Waarom “Zwakke” Mannen Geen Seks Verdienen

26 feb, 2022

Waarom “Zwakke” Mannen Geen Seks Verdienen

Waarom “zwakke” mannen geen S€KS verdienen!

 

Uit alle cijfers of data van datingsites en dating apps blijkt dat vrouwen jagen op de top 20% van de aantrekkelijkste mannen

En uit onderzoeken blijkt ook dat de leeftijd waarop mannen hun maagdelijkheid verliezen steeds verder omhoog gaat.

Je zou dus heel goed kunnen zeggen dat “onaantrekkelijkere mannen” steeds minder toegang hebben tot seks.

Ik denk dat je “onaantrekkelijker” in dit geval niet direct zou moeten vertalen naar:

  • niet genoeg geld hebben
  • niet gespierd genoeg zijn
  • niet een hoge status hebben

Ook al zijn dat wel uitkomsten die in relatie staan tot de oorzaak en dat is naar mijn mening het “mentaal zwak zijn”. Ik denk dat daar alles mee valt of staat. 

Dit zijn veelbesproken onderwerpen bij vrouwen.. 

  • Waar zijn de echte mannen gebleven?
  • Waarom zijn mannen geen echte man meer?
  • Waarom zijn mannen doetjes geworden? 
  • Waarom kan ik geen goede man vinden?
  • Waarom zijn mannen zwak?

En dit zijn eigenlijk uitspraken waarmee ze bedoelt: waar vind ik een man die bij mij genoeg vinkjes van goedkeuring aftikt en wie ik aantrekkelijk vind.

En ja, vrouwen hebben een hele waslijst aan eisen en gegrond of niet (want zelf matchen ze hun eigen standaard meer dan vaak in de verste verte totaal niet) maar er zit wel degelijk wat in!


Maar als je kijkt naar hoe “zwak” mannen zijn: dus hoe mannen geen ruggengraat hebben en jankend in een hoekje gaan zitten meuten in hun bitch energie en opgeven wanneer ze weerstand voelen of wanneer ze een uitdaging niet overwinnen, dan zit er zeker een hele duidelijke kern van waarheid in.

Want het is heel makkelijk vandaag de dag om “zwak te zijn”. Honderd jaar geleden had je niets te eten als je zwak was en nu kun je gewoon eten, maar heb je alleen geen seks! (als je er niet voor betaald)

Een heleboel mannen over het algemeen zijn zwak, punt. 

Lichamelijk zwak en mentaal zwak!

En ik zit hier nu niet met vingers te wijzen, want ook ik ben in deze zéér comfortabele wereld opgegroeid. Ook ik ben opgegroeid in deze wereld waarin ik heb kunnen profiteren van alle gemakken waar onze samenleving onze levens mee heeft gezegend.

 

 

Maar ook ik heb moeten KNOKKEN om uit de zwaartekracht van zwakte te ontsnappen!

En ook ik merk dat die zwaartekracht van zwakte heel hard aan het trekken is, want ook ik knok nog steeds elke dag met mijzelf om te groeien en het meeste uit mijn dagen te halen. 

En soms lukt dat niet elke dag… ik weet het!

Maar daarom wil ik nu wel even met mijn vingers in die zere plekken prikken zodat het je emotioneel raakt en uitdaagt.

Want ik begrijp als geen ander dat het enorm belangrijk is dat je een bewustzijn creëert wat dit betreft en dat je even goed in de spiegel kijkt om te reflecteren.

“Ben ik een zwakke lul of niet” 😉 

Maar als je het menselijke paringsgedrag begrijpt en dus begrijpt wat voor risico’s een vrouw loopt wanneer ze besluit seks te hebben met een man, dan kun je ook heel goed begrijpen waarom sommige mannen helemaal géén seks hebben. 

Sommige mannen worden gewoon niet “uitgekozen” door vrouwen, want ze worden gediskwalificeerd als mogelijk seksueel partner.


Het hebben en ontwikkelen van een Innerlijke Drive is voor een man erg belangrijk

 

En na al die jaren internationaal trainingen te geven en mannen hierop te coachen heb ik een heel belangrijk ingrediënt kunnen ontcijferen die “mannen die succesvol zijn met vrouwen” met zich meedragen en dat is hun innerlijke kracht!

Geld, uiterlijk of status zijn niet onbelangrijk, maar de innerlijke DRIVE van mannen was nog veel belangrijker.

Ik heb miljonairs gecoacht die er knap uitzagen en een mooi lichaam hadden, maar toch een “zwakte” uitstraalde wat ze toch enorm onaantrekkelijk maakte voor vrouwen.

Dus die miljonairs waren niet succesvol met vrouwen en hadden geen seks met vrouwen tenzij ze ervoor betaalden. Dus al die smoesjes moet je opzij gooien, daar ligt het niet aan!

En heel eerlijk 80% van de mannen die ik voorbij heb zien komen bestond uit de standaard “zwakke man”.

Ik begrijp dat dit niet leuk is om te horen en ik zeg dit ook niet met plezier om anderen emotioneel pijn te doen, maar ik vind wel dat dit soort dingen gezegd moeten worden! 

Wij mannen moeten dit soort dingen vaker tegen elkaar zeggen en elkaar bedanken voor de eerlijkheid! 

Maar goed, je bent dus een man en het lukt je niet om intieme interacties met vrouwen te hebben. 

In plaats van naar vrouwen te wijzen en je te verschuilen achter allerlei redenen moet je  eens goed in de spiegel kijken en zeg tegen jezelf: 

“Jij hebt geen S€KS omdat je geen s€ksleven VERDIENT!”

Want om terug te komen op  die 80% van de mannen waar ik het net over had. Je bent misschien heel lief, leuk en aardig, maar voor moeder natuur ben jij het niet waard!

In de ogen van moeder natuur verdien jij het niet om seks te hebben en jezelf voort te planten.

Wanneer je lui bent, niet sport, slecht eet, jezelf mentaal niet uitdaagt, en opgegroeid bent in alle luxe en comfort, ben je niet de man die je zou kunnen zijn en krijg je ook de resultaten niet van de man die je had kunnen zijn.

Je wilt de “makkelijke weg” nemen en dat is de weg van de minste weerstand (dus doe je helemaal niets) en die weg leidt nergens naar toe. En al helemaal niet naar de slaapkamer met een vrouw.

Dus ook al ben jij niet die miljonair met een knap gezicht en mooi lichaam, maar als jij niet op zijn minst de drive hebt, de innerlijke kracht, om jouw leven naar hogere levels te trekken dan straal je dat niet uit.  En jij communiceert op dat moment dat jij het NIET verdient om seks te hebben.

Want voor een vrouw is het gewoon gevaarlijk (in de ogen van moeder natuur) om seks te hebben met een man die geen drive heeft en te lui is om zijn uitdagingen aan te gaan.

Je hoeft niet eens de middelen te bezitten, want als je maar kunt laten zien dat je de drive hebt om die middelen te verkrijgen, dan communiceer je al een bepaalde innerlijke kracht in tegenstelling tot innerlijke zwakte.

En ik ben het 1000% met moeder natuur eens! Ik vind niet dat zwakke mannen het “verdienen” om seks te hebben.

Ik bedoel, voor wat en waarom precies?! Gewoon omdat je bestaat en omdat jij vindt dat je er ook recht op hebt?! Nee, maar ga er maar voor werken! Ga jezelf maar upgraden, ga je uitdagingen maar aan en ga maar groeien mentaal.

Wanneer je dat doet en je naar hogere levels groeit als man dan zul je daar de beloningen voor kunnen ontvangen. Zoals status, financiële middelen, een mooi afgetraind lichaam… en seks. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!