Waarom Jij Niet Achter Een Vrouw Aan Loopt

7 jan, 2022

Waarom Jij Niet Achter Een Vrouw Aan Loopt

Waarom Jij Niet Achter Een Vrouw Aan Loopt!


Oké, dus jullie gingen heel close met elkaar om, maar dat betekent niet dat je al jouw vrije tijd met haar moet besteden, hoe leuk het ook lijkt! 

Want omdat jullie elkaar te vaak zien merk je dus dat zij zich langzaam aan gaat vervelen en zich langzaam aan terug trekt.

En jij voelt die verandering in haar gedrag naar jou toe. Jij voelt de kou en omdat jij die kou voelt krijg jij het gevoel dat je iets moet doen om haar warmte terug te krijgen.

Alleen wat je nu fout doet is dat je achter haar kont aanloopt! Maar door dit te doen zorg je er alleen maar voor dat je haar verder en verder van je afduwt. 

Wij mannen zijn heel actie gedreven, dus het moment dat onze dame zich anders gaat gedragen ervaren wij de emotionele prikkelingen die ons ertoe proberen te drijven om actie te ondernemen. Maar wat we dan doen is dat we de verkeerde actie stappen ondernemen, want wij gaan achter haar aanhobbelen om te kijken of we iets kunnen fixen.

Maar dat moet je dus juist NIET doen!

Zij moet gemotiveerd door gevoelens van aantrekkingskracht zelf jouw kant weer op gaan bewegen en dat kan niet als jij haar kant op beweegt.


 

 

 


Zorg ervoor dat jij aantrekkelijk blijft en loop niet achter haar aan

Dit kan alleen als jij gewoon op jouw pad blijft en door blijft gaan met het behalen van jouw doelen en dromen. Op die manier gedraag jij je op je aantrekkelijkst en zal zij de ruimte krijgen om jou te missen, om ook de kou te voelen en vervolgens gemotiveerd te raken om jouw kant op te bewegen.

Maar zij moet daartoe gemotiveerd worden door haar eigen emoties en niet door die van jou! Niet door de emoties die jou ertoe drijven om achter haar kont aan te lopen.

En ja, ik begrijp dat je bang bent om haar te verliezen en dat je daarom denkt dat je iets moet doen, maar door haar kant op te lopen stuur je zo veel onaantrekkelijke signalen haar kant op dat ze haar sportschoenen aan zal trekken en een super sprint zal rennen zover mogelijk bij jou vandaan.

En dat is waarom ik zeg, loop niet achter haar kont aan! Je loopt NOOIT achter een vrouw haar kont aan. Zeker niet nadat zij zich van jou weg beweegt. Het moment dat zij zich weg beweegt zegt al dat jij haar hoogstwaarschijnlijk aan het achtervolgen bent en jouw focus ligt waarschijnlijk al te veel op haar.

Maar jij moet gewoon jouw kant op gaan en jouw aantrekkelijkste zelf worden door de dingen die je doet. Dan zal zij de ruimte krijgen om op een hele natuurlijke manier jouw kant op te bewegen.

Dus ik hoop dat je dit snapt. Als jij achter haar aan loopt, dan loopt zij weg, maar al geef je haar de ruimte dan kan ze zelf kiezen om jouw kant op te komen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!