Wanneer Vrouwen Jou Proberen Te Beledigen

24 apr, 2022

Wanneer Vrouwen Jou Proberen Te Beledigen

Wat Doe Je Wanneer Vrouwen Jou Proberen Te Beledigen?

Ja vrouwen zijn heel goed in het geĂ«motioneerd reageren, het getriggerd raken en vervolgens op een beledigende tirade gaan om te proberen jou omlaag te halen, want.dan voelen zij zich weer beter namelijk als jij je beledigd voelt 😉

Dan krijg je dingen te horen als: 

  • Een ECHTE MAN
 “zou doen wat ik vind dat hij moet doen, omdat dat mij goed uitkomt”.
  • Of ze zeggen dat jij dom aan het “mansplainen” bent.
  • Of, welke vrouw heeft jou pijn gedaan?
  • Alleen ZWAKKE mannen durven niet met een vrouw zoals ik om te gaan of alleen ZWAKKE mannen commiteren zich niet             aan een relatie omdat ze ZWAK zijn.
  • Of, een ECHTE man zou wel een sterke vrouw zoals ik nemen
         of een ECHTE man zou niet bang zijn voor een echte en sterke vrouw zoals ik…boss lady.

Het overkomt mij vaak dat vrouwen mijn mening of de feiten die ik deel met mannen niet kunnen waarderen, zichzelf er persoonlijk door laten raken en vervolgens van alles doen om mij proberen te beledigen, vingers wijzen en zeggen dat ik niet weet waar ik het over heb en dat zij nooit dating advies van mij zouden aannemen en dat zij niet begrijpen dat mannen voor dating advies naar mij toe komen.

En heel eerlijk, ik lok het ook wel een beetje uit, want ik vind het leuk om mensen te triggeren die snel getriggerd zijn.

En waarom doen vrouwen dit? (en vrouwelijke bitchy mannen)

Omdat dat het enige is dat ze kunnen doen. De vrouwen die deze tactics gebruiken zijn emotioneel of psychisch niet in staat om emotie van logica te scheiden en een met correcte logica onderbouwd gesprek te voeren over waarom ze het niet met je eens zijn.

Ze zijn emotioneel getriggerd en zullen koste wat kost proberen om jouw emotie omlaag te brengen, want als zij zien dat jij emotioneel getriggerd bent dan voelen zij zich alsof ze “hebben gewonnen” en dan voelen zij zich goed en beter dan jij!


Laat je als man niet meetrekken in het gevecht van de getriggerde emoties

Maar het beste wat je kunt doen is er niet op ingaan en als je er niet onderuit komt, omdat de situatie erom vraagt dat je er wel op ingaat dan niet emotioneel reageren en houd het dan volledig rationeel.

Zodra jij gaat terug “vechten” heb je verloren!

Sowieso zul je niet van getriggerde vrouwen kunnen winnen door emotioneel terug te reageren en zul je ook niet winnen met super goed onderbouwde rationele onderbouwingen waaruit duidelijk blijkt dat jij gelijk hebt, want zelfs dan heb jij geen gelijk.

Zij hebben altijd gelijk, het ligt altijd aan jou en nooit aan hun, want jij hebt het altijd fout en jij moet sterven


Nee, maar niet reageren als je niet hoeft te reageren. Stel je voor dat je bij familie zit bijvoorbeeld, dan zul je als je wel reageert alleen maar een geëmotioneerde discussie ontluiken waar helemaal niemand op zit te wachten.

 

Als het online is dan kun je jouw reacties wel “oefenen” maar houd het rationeel en 100% op logica en ga niet geĂ«motioneerd reageren. Want ook dan verlies jij zelfs als je gelijk hebt. 

Want het gaat ze niet eens meer om het  gelijk hebben of hun logisch te onderbouwen punt over te brengen, maar ze willen gewoon het laatste woord hebben en dat gewoon om nog even iets terug te zeggen.

Daarbij zijn deze personen ook nog eens enorm gepassioneerd en sterk uitgesproken ook al hebben ze het fout. En op zo’n manier kun je geen normaal gesprek voeren en die discussie zal dan dus ook niet altijd positief gevoerd kunnen worden,  voor beiden partijen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!