Waarom Vrouwen Sterke Mannen Nodig hebben

24 apr, 2022

Waarom Vrouwen Sterke Mannen Nodig hebben

Begrijp goed Waarom Vrouwen Sterke Mannen Nodig Hebben

Er gaat een meme in het rond en daarop staat het volgende:

“Moeilijke tijden zorgen voor sterke mannen, sterke mannen zorgen voor goede tijden, goede tijden zorgen voor zwakke mannen, zwakke mannen zorgen voor moeilijke tijden”

“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak man, weak men create hard times”

En ik denk dat deze heel goed schetst wat er momenteel aan de hand is in de wereld en ook in de wereld van relaties tussen mannen en vrouwen.

Ik heb het er vaak over tijdens coachingsgesprekken, mannen vandaag de dag zijn zwak! 

Wij als mannen zijn opgegroeid in een wereld waarin alles mogelijk is, want ons bedje is gespreid, alles is verzorgd, we hoeven nergens voor te knokken, wij hebben geen oorlog hoeven te vechten, wij hebben geen maatschappij hoeven op te bouwen en aangezien een man niet wordt geboren in comfort maar wordt gebouwd in strijd lopen we ietsjes achter in het vormen van ons karakter.

Dus mannen vandaag de dag stropen hun mouwen niet op om zwaar werk te verrichten. Mannen vandaag de dag stropen hun mouwen op, omdat anders hun vochtinbrengende nachtcrème een vlekje kan achterlaten op hun mouw.

Maar goed, mannen vandaag de dag zijn over het algemeen zwak! 

En je ziet dat vrouwen daardoor ook helemaal de kluts kwijtraken, omdat ze geen richting krijgen van sterke mannen.


Zoals vrouwen hun vrouwelijkheid verliezen, verliezen mannen hun mannelijkheid

En ik zie een heleboel mannen klagen over vrouwen. 

Dat vrouwen niet vrouwelijk zijn en mannelijke trekjes hebben, dat ze een grote bek hebben en zelfs moedwillig ruzies uitlokken, dat ze hun vrouwelijke rechten misbruiken tegen mannen op verschillende manieren en ja dat klopt, want ik merk ook al twintig jaar de verandering in het vrouwelijke gedrag.

Maar wat ik aan de andere kant ook enorm merk is de verandering in het mannelijke gedrag!

Want ook mannen zijn steeds zwakker geworden, zachter, liever, kleinzeriger, zijn hun drive verloren, hebben geen doelen, zitten liever achter hun computer een spelletje te spelen dan dat ze naar de sportschool gaan om hun lichaam en geest sterker te maken, mannen zijn metroseksueel geworden en doen cremetjes op hun gezicht in plaats van dat ze naar de dojo gaan om te kickboksen of MMA te doen en bloed op hun gezicht te krijgen en er zijn inmiddels al mannen die zichzelf een “mannelijke feminist” noemen.

Wat overigens naar mijn mening een heel slechte parings-strategie is om te gebruiken. Mannen die hopen om op die manier “goedkeuring” te krijgen van vrouwen en er eentje te vinden die ze aantrekkelijk gaat vinden.

Dus ja, ik ben het er mee eens dat vrouwen hun vrouwelijkheid verliezen, maar dat komt omdat mannen hun mannelijkheid verliezen.

Je kunt niet van het vrouwelijke verwachten dat het zichzelf in toom houdt zonder dat het mannelijke het vrouwelijke daarin steunt!

Het vrouwelijke is als “chaos” en het mannelijke is als “orde” en als chaos niet binnen bepaalde kaders wordt gehouden dan gaat het haar gang wel.

Dus je zou het zo kunnen zien: omdat het mannelijke niet sterk genoeg is om de orde te bewaren krijgt het vrouwelijke te veel ruimte om in haar eigen chaos te verdwalen!

Je ziet dat vrouwen vandaag de dag over mannen heen walsen, omdat vrouwen geen weerstand voelen van mannen. Dus de grenzen zijn niet duidelijk gedefinieerd en waar geen duidelijke grenzen zijn doet chaos haar ding wel. 

En zelfs vrouwen zijn hier niet blij mee en zelfs vrouwen haten dit in zichzelf. Als je met vrouwen praat over “vrouwen” dan zeggen 9 van de 10 vrouwen dat ze niet met vrouwen om kunnen gaan, want ze hebben misschien 1 of 2 vriendinnen maar dat is het! 

En ja ik weet dat er ook vrouwen zullen zijn die zullen zeggen “nee hoor dit is niet waar, want ik heb een keer iets heel anders ervaren” en ja dat zal ook wel, maar dat weegt niet op tegen de grote overduidelijke meerderheid.


Vrouwen hebben een man nodig die goed kan leiden

Maar het vrouwelijke kan pas op en top bloeien in het vrouwelijke en al haar vrouwelijke kwaliteiten ten volste ten toon stellen als dit op een of andere manier gebeurt binnen de mannelijke kaders en door mannelijke sturing.

Net als in dans heb je de man die de dans leidt en je hebt de vrouw de de dans volgt.

En de man moet die dans leiden, want als hij dat niet doet dan gaat de vrouw alle kanten op en ziet de dans er niet uit en zit er geen lijn in.

Als een man goed leidt dan kan de vrouw binnen die leiding zichzelf helemaal laten gaan en dan zal de dans er mooi uitzien.

Dus het is niet zo dat een vrouw zwakker is omdat zij volgt, nee, een goede volger is juist heel krachtig, omdat de volger, de vrouw in dit geval, er voor zorgt dat een dans er mooi uitziet. 

Maar een vrouw kan zich alleen laten leiden door een man die de leiding kan nemen en deze leiding ook daadwerkelijk neemt. Want als jij als man zwak in je leiding staat dan duurt het niet lang voordat een vrouw over je heen walst!

Een vrouw zal namelijk altijd testen op zwakte in jouw mannelijkheid. 

Chaos zal altijd tegen de afgebakende Orde blijven trappen en net zolang tot er scheuren en barsten in ontstaan en de afbakening afbrokkelt. 

En dat is het moment dat zij haar respect voor deze zwakke afbakening verliest en het verder kapot trapt net zolang tot jij in een hoekje ligt te janken van ellende en zij van bovenaf naar je kijkt met afschuw in haar ogen en een andere man zoekt die haar wel aan kan.

En daarom hebben vrouwen sterke mannen nodig. Onze maatschappij heeft sterke mannen nodig!

Je ziet wat er gebeurt nu er geen of niet genoeg sterke mannen zijn.

Vrouwen laten hun tieten zien voor geld op Only Fans, staan in hun strakke legging een kamelenteen te trekken op domme dansvideo’s op Tic Toc, staan in hun stringetje foto’s te maken van hun dikke hol op Instagram, staan op Sugarbaby websites om zichzelf te verhuren aan degene die ze het meest interessante aanbod doet..

Vrouwen zijn compleet losgeslagen in deze progressieve “vrouwvriendelijke maatschappij”, want “my body my choice” en “female empowerment”.

En dit zijn jouw zusjes, nichtjes, buurmeisjes, dochters, jouw huidige en jouw ex vriendin en voor sommigen is het zelf hun moeder die verdwaald rond loopt te strooien met zichzelf.

Maar dit is het resultaat van zwak mannelijk leiderschap en een geheel natuurlijke consequentie van zwakke mannen!

En luister niet naar wat feministische vrouwen zeggen over dat ze het allemaal wel alleen kunnen en dat ze geen mannen nodig hebben. Nee dat klopt ze hebben geen slappe lozers nodig!

Vrouwen hebben sterke mannen nodig en nu meer dan ooit!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!