Wanneer zij al een vriend heeft

Wanneer zij al een vriend heeft

Wanneer Zij Al Een Vriend Heeft

In een van onze facebook groepen had een jongeman iets gepost, hij schreef:

“Ik was met een vriendin welke dicht bij me staat. Onze band is goed en we zijn close samen. We besloten naar haar huis te gaan en haar vriend was niet thuis. Ze flirtte niet met me maar eenmaal thuis deed ze haar pyjama aan. Ik heb niets geprobeerd, maar dat had ik wel graag gewild, want ik had wel seks met haar willen hebben. Wat vinden jullie hier van, hoe had ik dat kunnen doen?”

Nou, daar heb ik natuurlijk wel even op gereageerd, met:

“Ze heeft een vriend en hier zit jij op Facebook te vragen over hoe je seks met haar had kunnen hebben? Alsof je als een kakkerlak in een donker hoekje ligt te wachten op het perfecte moment om je op enkele kruimels te storten die daar liggen”

Hij antwoorde daar vervolgens op dat hij vond dat ik overdreven reageerde, dat ik getriggerd was en dat ik hem probeerde te beledigen door hem te vergelijken met een kakkerlak.

Mijn reactie daarop was dat ik niet getriggerd was, maar dat ik nu de persoon was die hem de waarheid moest vertellen. En ik vertelde hem dat ik hem helemaal niet beledigde, want dat had hij zelf al gedaan door dat serieus te willen en door te vragen aan anderen hoe hij de vriendin van een ander zou kunnen neuken.

Kijk mannen, voor mij is het heel simpel… ten eerste: jij bent gewoon een vieze gluiperige bloedzuiger als jij moedwillig met je vieze tengels in de relatie van een ander gaat zitten porren.

En ten tweede: alleen een vieze NEEDY, behoeftige zwakkeling zonder ruggengraat en ZONDER OPTIES zou als een quasimodo in een donker hoekje gaan staan wachten om toe te slaan zodra hij de kans krijgt… ik bedoel, wat is dat voor mindset?!

Is dat serieus het level waarop jij dit spel wilt spelen en is dat het level waarop een succesvolle man zijn zaken doet? NEE!

Iemand die keuze wilt in zijn leven, die zal zich moeten gaan gedragen als iemand die keuze heeft! Iemand die keuze wilt in zijn leven wat betreft vrouwen, die zal weg moeten blijven van het level waarop kakkerlakken leven! Want anders ben jij bezig om het kakkerlak level te spelen, terwijl je juist een level hoger wilt spelen!

En begrijp ook, dat jij op die manier super onbetrouwbaar bent als persoon en dat jouw maten, jouw vrienden jou NIET kunnen vertrouwen in de buurt van hun vriendin.

Want jij bent dus blijkbaar een persoon die zodra jouw maten zich omdraaien met je vieze gluiperige vingers aan hun vriendin wilt zitten…want dat is namelijk de enige keer dat je in de buurt komt van een vrouw, de vriendin of vrouw van iemand anders.

En hey, ik begrijp aan de ene kant het verlangen wel hoor, want ik ben ook een gezonde en functionerende man en een aantrekkelijke vrouw is gewoon een aantrekkelijke vrouw. Maar als jij jezelf niet kan inhouden en tegen jezelf kan zeggen “dit doe ik niet”, dan zul je altijd op het kakkerlak level blijven spelen…als de kakkerlak die je bent…en dan verdien je ook niet meer dan kakkerlak resultaten!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!