Waarom Vrouwen Dates Afzeggen Op Het Laatste Moment

26 feb, 2022

Waarom Vrouwen Dates Afzeggen Op Het Laatste Moment

Ontdek Waarom Vrouwen Dates Afzeggen Op Het Laatste Moment

En dan is meteen de volgende vraag die ik voorbij zie komen: 

“Waarom zeggen vrouwen zo vaak af op het laatste moment?”

En ja, daar heb ik ook enorm vaak mee te maken gehad en eerlijk, het gebeurt me af en toe nog steeds.

Is dat iets wat je volledig kunt vermijden? Nee!

Je moet begrijpen dat vrouwen emotionele wezens zijn en gebaseerd op bepaalde emoties laten ze zich sturen om iets wel of niet te doen.

En een vrouw spreekt met jou een date af op een moment dat ze een emotionele piek ervaart. Dus, ze is met jou in gesprek hetzij online of in real life en jij weet haar een positieve emotie te laten ervaren.

Dus ze vindt jou, op dat moment, interessant genoeg om een date met je af te spreken. Ze is op dat moment emotioneel genoeg gestimuleerd, maar dat betekent niet dat ze je aantrekkelijk vindt of dat ze je interessant genoeg vindt en dus vergis je niet.

De emotionele stimulanse die ze ervaart is op dat moment genoeg om “ja” te zeggen, maar enkele dagen later kan het heel goed zo zijn dat ze haar kleine teen tegen haar bed aan stoot en ze om die reden een emotionele dip ervaart en jou vervolgens afzegt omdat ze emotioneel niet de juiste motivatie ervaart.

Dus eerst voelt ze zich goed en zegt ze ja, maar daarna heeft ze een zielige film gekeken waardoor zij zich emotioneel down voelt en dan zegt ze nee.

Dat is gewoon iets waar je mee te maken hebt als je met vrouwen contact hebt.


Leer wat jij kunt doen zodat een vrouw zich aan jou gaat kwalificeren

Maar dat is dus iets waar jij niets aan kunt doen. Maar er is zeker wel iets waar je wel wat aan kunt doen en dat is er voor zorgen dat zij zich beter gaat kwalificeren aan jou voordat jij de date met haar accepteert!

En dit is altijd een van mijn eigen sticking points geweest en dat is een vrouw zichzelf beter laten kwalificeren aan mij voordat ik ja zeg om met haar op date te gaan.

Daar zie ik een heleboel mannen de fout mee ingaan, omdat  ze veel te snel accepteren en veel te gretig zijn en veel te graag willen en daardoor de vrouw niet laten kwalificeren en zij voelt dat.

Zij voelt de gretigheid, zij voelt dat het te makkelijk gaat en iets dat te makkelijk te krijgen is dat heeft niet zo veel waarde en dat wat niet veel waarde heeft is heel makkelijk opzij te schuiven.

 

 


Dus als zij niet ervaart dat ze haar best heeft moeten doen dan is het heel makkelijk om te cancelen. 

En je merkt ook dat wanneer mannen te graag willen en vrouwen niet genoeg hun best hebben moeten doen, dat die vrouwen dus een beetje een nonchalante houding hebben. Het maakt ze allemaal niet zoveel uit en het kan ze niet zoveel schelen. Wanneer ze niets beters te doen hebben dan komen ze wel naar de date toe omdat ze dan wat leuke foto’s  voor hun Instagram kunnen maken en dat jij daar dan bent, dat is prima.

En daarom is het belangrijk dat je vrouwen ook goed laat kwalificeren aan jou zodat ze begrijpen dat jij een man bent die niet te makkelijk te vangen is, die niet te makkelijk toehapt en dat ook zij haar best moet doen.

En heel eerlijk, vrouwen vinden dat veel leuker dan iemand die maar meteen ja en amen zegt. Vrouwen reageren heel goed op mannen waar ze een beetje op moeten jagen en op mannen die ze niet te makkelijk kunnen krijgen.

Dus laat haar zich kwalificeren aan jou! “Waarom zou ik jou mee op date moeten nemen?”

In de Mastercourse ga ik dieper in op kwalificeren en hoe dat precies werkt en wat je daar precies allemaal mee kan bereiken in het stuk “interesse genereren”.

Dus mocht je meer willen weten over kwalificeren en hoe jij er voor zorgt dat minder vrouwen hun dates met jou af zeggen? Ga naar de Mastercourse en word een eindbaas in versieren en daten. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!