Waarom Vrouwen Jou Geen Relatie Materiaal Vinden

24 apr, 2022

Waarom Vrouwen Jou Geen Relatie Materiaal Vinden

Ontdek Waarom Vrouwen Jou Geen Relatiemateriaal Vinden

Ik heb een vraag binnengekregen zoals ik deze enorm vaak binnen krijg. De vraag is niet heel bijzonder, maar ik wil hem toch behandelen omdat enorm veel mannen exact dezelfde vraag of soortgelijke vragen stellen.

Even in het kort, zijn vraag was de volgende: 

“Het lukt mij heel goed om vrouwen te ontmoeten, want ik spreek vrouwen aan op straat en krijg redelijk wat telefoonnummers. Maar daarna reageren veel vrouwen niet meer op mijn berichten. Als ik vrouwen date dan eindigt dit wel vaak in seks en het lijkt er op dat het daarna ook altijd snel bergafwaarts gaat. Als ik vrouwen langere periodes date dan merk ik dat het daarna ook snel bergafwaarts gaat. Het lukt mij niet om een of meerdere solide relaties te bouwen terwijl dit is wel mijn doel is , maar al mijn energie die ik erin stop loopt op niks uit. Het lijkt wel of vrouwen vandaag de dag helemaal losgeslagen zijn, want ze zeggen relaties te willen maar uit al hun acties blijkt iets heel anders. Hoe denk jij hierover?”.

Nu is dit iets waar ik vele mannen over hoor. Veel mannen praten heel stoer over dat ze vrouwen kunnen aanspreken en er seks mee kunnen hebben, maar zodra ik doorvraag kom ik erachter dat ze van al die vrouwen geen enkele vrouw in hun leven kunnen behouden.

En vervolgens met hun vingers wijzen naar die vrouwen, dat vrouwen losgeslagen zijn en rondneuken en zich als sletten gedragen en geen relatiemateriaal zijn.

Maar laat mij dit eens aan jou vragen, als die aantrekkelijke man dat je denkt te zijn. Waarom zou een vrouw er voor kiezen om een relatie met jou te willen? Op welke manier weet jij haar emotioneel zo te beïnvloeden dat zij zich aangetrokken tot jou voelt, jou vaker wilt zien en zo vaak wilt zien dat er een relatie uit voort komt?

Want laten we heel eerlijk zijn tegen elkaar. Er zijn een heleboel mannen die vrouwen aanspreken op straat, maar dat jij dat kunt en durft te doen maakt van jou geen aantrekkelijke man.

Dat jij haar zover kan krijgen dat zij seks met jou heeft is ook heel leuk om voor elkaar te krijgen en ik begrijp het, maar ook dit maakt van jou geen aantrekkelijke man.

Dat zij jou daarna nog een kans geeft en jou een vervolgdate gunt is ook hartstikke leuk, want ook dit streelt het mannelijke ego, maar ook dit maakt van jou geen aantrekkelijke man!

En dat is de leugen waarin veel mannen zijn gaan geloven, dat “vrouwen kunnen versieren op straat” van jou een aantrekkelijke man maakt, maar dat is onzin.


Besteed meer tijd als Man aan het opbouwen van Jezelf om zo Aantrekkelijk te worden

En dat is de valkuil waar veel mannen elke dag weer in donderen, want ze denken dat ze meer tijd moeten besteden aan het versieren van vrouwen in tegenstelling tot het opbouwen van zichzelf!

Kijk, een vrouw is natuurlijk niet gek. Een vrouw is perfect afgesteld om de subcommunicatie die jij uitstraalt op te pikken en ook al doet zij dit op onbewust level geeft haar brein haar de signalen door op emotioneel level die zij nodig heeft om een bepaald gevoel te krijgen bij jou en helaas voor veel mannen is dit een negatief gevoel of een gevoel dat niet positief genoeg is.

Dus daar kom jij als prins op het witte paard die vrouw aanspreken en zij denkt “oke, dit is iemand die anders is als de rest”, maar vervolgens is alles wat daarna komt net zo waardeloos als de rest.

 

En wat denk je dat dit met vrouwen doet? Die de ene na de andere teleurstelling meemaken, omdat geen enkele man haar echt in vuur en vlam weet te zetten.

Dus je hoort mij vaak heel streng praten over de kwaliteit van vrouwen vandaag de dag en dat deze keihard achteruit kegelt, maar vrouwen zijn hier natuurlijk niet de enige oorzaak in, want ook mannen zijn hier schuldig aan.


De lage Kwaliteit van Mannen demotiveert Vrouwen om hun best te doen

Je kan niet verwachten dat vrouwen hun best gaan doen om hun beste zelf te worden terwijl ze gedemotiveerd worden door de lage kwaliteit van mannen.

En nogmaals, dat jij vrouwen aanspreekt op straat maakt van jou geen waardevolle man voor vrouwen.

Dat jij vrouwen kan daten maakt van jou geen waardevolle man voor vrouwen.

Dat jij vrouwen het bed in kan lullen maakt van jou geen waardevolle man voor vrouwen.

En vrouwen pikken dus  verschillende signalen op waaruit haar brein kan opmaken, door verschillende calculaties te maken, dat jij een waardeloze man bent.

En hoe kan dat? Vraag jezelf het volgende eens af:

Heb jij het karakter van een aantrekkelijke man?

En als dit zo is, waaruit blijkt dat?

Leef jij het leven van een aantrekkelijke man?

Een vrouw vindt het hartstikke leuk om seks te hebben met de juiste man, maar ze wilt ook wel een relatie met de juiste man en het hebben van seks en het hebben van een relatie zijn twee verschillende dingen.

En daarom is het zo belangrijk dat als jij beter wilt worden met vrouwen en als jij aantrekkelijker wilt worden voor vrouwen, dat jij niet alleen maar probeert om vrouwen te versieren op straat.

Jij zult tijd moeten besteden aan het worden van een aantrekkelijke man en aan het pad bewandelen dat een aantrekkelijke man bewandeld.

Bouw aan je lichaam, want behalve dat een mooi lichaam aantrekkelijker is dan een slungelig lichaam of een Dad Bod, versterk je ook jouw geest, jouw mindset en dat is belangrijk om te doen als je vrouwen in je leven wilt hebben.

Bouw aan jouw inkomen, want behalve dat een man met geld aantrekkelijker is dan een man zonder geld bouw je ook hier weer aan jouw mindset.

Een aantrekkelijke man heeft meer in zijn leven dan seks met vrouwen.

Hij is fysiek bezig, hij is spiritueel bezig, hij is bezig met business en bouwt sterke sociale relaties op.

En als jij dit momenteel niet doet dan bewandel jij het pad van een onaantrekkelijke man!

En helaas is dat voor veel mannen vandaag de dag de keiharde realiteit. Denkend dat ze goed bezig zijn door te gaan daygamen en vrouwen aanspreken op straat, maar eigenlijk alleen maar in een “achtervolgende en needy energie” zitten, continu op zoek zijn naar dat beetje korte termijn bevestiging in plaats van te bouwen aan consistente lange termijn bevestiging.

En dat per definitie maakt van jou een emotioneel en psychisch zwakke en onaantrekkelijke man! 

En daarom ben jij geen relatiemateriaal voor de vrouwen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!