Waarom Jij Saaie Vrouwen Geen Aandacht Moet Geven

26 feb, 2022

Waarom Jij Saaie Vrouwen Geen Aandacht Moet Geven

Ontdek Waarom Jij Saaie Vrouwen Geen Aandacht Moet Geven

Ik heb een vraag binnen gekregen via de email van een man die het is opgevallen dat hij tijdens de berichtenwisseling, de telefoongesprekken en de dates die hij heeft met vrouwen, vaak heel hard aan het werk moet om de interacties te dragen en naar voren te brengen.

En ja, dit is iets wat ook ik merk. Wanneer je redelijk aan het daten bent en veel interacties hebt met verschillende vrouwen dan merk je dit heel goed, dat hoe “aantrekkelijker” de vrouw is, hoe meer jij aan het werk moet om er iets positiefs van te maken.

Ook ik heb deze ervaring. Het is niet 100% en altijd zo, maar over het algemeen zijn een hoop meiden gewoon ronduit super saai om mee te communiceren!

En het is eigenlijk best simpel uit te leggen hoe dit komt en je moet het zo zien:

Hoe “seksueel aantrekkelijker” vrouwen zijn, hoe meer aandacht ze in hun leven hebben gekregen gebaseerd op hun uiterlijk.

Ze hebben door hun leven heen heel veel voor elkaar gekregen simpelweg omdat ze er “mooi” uitzien.

Die meiden hebben dus nooit aan hun innerlijk hoeven werken. Ze hebben dus geen leuk, positief of aantrekkelijk karakter hoeven opbouwen, want hun aantrekkelijke uiterlijk is altijd genoeg geweest om dingen voor elkaar te krijgen.

Of het nu aandacht is van jongens of mannen, of voor getrokken worden in bepaalde situaties zoals gratis drankjes krijgen in een bar van een bezoeker of van de barman.

Het maakt niet uit wat het is, want het is een wetenschappelijk vastgesteld feit dat mooiere mensen meer voor elkaar krijgen gewoon simpelweg omdat ze er “mooi” uitzien.

Nu kun je vrouwen dat niet 100% kwalijk nemen, want het zit in hun natuur om hun uiterlijk en seksuele aantrekkelijkheid in te zetten om hun leven een stukje gemakkelijker te maken. Dit is ook hoe vrouwen hun levenspartner beïnvloeden (manipuleren) om dingen te doen voor ze of bepaalde dingen te krijgen van ze.


Door hun seksuele aantrekkelijkheid in te zetten hebben vrouwen al sinds het ontstaan van onze primaten voorouders toegang gekregen tot:  

 • de sterkere alpha mannetjes
 • het zaad van die sterkere alpha mannetjes
 • toegang tot mannen met meer middelen om hun leven comfortabeler te maken
 • toegang tot mannen met meer sociale aanzien
 • toegang tot mannen die bereid waren om hun middelen te delen

En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan met benoemen van alles wat het vrouwelijke geslacht voor elkaar krijgt bij het mannelijke geslacht en dat compleet gemotiveerd door hun seksuele aantrekkelijkheid

 

Vandaag de dag is dat echt niet anders. Want zelfs nu een vrouw een man in principe niet nodig heeft voor zijn middelen omdat: 

 • vrouwen vandaag de dag werken en hun eigen geld verdienen
 • hun eigen zaken betalen
 • een man niet eens meer nodig hebben wanneer ze moeder worden, want dan worden ze bijgestaan door de Nederlandse staat

Dus vrouwen hebben mannen in principe niet nodig, maar toch ontkomen ze niet aan hun seksuele programmering die in hun brein aan het afdraaien is. 

En zo worden ze dus nog steeds gemotiveerd om hun aantrekkelijkheid in te zetten om “dingen voor elkaar te krijgen” bij mannen.


Mannen, stop met aandacht geven aan vrouwen die voor jou wel aantrekkelijk zijn, maar verder geen inhoud hebben

Mannen daarentegen, als de sukkelaars die de meeste mannen zijn, lopen maar al te graag achter vrouwen aan, springen op en neer en heen en weer om vrouwen te geven waar ze om vragen in de hoop seksuele aandacht te krijgen.

Vrouwen zijn dus gewend om bedient te worden door mannen en dat simpelweg omdat ze er leuk uitzien, maar niet omdat ze ook daadwerkelijk extra waarde leveren.

Dat is dus de reden waarom een hoop meiden die je als een 7+ zou waarderen op de aantrekkelijkheids-schaal van 1 tot 10, een super saai karakter hebben.

Ze hebben nooit aan hun karakter hoeven werken, ze hebben nooit een aantrekkelijk karakter hoeven bouwen, want ze zijn nooit beloont voor hun karakter.

En je ziet ze dus overal, die meiden die met een enorme emotioneel dode blik in hun ogen een beetje verveeld rond staan te kijken. Er zit niets in! Geen karakter, geen persoonlijkheid, want ze zijn niets meer dan een emotieloos en karakterloos hoopje ongeluk verpakt in een leuk uitziend omhulsel. 

Als we dus heel realistisch gaan kijken, ze bieden je niets behalve iets dat er leuk uitziet. 

Je kunt er geen gesprek mee voeren, interesses hebben ze niet behalve leuke jurkjes, make-up, botox, Louis Vuitton tasjes en hoge hakken van Louboutin…met die rode zool.

Er zit verder geen enkele motivatie in om meer van zichzelf te maken, maar ze blijven beloond worden voor wat ze wél doen en dat is er seksueel aantrekkelijk uitzien.

En jij, als de sukkelaar die je bent, blijft ze die aandacht geven. Dus jij blijft precies die vrouwen belonen voor dat waar je over aan het klagen bent, namelijk “er leuk uitzien maar verder geen waarde hebben”.

Daarom zal jij moeten stoppen met het geven van:

 • onverdiende validatie aan vrouwen
 • onverdiende aandacht aan vrouwen
 • onverdiende cadeautjes aan vrouwen 
 • onverdiende goedkeuring aan vrouwen

Ik zie namelijk veel te vaak voorbij komen dat mannen aandacht blijven geven aan saaie vrouwen, gewoon omdat die vrouwen “mooi” zijn en ze stiekem hopen dat die vrouwen tegen hun wel ineens gezellig zullen zijn of ze seksuele toegang gaan geven.

Dat gaat niet gebeuren!

Het is niet aan jou om vrouwen te repareren, ze een beter karakter aan te meten of ze als een prins op het witte paard te redden van zichzelf, want  jij gaat dat nooit kunnen doen!

Dus geef die saaie vrouwen gewoon geen aandacht! Stop daarmee!

Want op deze manier houd je alleen maar zelf in stand waar je over aan het klagen bent. Dus je bent zelf water naar de zee aan het dragen en die vrouwen blijven alleen maar op hetzelfde level staan omdat ze daarvoor beloond worden door jou!

Sukkelaar! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!