Waarom Jij De Mooiste Meiden Niet Kan Versieren

7 jan, 2022

Waarom Jij De Mooiste Meiden Niet Kan Versieren

Waarom Jij De Mooiste Meiden Niet Kan Versieren

 

Vraag:
Ik worstel met het krijgen van de mooie meiden: de achten, negens en tienen. 

Ik snap het niet, want mijn game is goed. Het lukt me wel om de zesjes en zeventjes op te pikken, maar als ze echt mooi zijn dan stuit ik op een soort blokkade en dat verbaasd me! 

Om je meer context te geven, ik matchte met een meid op Tinder, een solide negen, na kort contact ging ik naar haar toe om te Netflixen.

Nu dacht ik, kat in het bakkie, maar ik merkte de hele tijd dat er geen energie tussen ons was. Ik probeerde negs, kino, bepaalde routines, maar ik kreeg niets voor elkaar. 

Nu is dit al enkele keren gebeurt. Dat waar de minder mooie dames veel beter op mijn game reageren, daar lijken de wat mooiere dames helemaal niet te reageren.

Mis ik iets? Naast het ontmoeten van meer vrouwen. Wat kan ik doen om de mooie vrouwen achter mij aan te krijgen?


Nu zijn er natuurlijk altijd veel meer lagen in de interacties waar ik naar zou kunnen kijken en waar ik eventueel verbeterpunten voor zou kunnen benoemen. Maar om het even heel simpel te houden, want jij bent niet de enige die hier tegenaan loopt en dit heb ik al veel vaker gehoord en ook IK liep daar tegenaan…

Zie het zo:


 

De Meeste mannen hebben niet genoeg “waarde” voor de meer aantrekkelijke vrouwen

 

De meeste mannen hebben niet genoeg ‘Waarde’ voor de mooiere of de meer aantrekkelijke vrouwen, welke in deze tijd overspoeld worden met honderden mogelijkheden om intieme partnerschappen aan te gaan met alle geïnteresseerde mannen die zich dagelijks weer voor hun voeten gooien! 

Ik ken ze, de dames die er mooi uitzien. En eentje die niet eens zo heel knap is, maar er goed uitziet met make up op. Zij heeft dus meer dan ‘200 super likes’ van mannen die gewoon aan het wachten zijn op haar en sommige van die mannen zien er goed uit, hebben geld en een lifestyle waar je u tegen zegt.

En dan kun jij boos gaan blaffen: “ja maar gaat het dan alleen nog maar om geld tegenwoordig, vrouwen zijn golddiggers”. En je kunt  boos gaan stampvoeten, maar bekijk het eens van de andere kant.

Een aantrekkelijke meid, die al vanaf haar 16e belaagd wordt door jongens en mannen, die vervolgens op haar 21ste al weet hoe ze het spelletje werkt. Zij weet tegen die tijd precies wat mannen van haar willen en ze weet dat zij in trek is bij mannen en wat gebeurt er nu in haar onderbewustzijn?

Daar gaat ze nu de lat steeds hoger leggen, want als zij aantrekkelijk is en weet dat ze mannen het hoofd op hol kan brengen. Zij weet dat zij een partnerkeuze kan maken, want zij heeft ze voor het uitzoeken en zij zal gaan voor de man die haar het meest comfortabele leven kan bieden! Want dat is waar haar natuur haar toe drijft! 

Want als zij zwanger raakt van een man, wat een aanslag is op haar lichaam en soms zelfs op haar leven, dan wil ze wel zwanger raken van een man die voor zichzelf en voor haar en haar kind kan zorgen!

En een man die meer te bieden heeft, omdat hij meer financiële middelen heeft en op die manier meer “waarde bezit” voor een vrouw, is daarom aantrekkelijker dan een man die zijn shit niet op orde heeft. Heel simpel.


Jij kunt leren om meer aantrekelijke vrouwen tot jou aan te trekken

En het punt is – vanuit het oogpunt van aantrekkelijkere vrouwen, kunnen de meeste jongens of jonge mannen gewoon geen DHV’s laten zien of waarde aantonen op de hogere niveaus!

Dus, jij kan wel denken dat jouw Game goed is, maar dat is dus al niet zo, want als jouw Game echt goed zou zijn, dan zou je juist op dat level moeten kunnen presteren. Maar je hebt dus nu jouw Game level geoefend op het laaghangende fruit, de dames die je kon krijgen, en daardoor heb je waarschijnlijk ook nog eens een heleboel “fout gedrag” in jouw systeem geladen. 

Want jij kunt dus nu heel goed en snel jouw slag slaan bij de dames die jij minder aantrekkelijk vindt, maar wel leuk genoeg, maar jouw game is niet geoptimaliseerd voor die mooiere meiden.

Maar de uitdaging ligt dus niet in het “HOE te escaleren” of “ik moet gewoon voor de kus  gaan” of “mijn Negs werken niet” nee, het aantrekkingskracht niveau ligt gewoon veel te laag!

Zij heeft je geselecteerd op jouw foto, want je hebt haar op Tinder ontmoet, maar daarna heb jij niet kunnen aantonen dat jij van het kaliber man bent waar zij zich tot aangetrokken zal moeten voelen, ”want als ze jou aan de haak kan slaan dan heeft ze echt een prijs te pakken”. Niet dus…

Dus, ja, om je een spiegel voor te houden: jouw Game is niet goed en de waarde die jij met je meebrengt is niet genoeg. Misschien wel, maar zij kon het in elk geval niet vaststellen bij je.

Hoe jij kan meten of ze wel of niet aangetrokken tot je is? Lukt het jou om daar te komen waar zij reageert als jij uitdagende vragen stelt, of haar uitdaagt, dus dat je merkt dat zij moeite aan het doen is om zich aan jou te kwalificeren.

Heeft ze zich ingespannen om indruk op jou te maken? Heeft ze moeite gedaan om jouw aandacht te trekken? Leunde ze naar voren om je aan te raken toen ze tegen je praatte? 

NEE? 

Dan was ze dus niet geïnteresseerd genoeg in je en lag het aantrekkingskracht-level te laag.

En ja, als jij haar mee neemt op een date, dan gaat ze gewoon van de maaltijd genieten en de wijntjes die jij voor haar betaald en vervolgens gaat ze wat selfies zitten maken voor haar Instagram om te laten zien dat zij in trek is en om vislijntjes uit te hangen naar mogelijk betere opties.

Begrijp goed, dat je haar INTERESSE hebt wil NIET zeggen dat ze AANGETROKKEN tot je is!

En als je wilt weten wat het verschil is en hoe jij dat verschil kunt maken en hoe je aantrekkingskracht kunt opwekken bij de mooie vrouwen. Wil je leren hoe je mooie vrouwen kunt versieren? Stap dan gewoon in de Mastercourse, want daar wordt het hele wetenschappelijke proces uitgelegd.

Dan hoef jij je nooit meer af te vragen waarom jij die mooie meiden niet kunt versieren.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!