Waarom Krijg Ik Geen Vriendin

7 jan, 2022

Waarom Krijg Ik Geen Vriendin

Waarom Krijg Ik Geen Vriendin?

Dit is een bericht wat ik via Whatsapp binnen kreeg van een persoon die ik echt al heel lang ken. Hij is een jaar of tien geleden op een training bij me geweest. Sindsdien hebben we af en toe contact en houdt hij me op de hoogte van zijn dating avonturen en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt.

Dit was zijn bericht:

Hoi Rienk, hoe is het? Ik heb nu een paar keer gehad dat een vrouw helemaal into me was op de 1e date en zelfs zo erg dat ze escaleerde naar seks terwijl ik zei dat ik opzoek ben naar een relatie. De 2e dates waren ook nog leuk en ik heb haar afgelopen weekend zelfs meegenomen naar mijn vrienden en dat was heel gezellig.

Toch vertelde ze me gisteren dat ik eigenlijk alles heb wat ze in een man zoekt, maar dat ze geen verliefdheid voelt. Ik herken hierin een patroon. Mooie vrouwen daten en ook seks is geen issue meer voor mij, maar ik wil een relatie.

Toch hebben de vrouwen die ik leuk vind het dan nét niet bij mij. Is dat gewoon pech of kan ik hier nog enige invloed op uitoefenen of nog iets van leren? Deze vrouw daar klikte ik zo gigantisch mee dat ik dacht, het kan niet anders of dit is haar. Maar toch mist ze dat laatste stukje waarvan ze zelf ook baalt. Ik voel me nu echt rot omdat zelfs bij deze klik en een paar waanzinnige dates ze mij toch verlaat. 

Hoe kom ik tot een relatie met een vrouw waar ik echt om geef? Ik hoef geen one night stands meer, been there, done that. Nu had ik een super vrouw ontmoet en alles ging goed en toch ontglipt ze me en ik kan me zo als man niet goed door ontwikkelen.

Wat te doen?  Bedankt!

Nou, ik heb hem om meer informatie gevraagd hierover, want ik wilde wat meer context hebben.

Hij gaf toen aan dat hij bij de afgelopen drie dames ongeveer drie weken contact had met die dames. Dat hij na nummer uitwisseling ongeveer 1,5 week contact had voordat de eerste date plaatsvond.

Hij gaf zelf aan dat hij helemaal in bloedvorm was, dat de dates heel goed verliepen en dat ook de dames aan hebben gegeven dat zij het enorm naar hun zin hadden. En de dames contacteerden hem ook omdat ze nog een keer wilden afspreken.

Tijdens de laatste date, met de dame waar hij dus over schreef, gaf zij aan tijdens een wandeling in het park dat ze graag met hem naar huis wilde en eenmaal daar aangekomen zei ze hem dat ze hem wilde zoenen. En van het een kwam het ander en ze belanden samen in bed…om tikkertje te spelen.

Toen vertelde hij een belangrijk detail, hij zei: “daarna hebben we heel veel contact gehad”. Dus, voordat ze hun tweede date hadden, hebben ze, waarschijnlijk via de App, veel contact gehad.

Ze was bij hem thuis gaan eten en vervolgens werden ze uitgenodigd bij vrienden van hem die een feestje hadden en ze zijn daar heen gegaan samen. Hij vertelde dat het allemaal helemaal goed ging, dus er was een leuke klik tussen haar en zijn vrienden.

Ze zijn vervolgens bij hem of bij die vrienden blijven slapen waarop hij zelf aangaf dat hij dacht “kat in het bakkie”.

Vervolgens belt ze hem 1,5 dag later op en vertelt ze hem: 

Je hebt alles wat ik in een man zoek, je bent aantrekkelijk, je hebt je leven goed op orde, je bent knap, (let op wat ze hier zegt) de aantrekkingskracht is er, je hebt leuke vrienden, we passen bij elkaar, er is een klik…maar ik ben alleen niet verliefd!

Hij gaf aan dat hij dit exacte scenario dus vaker had met vrouwen, dus dat ze hem op alle vlakken leuk genoeg vinden, maar dat ze “dat gevoel missen”.

Hij zegt “ik weet niet of dit pech is, of dat ik hier iets aan kan doen? Deze vrouw is hartstikke gek op me en vond het zelf ook hartstikke rot dat ze net dat gevoel miste”

Hij vroeg haar nog of hij iets heeft gemist of  misschien dat ze iets niet durfde te zeggen tegen hem. Was er iets waarop zij was afgeknapt wat ze hem moest vertellen zodat hij er misschien nog iets van kon leren, hierop zei ze NEE! Er is helemaal niets met je.

Hij eindigde zijn bericht met “ik zit er behoorlijk mee, ik wil nu gewoon een relatie, maar helaas gaat het met deze vrouw voorlopig niet lukken dus voorlopig moet ik mijn wonden even likken.”


 

Hoe lukt het mij wel om haar in mijn leven te behouden?

 

Dit is een vraag of een uitdaging waar veel mannen vandaag de dag tegenaan lopen, want in alle Facebook en Whatsapp groepen komt het steeds vaker voorbij: 

“Waarom kan ik haar wel neuken, maar waarom kan ik haar niet als vriendin in mijn leven behouden?!”

Dit is nou precies DÉ reden dat ik op een gegeven moment afstand ben gaan doen van snelle “Pickup systemen” en mij ben gaan focussen op het genereren van “aantrekkingskracht” en daar kom ik straks op terug.

Nu kunnen we enorm gaan speculeren over wat er hier specifiek fout is gegaan, maar ik ga nooit hier vandaan precies kunnen aangeven “dit is het punt!”. Want ik heb je niet gezien, ik heb jullie interacties niet kunnen volgen en ik moet het doen met de zwart wit informatie die ik nu voor me heb en die jij me hebt gegeven.

Dus ik ga ook redelijk zwart wit feedback geven en het is aan jou om dat in de juiste context te plaatsen.

Er zijn een paar punten die mij opvielen in deze specifieke mail die ik even aan wil halen:

  • 1: Dat je op de eerste date seks hebt gehad

  • 2: Dat jullie tot de tweede date veel contact hebben gehad

  • 3: Dat je aangeeft dat je nu een relatie wilt

  • 4: Dat zij aangeeft dat jij alles hebt wat ze zoekt, maar dat ze niet verliefd is

  • 5: Jouw persoonlijkheid (aangezien ik je enigszins ken)

Oké, punt 1: 

Je moet er gewoon even vanuit gaan dat vrouwen vandaag de dag erop los neuken met elke man die ze emotioneel enigszins weet te stimuleren. Hoe meer en hoe langer ik date, hoe meer het mij opvalt dat het vanuit vrouwen uit steeds makkelijk lijkt te gaan.

Nu moet je niet denken dat als een vrouw seks met jou heeft op de eerste date, dat jij heel goed bent met game of dat ze jou ook daadwerkelijk aantrekkelijk vindt. 

Ze is op dat moment emotioneel opgewonden en ze besluit jou seksueel toegang te geven. Maar deze emotionele opwinding is de dag erna compleet weg. Nu is te snel seks hebben met een vrouwen een van de meest gemaakte fouten als je het natuurlijke pad van aantrekkingskracht volgt en haar op een dieper emotioneel level wilt raken.

Want wat gebeurt er in een notendopje:
De opwinding is erg oppervlakkig, dus er is geen “aantrekkingskracht”, maar er is alleen opwinding. Maar die opwinding is de dag erna weer weg. Dit betekend dat er dus minder emotionele motivatie is om jouw kant op te bewegen. Als jij haar met “blauwe ballen” naar huis had gestuurd dan had ze nog iets van een seksueel onverzadigd gevoel gehad. 

Als jij wilt dat een vrouw emotioneel gemotiveerd blijft om meer tijd in jou te steken,  omdat ze jou wilt zien en zodat de kans er is om een connectie met jou op te bouwen, wat nodig is om een relatie te vormen, dan moet je dus het proces wat meer respecteren.

En een van de meest gemaakte fouten in het proces van aantrekkingskracht is dat je te snel seks hebt. Vervolgens is zij een dag later of een week later haar emotionele motivatie kwijt en omdat er niet genoeg tijd is genomen om elkaar beter te leren kennen en om een connectie te laten vormen kan zij niet aan zichzelf verklaren waarom ze meer tijd in jou zou moeten steken.

Respecteer het Natuurlijke Proces en Leer deze kennen.

En nu zou ik hier alleen al een dagdeel workshop mee kunnen vullen over alle randzaken die hier nog mee te maken hebben, maar in het kort: Jij hebt in eerste instantie het natuurlijke proces niet gerespecteerd. 

Ken je het verhaal van de race tussen de haas en de schildpad. De haas wilde snel zijn en begon te sprinten maar verloor uiteindelijk de race van de schildpad die de tijd nam om naar de finishlijn te wandelen.

Onthoud dit: Vrouwen hebben naast jou nog meer mannen als opties. Dus jij zult je moeten onderscheiden van die mannen. Hoe kun je dat doen? Door die vrouwen te laten wachten voordat je ze seks geeft! 

Blijf ze bestoken met de juiste beïnvloedingstechnieken om ze helemaal gek van geilheid te maken, maar stuur ze naar huis met blauwe ballen! 

Dan komt meteen punt 2: 

Als jullie vervolgens al meteen te veel contact hebben gehad dan krijgt ze niet de kans om over je na te denken en om zich te verwonderen over je en om jou in haar gedachten te laten nestelen. 

Kijk, als je een relatie wilt dan wil je niet alleen in haar kutje, nee, je wil in haar ziel!

En hoe ontstonden vroeger toen jij jong was de relaties met jouw vriendinnen? Heel simpel, er ging tijd overheen voordat je seks had (punt 1) en jullie spraken elkaar niet makkelijk zoals je elkaar nu kunt spreken.  

Het is een wetenschappelijk onderzocht feit, dat vrouwen meer aangetrokken raken tot mannen die een mysterie zijn. En de mannen die ze zo door hebben die vinden ze niet op die intieme manier aantrekkelijk. Mannen die ze zo door hebben, dat worden hun “mannelijke gay vrienden” dat zijn de jongens die zichzelf in de friendzone gooien! 


Leer Hoe Jij Niet te Behoeftig en beschikbaar overkomt op de vrouw waarmee jij een relatie wilt

En punt 3 heeft hier ook mee te maken:

Het feit dat jij een relatie wilt, dat zorgt ervoor dat jij je op een bepaalde manier gedraagt en naar haar toe communiceert.

Dit verteld mij dat jij hoogstwaarschijnlijk op een wat te beschikbare manier en misschien zelfs een beetje een behoeftige manier naar haar toe hebt gedragen. En dit kwam dus ook bij punt 2 naar voren, namelijk dat je te veel contact met haar hebt gehad. Je bent te beschikbaar geweest.

Iets waar we makkelijk toegang tot hebben heeft geen emotionele waarde. Ook al kunnen we het logischerwijs wel waarderen, maar toch raakt het ons emotioneel niet.

Daarom geven wij ook geen gratis coaching! Tuurlijk wil ik iedereen helpen, maar iemand die meer tijd en moeite moet investeren om met mij te werken zal emotioneel meer gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan en de eventuele waarde te maximaliseren. 

Mijn beste klanten in de afgelopen tien jaar waren degene die de duurste pakketten hebben aangeschaft. 

Zonder emotionele investering, geen emotionele commitment. Zonder emotionele commitment, geen relatie.

Dus maak jezelf niet te beschikbaar.

Punt 4 sluit hier ook weer perfect op aan: Dat zij aangeeft dat jij alles hebt wat ze zoekt, maar dat ze niet verliefd is.

Met andere woorden zegt ze dit:

Ja, jij hebt alle kwaliteiten die ik op rationeel vlak zoek in een man, maar je bent te beschikbaar geweest. Ik heb niet genoeg emotionele investering hoeven doen, de seks kreeg ik te makkelijk en je hebt jezelf te beschikbaar gemaakt dus nu voel ik niet de emotionele motivatie om jou nog meer van mijn tijd te geven.

Met andere woorden, je bent een fantastische vriend en de seks was ook prima, maar ik raak niet geil van je, want ik mis de emotionele motivatie om jou te willen verleiden voor seks.

En punt 5: Jouw persoonlijkheid (aangezien ik je enigszins ken)

Jij en ik zijn niet zo heel verschillend in ons karakter, en wij zijn “Nice Guys”, Misschien niet 100% maar we hebben voor een groot deel een heleboel nice guy karakter eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat wij heel makkelijk in bepaalde “nice guy valkuilen” struikelen.

Een van die valkuilen is dat we onszelf te beschikbaar maken en daar hangen dus bepaalde consequenties aan vast.

Er staat op mijn Nederlandstalige YouTube kanaal een video, die heet: De Tien Geboden, Voor De Nice Guy! Ga die kijken! 

Kijk die niet 1 keer, maar kijk die 10 keer en maak notities! Dat is geen video die je een keertje moet beluisteren, die moet je bestuderen! 

Nogmaals, ik kan hier nog zo veel meer over zeggen maar als ik je een super belangrijke tip mag geven, ga het natuurlijke pad van Aantrekkingskracht bestuderen. 

Ik heb een mastercourse online staan, deze wordt nu langzaam aan gelanceerd. Daar staat meer dan 30 uur aan keiharde en wetenschappelijk onderbouwd lesmateriaal in. Je krijgt er allerlei coachings-documenten bij, je krijgt toegang tot speciale mastercourse webinars, je krijgt toegang tot onze facebookgroep en zodra we weer mogen komen er speciale masterclasses!

Dit is dus geen pickup systeem, Pickup geeft je toegang tot seks, maar Aantrekkingskracht geeft je toegang tot haar hart en ziel!

De mastercourse moet je zien als een leerweg die je gaat volgen om het natuurlijke pad van aantrekkingskracht te begrijpen en jouw gedrag te upgraden naar steeds de meest aantrekkelijke versie van jezelf. 

Je krijgt dus toegang tot een compleet support systeem waarin je stap voor stap gaat leren, niet alleen, nee samen met mij en de andere mastercourse leden.

Hiervoor ga je naar attractionacademy.nl 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!