hij wilt en assertief is”. 

Maar vervolgens denkt zij dat dat ook een aantrekkelijke karaktereigenschap is bij vrouwen. En dat is dus helemaal niet zo.

Ja, het is leuk wanneer een vrouw weet wat ze wilt en eventueel assertief is, maar het is niet per definitie een “aantrekkelijke karaktereigenschap” waar mannen naar zoeken.

En vaker wel dan niet is het zo dat een vrouw die “weet wat ze wilt en assertief is” (om even in dit voorbeeld te blijven) door mannen eerder wordt ervaren als een vrouw die haar zin doordramt en dit voor een hoop mannen eerder als onaantrekkelijk ervaren wordt.

Je hoort vrouwen bijvoorbeeld promoten dat ze “een boss lady” is en “girls run the world”. Maar het zijn precies die vrouwen, die dat gedachtengoed nastreven, die ongelukkig in dating zijn omdat geen man zit te wachten op een “boss lady”.

Terwijl een man die “een boss” is wel als aantrekkelijk ervaren wordt door vrouwen, omdat daar enkele evolutionaire aantrekkingskracht knopjes door worden aangezet bij vrouwen wanneer een man karaktereigenschappen bezit waaruit blijkt dat hij “een boss” is.

Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde en om hele goed onderbouwde redenen opereren wij anders en zoeken wij andere dingen in de andere sekse.

En dat wat een man aantrekkelijk maakt, maakt een vrouw niet aantrekkelijk. En zo is het andersom ook!


Een Vrouw heeft een Man nodig met “Mannelijke” kwaliteiten

Een man met “vrouwelijke” kwaliteiten is niet aantrekkelijk voor een vrouw. Wat een vrouw ook zegt! 

Een vrouw vindt het leuk om een Gay Best Friend te hebben maar raakt doorgaans niet seksueel opgewonden door hem.

Dus je moet je goed beseffen dat vrouwen geprogrammeerd zijn om mannen aantrekkelijk te vinden die bepaalde karaktereigenschappen bezitten en dat zijn vaak niet de karaktereigenschappen waar ze zich bewust van zijn.

Dus luister niet naar vrouwen over wat zij tegen je zeggen wat wel of niet aantrekkelijk is om je vervolgens op die manier te gaan gedragen. Want dan weet je zeker dat je de rest van je dagen alleen slijt.

Wil je succes met vrouwen? Luister dan naar mannen die veel successen hebben behaald met vrouwen en weten waar ze het over hebben.

En assertiviteit, leiderschapsvaardigheden, actie ondernemen, doelgerichtheid, dit zijn MANNELIJKE kwaliteiten en die moet je als man nastreven als je aantrekkelijk wilt zijn voor vrouwen. En die moet je NIET nastreven als vrouw zijnde  als je aantrekkelijk wilt zijn voor mannen.

Dat wat mannen aantrekkelijk maakt voor vrouwen, maakt vrouwen onaantrekkelijk voor mannen. En dat wat vrouwen aantrekkelijk maakt voor mannen, maakt mannen onaantrekkelijk voor vrouwen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!