Waarom Veroorzaak Ik Steeds Drama En Ruzies Met Mijn Vriend

9 jan, 2022

Waarom Veroorzaak Ik Steeds Drama En Ruzies Met Mijn Vriend

Waarom probeer ik zo vaak ruzies te maken met mijn vriend ??

 

Dit is een vraag die een vrouw stelt over de ruzies tussen haar en haar vriend:


Soms heb ik (24) het gevoel dat iets in mijn hersenen het overneemt wanneer mijn vriend (25) en ik een meningsverschil krijgen.

Ik gedraag me letterlijk krankzinnig – als een kind dat net zijn favoriete speeltje is verloren en een enorme driftbui krijgt …

Het is eigenlijk beschamend om op terug te kijken als ik later gekalmeerd ben.

Ik heb het gevoel dat er een onderliggend probleem in mijzelf is waar ik geen grip op heb, waardoor ik ruzie wil gaan maken.

Ik kan dingen niet zomaar loslaten en ik moet altijd een reactie hebben. Ik begrijp dat dit een probleem is, maar ik weet niet hoe ik hiermee moet stoppen.

Waarom ben ik zo en hoe stop ik dit?

Het beïnvloedt mijn relatie heel ernstig en ik wil dat het stopt, maar ik weet niet hoe.

Mijn kijk hierop:

Zij doet dit omdat hij niet aangeeft dat zij zijn grenzen heeft bereikt of heeft overschreden.

Hij geeft waarschijnlijk maar heel weinig of zelfs totaal geen weerstand. Hij laat niet aan haar merken dat hij mans genoeg is om te blijven staan als een rots in de branding. Dus zij is hem aan het testen, zijn grenzen aan het uitproberen en hij geeft zijn grenzen niet aan en aangezien hij dat niet doet blijft zij gewoon doorstampen.

Hij laat dus over zich heenlopen door haar en hoe meer hij haar dat laat doen hoe harder zij gaat stampen, omdat ze vanuit haar natuur op zoek is naar weerstand!

Zij voelt geen weerstand dus zij wordt door haar vrouwelijke energie gestimuleerd om door te blijven ruziën totdat ze die weerstand voelt. Dat is het moment dat zij pas kan kalmeren en niet eerder. 

Ze zegt ook dat zich beseft dat ze compleet onnodige driftbuien heeft en een gek persoon zou dat niet over zichzelf zeggen dus ik denk niet dat ze mentale problemen heeft.

Maar zij moet weten dat hij grenzen heeft en zij moet weten dat hij deze kan aangeven. Zij moet weten dat als zij een emotioneel hysterische uitspatting zijn kant op kotst dat hij op staat en van zich af zal bijten en dat is waarom ze hem test.

Zij test hem op zijn mannelijkheid! En hij faalt haar tests dus keihard. En zolang hij faalt zal zij hem blijven bestoken met haar emotionele bullshit.


Leer om op een “juiste” manier weerstand te geven wanneer je door jouw vrouw getest wordt

 

ALLE vrouwen “testen” hun mannen en het begint met kleine testjes en na verloop van tijd worden deze tests steeds groter en groter. En hoe minder weerstand jij als man geeft, dus hoe minder weerstand zij voelt, hoe harder ze gaat stampen en dit gaat net zolang door totdat ze als een kamerolifant jouw hart tot pulp aan het stampen is.

Hoogstwaarschijnlijk gaat hij mee in haar energie en gaat hij of ruzie terug lopen trappen of hij is zich heel verontschuldigend aan het opstellen en dat denk ik eigenlijk eerder. Maar hij is dan dus niet die rots in de branding die zij nodig heeft. 

En daarom raakt zij emotioneel gefrustreerd en spuugt ze haar gal zijn kant op. Zij is zich daar gelukkig van bewust en ik denk dat de volgende stap in haar geval is dat ze bewust wordt van het feit dat ze ook echt niet meer aangetrokken tot hem is.

 

Zij is in elk geval degene die de broek draagt in deze relatie. Zij heeft hoogstwaarschijnlijk een sterkere energie, een sterkere wilskracht en een grotere mond dan hij. 

Hij is sowieso een meer relaxt persoon die er gewoon in mee gaat omdat hij niet nog meer drama wilt toevoegen aan het drama dat er al is. Hij is bang om haar op haar plek te zetten, maar dat heeft ze wel nodig.

Als ik haar persoonlijk advies zou geven dan zou ik het volgende zeggen:

Als je echt jouw relatie wilt redden, zeg hem dan dat je wilt dat hij voor zichzelf opkomt. Ook tegenover jou, hij moet dat doen! 

En jij zult hem bewust die ruimte moeten geven, hoe moeilijk dat ook is. Want vanuit jouw natuur zul je in de aanval schieten. En misschien is het al zover dat je hem niet eens meer respecteert in de rol van een mannelijke leider in jullie relatie omdat hij die rol zelf al niet veel eerder heeft aangepakt.


Maar wat kan hij nu doen, als we hem wat tips zouden kunnen geven? 

  • Competitieve (gevechts) sporten

  • Een onderneming beginnen

  • Werken aan zijn sociale vaardigheden. Met vrouwen, maar ook in moeilijkere situaties, dat hij leert om voor zichzelf op te komen.

Dit zal hem over een bepaalde langere tijd meer en meer op zijn “mannelijke pad” brengen, wat veel aantrekkelijker is voor een vrouw dan wat hij nu aan het doen is.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!