Waarom Jij Nooit Succesvol Wordt Met Aantrekkelijke Vrouwen

7 jan, 2022

Waarom Jij Nooit Succesvol Wordt Met Aantrekkelijke Vrouwen

Waarom Jij NOOIT succesvol wordt met Aantrekkelijke vrouwen!

Ik werk inmiddels al enkele jaren internationaal met mannen die allerlei uitdagingen hebben en ik heb daar zelf natuurlijk enorm veel van geleerd. Iets waar ik mij enorm over verbaasde naarmate ik meer en meer met mannen werkte aan bepaalde zaken was het standaard patroon dat ik begon te herkennen. Het patroon waarin enorm veel mannen hun leven leven en waaruit ze niet lijken te kunnen ontsnappen.

Het is namelijk zo dat enorm veel mannen een leeg gevoel hebben van binnen, hun innerlijke vlam is uitgebrand en ze voelen zich alleen en doelloos. Dat is de reden voor velen om zich te interesseren voor het ontwikkelen van hun versier vaardigheden en hun succes te vergroten met vrouwen.

Dit omdat ze denken of hopen dat het krijgen van aandacht van vrouwen de emotionele leegte zal opvullen in hun hart. 

En ik begrijp het hoor, want dat pad heb ik ook bewandeld! Dus ook ik ben met mijn gezicht tegen die muur aangerend.

Ik heb inmiddels al enkele duizenden mannen geholpen om deze versier vaardigheden aan te scherpen en heb ze geholpen om bepaalde successen te behalen.

Maar wat ik opmerkte was dat veel van deze mannen zelfs met deze successen op hun naam niet gelukkiger leken te worden in het leven. Sommigen bleven zich zelfs redelijk ongelukkig voelen en dat terwijl ze wel hadden geleerd hoe ze een dame in bed konden krijgen.

Ik heb het hier zelfs over de vele internationaal grote versier goeroes die “enorm goed” zijn in het versieren, maar enorm ongelukkig zijn in het leven dat ze leven.


Want dat is blijkbaar toch niet genoeg om de leegte die van binnen gevoeld wordt op te vullen.

Wat een hoop mannen niet begrijpen is dat ze door middel van de juiste versier vaardigheden wel beter worden in het “versieren”van vrouwen, maar niet in het ”behouden” van deze vrouwen in hun leven!

Om een leven te leven waarin jij je als man krachtig voelt en het idee hebt dat je jouw waardevolle leven werkelijk leeft heb je toch wel iets meer nodig dan de vaardigheden om vrouwen in bed te krijgen! 

We hebben grotere doelen nodig, meer uitdaging en vervolgens ook meer voldoening op een breder vlak.

Mannen die de leegte in hun leven dan ook denken op te kunnen vullen met enkel en alleen een vrouw aan hun zijde die zullen dan ook van een enorm koude kermis thuis komen.

 

 


Als jij als man nu geen leuke/mooie vrouwen in je leven hebt en niet bereid bent om jouw leven op andere manieren van een upgrade te voorzien, dan zul je NOOIT succesvol worden met vrouwen!

Je zult dus nooit echt succesvol worden met vrouwen als je niet bereid bent om er echt werk van te maken om jouw leven een complete upgrade te geven. 

Want, stel je eens voor hoe het zou zijn voor een vrouw als jij haar op een spectaculaire manier versiert, maar haar vervolgens niet kunt bieden waar zij als vrouw naar verlangt?

En dat is de keiharde realiteit voor veel Pickup Artists, want ze hebben hun leven niet onder controle en hebben een vrouw zo niets te bieden.  Ze kunnen ze wel oppikken, maar zodra die meid een keer in een emotionele opwelling seks heeft gehad en vervolgens wakker wordt uit haar emotionele high en ze ziet wie die persoon werkelijk is en dat hij in een zijkamertje woont, of zijn appartement is vies, of op welke andere manier dan ook laat zien dat hij helemaal niet is waar zij werkelijk naar verlangt, dan komt ze nooit meer terug.

En je zal zien, hoe aantrekkelijker de vrouw, hoe hoger haar standaard en hoe meer jij moet laten zien dat jij haar een comfortabel leven kan bieden.

Maar de meeste pickup artists die ik in de app groepen of Facebook groepen tegenkom die zullen dat level nooit behalen. Ze zijn of te druk met het oppikken van het laaghangende fruit en worden dus niet uitgedaagd om te groeien en vinden het wel prima, of ze hebben het besef niet dat zij hun leven naar een hoger level moeten tillen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!