Wat Ik Heb Geleerd Van De Bekendste Pickup Artist Ter Wereld (Mystery)

26 feb, 2022

Wat Ik Heb Geleerd Van De Bekendste Pickup Artist Ter Wereld (Mystery)

Wat Ik Heb Geleerd Van De Bekendste Pickup Artist Ter Wereld? (Mystery)

Dit vind ik zelf een hele leuke vraag!

Sommigen die wat meer over mij weten die weten dat ik ongeveer tien jaar lang heb getraind en gewerkt met Erik von Markovik “Mystery”.

Erik staat beschreven in het boek The Game en was het belangrijkste karakter in de twee seizoenen van de serie “The Pickup Artist”.

Hij was een van mijn belangrijkste mentoren in The Game en ik heb van hem mogen leren. Ik heb het speelveld met hem betreden en ik heb zelfs enkele keren met hem samen gewoond dus ik heb hem van heel dichtbij kunnen volgen.

Naar mijn mening is hij nog steeds een van de allerbesten op het vlak van Pickup en de beïnvloeding van vrouwen. Ik heb heel veel andere grote namen in het veld gezien en de meesten vandaag de dag spelen het “Direct Game” spelletje, wat naar mijn mening niet meer is dan een “bingo spel” dat je speelt.

“Hoe meer vrouwen je aanspreekt, hoe groter de kans dat er eentje toehapt”

Maar zoals ik het zelf benader en hij dus ook, is niet enorm veel vrouwen aanspreken, maar er voor zorgen dat jouw “sociale setting” op de juiste manier beïnvloed wordt zodat je mensen jouw kant op trekt als een magneet.

Dus waar anderen achter vrouwen aanlopen om ze aan te spreken, beïnvloeden wij onze sociale setting en zorgen wij ervoor dat in sociale interacties de vrouw eerst interesse in ons gaat tonen.

Dit is een andere benadering en het is een kunstvorm die langzaamaan verloren aan het raken is, omdat het ook daadwerkelijk moeite kost om dit spelletje te leren.

Maar ik heb dus ook heel goed kunnen zien hoe hij zich in sociale situaties gedraagt, hoe hij met vrouwen omgaat en op welke vlakken hij super sterk is als het gaat om het beïnvloeden van vrouwen.

Ik heb het spel samen met hem gespeeld en ik heb dus een hoop af kunnen kijken.


Leer als man om de tijd te nemen voor Game in plaats van snel willen scoren

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd van hem is hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om jouw spel te spelen en de tijd te nemen om een vrouw echt tot je aan te trekken.

Ik hield er zelf van nature erg van om snel actie te ondernemen en snel mijn slag te slaan en ik zie dat vele “pickup artists” dat prediken alsof dat dé manier is welke “goed” is.

Maar heel eerlijk, op die manier kom je niet verder dan een one night stand en het hebben van one night stands is slechts een deel van “game”.

De meeste jongens die ik in het veld hun ding heb zien doen, die snel de one night stands konden regelen, die konden geen enkele vrouw ook echt in hun leven behouden. Dus ze hadden nooit relaties met mooie vrouwen.

Daarnaast stonden ze in een sociale setting ook maar een beetje om zich heen te staren, omdat ze nooit hadden geleerd om goede sociale gesprekken te voeren met mensen in het algemeen.

Dus ze zijn goed in het snel seks hebben, maar verder dan dat komt hun game niet. En hoe een hoop pickup artists ook proberen om Mystery zijn stijl af te doen als “slecht” of “ouderwets”, ik moet nog steeds iemand tegenkomen wiens game op zijn level ligt.

Hij is een van de vele weinigen waarvan ik gezien heb dat hij ook werkelijk langdurige relaties had met mooie vrouwen.

 

Als een van de weinigen is hij een persoon die zodra het nodig is de tijd neemt om zijn spel te spelen zodat de emoties die hij beïnvloedt ook echt dieper kunnen settelen bij een vrouw. Want wil jij dat die emoties ook echt een diepere impact maken dan zul je daar de tijd voor moeten nemen.

En dat kan niet iedereen! De meesten zijn zo behoeftig en bang dat ze weer net zo snel verdwijnt als dat ze aan kwam zetten en dat ze gedreven door de angst om haar kwijt te raken proberen om zo snel mogelijk toe te slaan.

En bij hem zag ik die gehaastheid niet, want hij was super chill, super relaxed en echt niet bang dat hij haar kwijt raakte. Hij nam de tijd en dat is naar mijn mening ECHTE game beheersen.

Nog iets wat ik hem zag doen en wat ik niet meer dan een handjevol mannen zag doen was dat hij als geen ander het middelpunt van de aandacht kon zijn!

Hij kon mensen letterlijk hypnotiseren met zijn manier van praten!

Zoals de meeste mannen super saai klinken als ze praten en geen aandacht vast weten te houden, ook 99,99% van de pickup artists niet, want ook die gasten klinken saai als de hel! 

Zo kon Mystery letterlijk de aandacht van iedereen vasthouden door zijn enorm goede presentatievaardigheden.

Zijn manier van spreken, de pauzes op de juiste momenten, zijn toonhoogtes veranderen, het oogcontact, zijn handbewegingen, alles was SPOT ON!

Dit is iets waar ik persoonlijk ook nog keihard mee aan de slag ben, om “aandacht grijpend” te communiceren.

Ik zie geen enkele Pickup artist dit doen, die zijn gewoon super slecht hiermee, klinken  saai en die zullen nooit een sociale situatie op geheel natuurlijke manier kunnen domineren zoals Mystery dat kan. Hij is echt heer en meester op dat vlak.


Zorg ervoor dat jij er interessant en verzorgt uitziet als jij op stap gaat

En iets anders wat ik hem heel goed zag doen en wat keihard werkt, ook voor mij en voor vrienden van mij, is “Peacocking”.

Dit is iets waar veel zogenaamde pua experts hun mening over hebben dat het niet werkt en dat het alleen voor clowns is.

En vervolgens kijk ik naar die mensen en zie ik dat ze er totaal onverzorgd bij lopen, geen enkele uitstraling hebben met hun kledingstijl behalve die van een slonzige student, maar wel neerbuigend doen naar iemand die er wel enorm interessant uit ziet.

Ik zag bij Mystery, doordat hij zijn eigen specifieke kledingstijl heeft, dat de mooiste vrouwen van de clubs en bars naar hem keken in plaats van de pickup artists met een uitgesproken mening over Peacocking.

En ik merk het zelf ook. Wanneer ik er goed uit zie en interessante kleding draag met interessante items dan krijg ik ineens aandacht van vrouwen die me normaal die aandacht niet zouden geven.

Kijk, Mystery liet heel goed zien dat door er interessant uit te zien je jouw sociale omgeving al beïnvloedt zonder dat je ook maar iets hebt gezegd.

En dat is hoe wij game benaderen. Als een middel om onze sociale setting te beïnvloeden en wat ons enorm veel bewegingsruimte geeft in tegenstelling tot een middel om vrouwen te neuken en wat game dus heel rechtlijnig maakt en je geen speelruimte geeft.

Ik heb echt nog veel meer belangrijke dingen van hem geleerd en ik zou daar alleen al een heel weekend over kunnen praten, maar ik denk dat dit voor nu wel enkele belangrijke verschillen laat zien over hoe wij naar “game” kijken en naar het beïnvloeden van mensen en onze sociale omgeving.

Dit zijn enkele dingen die ik van Mystery heb geleerd en, ik hoop dat je er iets mee kunt! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!