Waarom vrouwen aanspreken op straat niet werkt!

5 mrt, 2020

Waarom vrouwen aanspreken op straat niet werkt!

Day game, het aanspreken van vrouwen op straat…tja…

Ik zie het inmiddels al meer dan tien jaar gebeuren: mannen die na velen uren in de praktijk te oefenen wel de ballen hebben gekregen om vrouwen aan te spreken, maar dat de interactie na het aanspreken al heel snel dood loopt…

Of het loopt tijdens het eerste gesprek al snel dood en deze interactie gaat nergens heen, of er worden wel telefoonnummers uitgewisseld maar dan komt het daarna nooit meer tot een vervolg van de interactie. Dus tot een date..

Herken je dit toevallig?

Om je een voorbeeld te geven, niet zo lang geleden vroeg ik eens aan iemand die ik ken wat zijn resultaten waren na twee jaar vrouwen aanspreken op straat.

Ik wist dat hij redelijk actief bezig was en in die twee jaar tijd minimaal twee keer per week de straat op ging om vrouwen aan te spreken.

Wat hij me toen vertelde was dat hij in twee jaar tijd ongeveer tien tot vijftien telefoonnummers had verzameld, en dat hij daaruit twee dates had gehad.

TWEE DATES IN TWEE JAAR TIJD?!?!?

Jij snapt natuurlijk ook wel dat dit een uitermate teleurstellend resultaat is van alle tijd en energie die hij er in heeft gestopt.

Hij heeft dus het meeste van zijn tijd geïnvesteerd in datgene wat hem het minste oplevert! (Ik kan zijn doorzettingsvermogen trouwens wel heel erg waarderen)

Kijk, je kunt wel urenlang over straat gaan banjeren om vrouwen aan te spreken en ja je bent voor jouw gevoel goed bezig, want je bent het huis uit, je bent actie aan het ondernemen, je krijgt op zijn MINST de ballen om vrouwen aan te spreken op straat, want dat is iets wat vele andere mannen NOOIT zouden doen!

Maar er zijn enkele punten waarom day game, (tegenover het krijgen van de ballen om vrouwen aan te spreken op straat) de grootste tijdsverspilling is OOIT…als je jouw sociale vaardigheden met vrouwen wilt trainen!

Punt 1: Als je vrouwen op straat aanspreekt op de standaard directe manier waarop day gamers dat doen, dan zal die vrouw, als ze hier positief op reageert slechts een TIJDELIJKE emotionele piek ervaren.

Je stimuleert haar op dat moment emotioneel, ze ervaart een emotionele piek, jullie wisselen telefoonnummers uit en doen vervolgens weer je eigen ding.

Een dag later, zo trots als jij bent op je behaalde overwinning, besluit je haar een berichtje te sturen en zij reageert niet meer of ze reageert “koud”.

Dit komt omdat haar emotionele piek al lang weer verdwenen is, want er is NIET genoeg interesse of aantrekkingskracht bij haar opgewekt, dus je bent wéér iemand die ze heeft ontmoet waarvoor ze geen motivatie voelt om haar tijd in te investeren.

Punt 2: Het feit dat je achter haar aanrent en haar verteld “ik vond je er leuk uitzien, dus ik wilde met je komen praten” (wat 99,9% van de day gamers gebruikt om haar aan te spreken) is een compliment en dat compliment is onverdiend!

Ze heeft daar niets voor hoeven doen en dus ze is dan ook niet geïnvesteerd in de interactie met jou. Jij hebt geen waarde voor haar dus dat moment wat jullie hadden verdwijnt als sneeuw voor de zon.

En punt 3 – en dit is een enorm belangrijke! Het is een feit dat je op straat niet de juiste sociale vaardigheden ontwikkeld om “aantrekkingskracht” te genereren bij vrouwen!

Ja, de vaardigheid om vrouwen op straat aan te spreken is een heel nuttige aanvulling op de sociale vaardigheden die je werkelijk probeert te ontwikkelen maar het is niet DE vaardigheid die ervoor zorgt dat de interesse van vrouwen op een dieper niveau geprikkeld raakt.

Want… even in een notendopje, ik weet er zijn uitzonderingen, maar even over het algemeen…

Mensen lopen niet op straat omdat ze daar op zoek zijn naar sociale interacties. Ze zijn op weg naar iets of iemand! Dus ze kunnen niet de tijd nemen om die interactie die jij als man nodig hebt om het spel correct te kunnen spelen en haar op een dieper niveau te kunnen raken.

Dus… als je een vrouw op straat aanspreekt dan dwing je haar op dat moment om een oordeel te vellen over jou, de man die ze daar op dat moment ziet staan en de manier waarop je daar op dat moment staat.

Dus je ontneemt jezelf de kans om “het spel” op een correcte manier te spelen met haar, want je speelt eigenlijk gewoon kop of munt, ze vind je of wel interessant, of niet… gebaseerd op wat ze ziet…op dat moment! Het is een MOMENT OPNAME!

Zie je er in haar ogen uit als iemand die een hogere seksuele marktwaarde bezit, dan prikkelt dat haar interesse…

Maar straal jij uit dat jouw seksuele marktwaarde lager is dan die van haar, in haar perceptie en op dat moment, dan zal haar emotionele programmering haar ertoe zetten om jou een fijne dag te wensen en dan zegt ze tegen jou… “sorry, maar ik heb een vriend / Ik ben te laat ik moet gaan, maar leuk je te ontmoeten”.

En dat het niet werkt dat blijkt wel, niet alleen uit de resultaten van die jongen die slechts twee dates heeft gehad in twee jaar tijd, maar ook in de resultaten van de vele andere mannen die ik diezelfde vraag heb gesteld.

Je moet ook goed begrijpen hoe het komt dat day game zo populair is geworden… en dat komt door twee dingen:

1 – doordat deze community van mannen die deze vaardigheden willen leren en verbeteren… die bestaat voor 85% uit introverte en sociaal niet zo behendige persoonlijkheden.

Zet die personen in een bar of club neer met harde muziek, veel mensen, beweging, flitsende lichten… en ze worden GEK! Dus dan is de straat in tegenstelling tot een “sociale ontmoetingsplaats” een veel gemakkelijkere omgeving om actie te ondernemen.

Het is daarnaast een FEIT dat je voor het aanspreken van vrouwen op straat niet echt je sociale vaardigheden hoeft te ontwikkelen. Ook al denken de jongens die dit doen dat ze juist wél bezig zijn met het aanscherpen van hun sociale vaardigheden, maar in werkelijkheid trainen ze die slechts minimaal.

Ze ontwikkelen echter wel de “ballen” om actie te ondernemen dus dat is een goed pluspunt! Maar zodra je een day gamer in een sociale omgeving neer zet heeft deze geen idee meer wat hij moet doen, want hij heeft geleerd om vrouwen, die vaak alleen op straat lopen, op een “directe manier” aan te spreken.

In een sociale omgeving zoals een bar, feestje of club heerst er een compleet andere sociale sfeer en zijn de groepen vaak groter en bestaan deze ook uit mannen. En daar sta je dan met je jarenlange “direct day game ervaring”. Je kunt er niet heel veel mee in een levendige sociale sfeer.

En 2 – De video’s die je ziet van de jongens die op straat meiden zoenen, of meiden van de straat meteen mee nemen naar hun huis voor seks… die laten niet alles zien!

Die laten niet zien hoeveel vrouwen ze moeten aanspreken voordat ze op dat punt zijn dat ze een vrouw durven te zoenen op straat (en dat lukt trouwens alleen als die vrouw direct een hogere seksuele marktwaarde bespeurt in de man)

OF ze laten niet zien dat die dame betaald is om mee te werken aan die video’s. Want de ene na de andere “straat pickup artist” met een YouTube kanaal wordt momenteel ontmaskert, omdat de dames in die video’s worden gevonden op modellen websites of in andere video’s van andere straat pickup artists.

Dus wat doen een hoop van die jongens, die zien die video’s en denken dat het de manier is om beter te leren worden met vrouwen…

Alleen wat die jongens niet begrijpen is: hoe “aantrekkingskracht” en het ontstaan ervan werkelijk werkt, in een sociale  omgeving!

En om het even heel simpel uit te leggen en in deze specifieke context te houden… vrouwen kijken naar hoe een man in een sociale omgeving beweegt en wat voor signalen hij in een sociale omgeving uitstraalt en daar haalt zij onbewust bepaalde informatie uit en vervolgens raakt zij op emotioneel niveau geprikkeld…of niet!

Op straat lukt het dus niet om de diepte in te duiken en dat niveau te bereiken, want je moet het zo zien, op biologisch niveau is het zo dat een vrouw haar seksuele waarde met zich mee draagt en ze hoeft er in principe alleen maar te zijn. Sommigen laten het wat meer zien dan de andere… en wij bepalen als wij haar zien meteen of wij haar aantrekkelijk vinden of niet…

Dus die vrouw loopt met haar seksuele waarde op straat en dan kom jij aanlopen en zeg je tegen haar “hoi, ik zou wel graag aanspraak willen maken op jouw seksuele waarde”

Want dat is eigenlijk gewoon wat je doet. Door haar aan te spreken en haar te vertellen van “joh, ik zag je hier lopen en ik vind je er leuk uitzien dus ik moest je even komen aanspreken”

Communiceer je eigenlijk “ik ken jou helemaal niet en jij kent mij helemaal niet, maar ik wil toegang tot jouw seksuele waarde!”

Dat doe je dan zonder aan haar te laten zien waarom zij met jou in zee zou moeten gaan, want om die interesse te genereren bij haar heb je tijd nodig. Tijd om te laten zien wat voor man jij bent, want een vrouw kijkt naar jouw gedrag en daar gaat tijd overheen..

En die tijd kun je op straat helemaal niet nemen… dus ze heeft direct al geen interesse behalve als zij op het moment dat je haar aanspreekt een persoon ziet staan die een hogere seksuele marktwaarde lijkt te bezitten. Dus dan zou ze eventueel een bepaald level van interesse kunnen behalen…

Maar niet elke man brengt die waarde met zich mee die voor haar dan ook nog eens visueel te bespeuren is, maar ook dan als dat wel zo zou zijn dan is de kans heel groot dat het niet tot een date leidt, omdat zij het kleine beetje van haar interesse weer verliest…want ze is niet op de juiste manieren en op juiste levels geprikkeld geraakt door je!

Je moet begrijpen dat wij mannen genoeg hebben aan het zien van een vrouw, maar bij een vrouw werkt het anders. Zij moet ons GEDRAG kunnen observeren om te bepalen of wij aantrekkelijk zijn! En met DAY GAME behaal je NIET dat level van Game dat je kunt spelen als jij je in een sociale omgeving begeeft!

Je raakt de snaren van aantrekkingskracht niet!

Dus als jij je hierin herkent, dan is het misschien verstandig om jouw strategie eens tegen het licht aan te houden en jezelf af te vragen of dat wat je doet je gaat opleveren wat je graag wilt?!

Maar als mannen mij vragen wat zij dan zouden moeten doen om WEL dat niveau te behalen zodat ze hun succes meer in eigen hand hebben, dan zeg ik altijd als eerste: Gooi alles wat je denkt te weten opzij. Stop met het investeren van tijd in dingen die blijkbaar niet werken en leer hoe AANTREKKINGSKRACHT tussen mannen en vrouwen werkt en hoe het ontstaat!

Als je dat snapt, dan kun je voor jezelf gaan bepalen welke stappen je gaat zetten en hoe je deze stappen gaat zetten, omdat je dat kunt onderbouwen met de juiste kennis!

Aantrekkingskracht is “wetenschap” he! En het genereren van aantrekkingskracht is een proces wat te begrijpen en te volgen is en ik doe het inmiddels al meer dan tien jaar! En als ik het kan begrijpen en als ik weet welke stappen ik moet zetten om een bepaalde uitkomst te krijgen dan kun jij dat ook leren en dan ga jij het op een gegeven moment ook begrijpen!

Dus, denk daar eens over na… misschien is het verstandig om jouw huidige strategie aan te passen of zelfs volledig opzij te gooien en te gaan leren welke natuurlijke stappen “aantrekkingskracht” volgt zodat je gaat snappen wat JIJ kunt doen om “Aantrekkingskracht” te genereren bij vrouwen…

Want als jouw strategie is dat jij zonder enige kennis over de menselijke natuur en dan met name de natuur van een vrouw en WAT haar precies triggerd om een man aantrekkelijk te gaan vinden, dus met andere woorden, je weet niet echt wat je doet, dan ben je eigenlijk bingo aan het spelen in de hoop dat het een keer goed gaat…

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan? Een van de meest gestelde vragen is “Hoe spreek ik een vrouw aan?” of “Hoe kan ik een...

1 Reactie

  1. Hadir

    Goede tips, ben het er mee eens. Daygamen werkt niet. Je kan beter naar de kroeg en nachtclub gaan om vrouwen te versieren, zodat je daadwerkelijk jouw waarde als man kan tonen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!