Waarom jij niets hebt aan jouw vele approaches

Waarom jij niets hebt aan jouw vele approaches

11 mei, 2020

Waarom jij niets hebt aan jouw vele approaches

Waarom jij niets hebt aan jouw vele approaches

Een enorm veel gemaakte en hele grote fout is denken dat door veel te approachen, veel vrouwen aan te spreken, dat je dan beter wordt in Pickup.

Ik zie ook in facebook groepen heel vaak uitspraken, antwoorden of adviezen voorbij komen waarin de volgende boodschap naar voren komt: Je moet gewoon veel vrouwen aanspreken, want dan wordt je vanzelf beter! Of trotse uitspraken waaruit blijkt dat ze in plaats van tien approaches gedaan te hebben, er vandaag vijftien hebben gedaan.

Maar stel je voor dat jouw hele aanpak niet goed is en dat jij vrouwen op de verkeerde manier benaderd, de verkeerde dingen zegt en dus doet wat precies niet werkt.

En stel je nou eens voor dat je dat wat niet werkt, keer op keer op keer op keer op keer blijft herhalen…wat gebeurt er dan en wat leer je jezelf dan aan?

Precies, je programmeert jezelf om nog meer van het verkeerde gedrag te vertonen!

Dus, je deed het in eerste instantie al niet helemaal zo goed als dat je zou willen, want je wilde verbeteren. Vervolgens neem je jouw “nog niet geoptimaliseerde gedrag” en bombardeer je daar nóg meer vrouwen mee en dan verwacht je dat je op een gegeven moment verbeterde resultaten gaat behalen.

Je blijft dus hetzelfde doen, maar dan in een hoger volume en verwacht betere resultaten… Wie was het ook al weer die de definitie van waanzin formuleerde? (Albert Einstein)
Om betere resultaten te behalen moet je niet nog meer verkeerde handelingen verrichten natuurlijk! Je zult BETERE handelingen moeten verrichten en DIE zul je continue moeten herhalen om jouw gedrag te updaten naar een nieuwere versie.

Je zult hiervoor dan ook niet moeten aankloppen bij anderen die óók niet weten wat ze doen, want anders krijg je niet de juiste feedback en je neemt hun foute gedrag over.

En ik heb niets tegen het massaal aanspreken van vrouwen hoor. Niet in het begin dat je hiermee begint en jij je nog over jouw aanspreek angsten heen moet zetten. Maar dat is het enige waar de “approach approach approach aanpak” goed voor is.

“Oefening baart kunst” wordt er wel eens gezegd, en dit is compleet fout!
“De CORRECTE oefening baart kunst”!!

Ik zie ze vaak lopen hoor in de grote steden, de groepjes jonge mannen die de ene na de andere dame achterna lopen tijdens hun Daygame sessies. Maar ook in clubs en bars pik je ze er heel gemakkelijk uit, omdat ze allemaal overduidelijk en op dezelfde foute manier vrouwen aanspreken. En velen van hun hebben superslechte tot hooguit middelmatige resultaten met vrouwen, maar blijven toch hetzelfde doen.

Het idee dat ze actie ondernemen geeft ze op zijn minst een boost in hun zelfvertrouwen, maar er is totaal geen boost in hun sociale vaardigheden. Ja, de verkeerde vaardigheden!

Dus als je beter wilt worden, dan is massaal aanspreken niet de oplossing.

Ga eerst eens leren hoe het werkelijk werkt en ga naar een persoon die echt weet wat hij doet en vraag hem om jou feedback te geven, verbeterpunten waar je iets mee kunt. Anders wordt je alleen maar een versterkte versie van jouw “slechte” zelf.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan? Een van de meest gestelde vragen is “Hoe spreek ik een vrouw aan?” of “Hoe kan ik een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!