Waarom Jij Alleen Aantrekkelijke Vrouwen Wilt

7 jan, 2022

Waarom Jij Alleen Aantrekkelijke Vrouwen Wilt

Waarom Jij Alleen Aantrekkelijke Vrouwen Wilt!

 

Misschien ken je de volgende uitspraak wel die gemaakt wordt door een man die net bezig is met een nieuwe vrouw in zijn leven.

“Ja, ik heb nu een relatie, maar ik moet nog even afwachten of het iets wordt hoor en eerst even kijken, want misschien is ze wel leuk”.

Of een soortgelijke uitspraak

Ze klinken niet heel enthousiast en je ziet dat ze een beetje neutraal overkomen. 

En op een gegeven moment klagen ze misschien zelfs over hun relatie, zonder dat ze actie stappen zetten om de relatie te stoppen.

Weet je, veel te veel mannen nemen genoegen met de vrouwen die ze kunnen krijgen, maar gaan niet voor de vrouwen die ze echt graag willen hebben. 

En dit zijn dan vaak net de dames die zelfs in hun eigen ogen eigenlijk niet zo heel erg aantrekkelijk zijn. 

Ze worden als het ware gekozen door die dame

Ze hoeven niet zo heel erg hard hun best te doen en ze worden niet heel erg uitgedaagd door die meiden. Die meiden zijn heel geïnteresseerd en meegaand dus het is ook makkelijk om in een relatie verzeild te raken met zo’n meid.

Dus, met andere woorden:  Mannen doen dit en kiezen dit pad omdat het simpelweg een makkelijker pad is om te bewandelen. 

Je wordt door zo’n dame, die je eigenlijk niet echt heel aantrekkelijk vindt, minder hard emotioneel geraakt en misschien zelfs wel bijna niet. 

Als zo’n minder aantrekkelijke meid je afwijst, dan doet het minder pijn en je wordt veel dieper emotioneel geraakt door alles wat er gebeurt met haar. Je voelt je emotioneel namelijk veel harder geraakt door een vrouw die jij echt aantrekkelijk vindt. 

Als deze dame jou niet meteen een tekst berichtje terugstuurt dan doet dat je veel meer en dan ga je jezelf gek lopen maken. In jouw gedachten is zij al 400 keer vreemdgegaan. Als deze dame jou een shittest jouw kant op gooit dan raakt deze je keihard in je gezicht en faal je keihard.


Het is makkelijker om te scoren bij minder aantrekkelijke dames

Omgang of “scoren” met een minder aantrekkelijke vrouw is daarom veel makkelijker.

Het geeft daarnaast ook, wat ik noem, een valse boost in jouw zelfvertrouwen. Want sowieso streelt het je ego een beetje als je “gescoord” hebt, maar het is een valse ego boost.

Want diep van binnen heb je jezelf eigenlijk alleen maar teleurgesteld, omdat je jouw lat en daarmee jezelf wéér hebt verlaagd tot een niveau waarvan je weet dat je jezelf daar juist eigenlijk helemaal niet wilt begeven met een vrouw die je eigenlijk helemaal niet echt wilt. 

Dus, je bent eigenlijk helemaal niet succesvol als je een nummer, een zoen of seks hebt gescoord met een vrouw die je niet oprecht aantrekkelijk vindt. 

En dit is dus een groot verlies en zo moet je het eigenlijk gaan zien. Jij hebt niet gewonnen, maar je hebt verloren! 

En dan kun je proberen om tegen jezelf te zeggen van: 

 • ja, maar ze is wel lief

 • ja maar ze houdt wel van dezelfde muziek

 • ja maar we hebben het wel gezellig samen

 • ja maar we hebben dezelfde hobby’s

 • ja maar de seks is zo lekker 

En vooral die laatste, hoe vaak ik die laatste wel niet heb gehoord?! 

Dan denk ik, stel je eens voor hoe de seks zou zijn met een vrouw die je echt aantrekkelijk vindt en dus met een vrouw die jou emotioneel echt weet te raken!

Want je snapt zelf ook wel dat dit gewoon redenen zijn om naar jezelf toe te rationaliseren waarom het wel goed is zo. Waarom je niet beter je best hoeft te doen om beter te krijgen. 

En zo houd je jezelf op een laag level, een level die jou emotioneel niet weet te vervullen, maar die jouw emotioneel leeg zuigt!

 

En zo blijven veel mannen in relaties hangen die ze letterlijk emotioneel leeg zuigen. En vervolgens verbranden ze het meest waardevolle dat ze hebben, hun tijd, aan iets wat niet gelijk staat aan de waarde die ze erin stoppen. 

Dus ze voelen zich emotioneel leeg en sommigen blijven door keutelen op deze manier en blijven ongelukkig in hun relatie terwijl ze zichzelf wijsmaken dat het wel prima is zo. En andere gaan met een dokter praten, omdat ze denken dat ze depressief zijn. Ze krijgen allerlei rare chemicaliën voorgeschreven als medicijn en gaan met een psychiater praten.

Gewoon omdat ze zichzelf met bullshit redenen voor de gek houden en dat allemaal uit ANGST om de stap te zetten en te gaan voor wat ze werkelijk willen hebben. 

En wat is die angst? Dat is de angst om er achter te komen dat de vrouw die jij werkelijk aantrekkelijk vindt, jou misschien NIET aantrekkelijk vindt. 

Want dan word je met je neus op enkele feiten gedrukt: 

 • dat je niet goed genoeg bent als man

 • dat je niet aantrekkelijk genoeg bent

 • dat je niet genoeg waarde hebt voor haar

 • dat je niet die James Bond bent waarvan je altijd dacht dat je het was

 • dus je wordt emotioneel om je oren geslagen met allerlei ego bullshit

 • of wat ook een hoop mannen denken, dat ze “te oud zijn” voor een jongere en aantrekkelijkere vrouw

Maar wat jij moet begrijpen is dat wij mannen wat dat betreft een voorsprong hebben op vrouwen. En daarmee bedoel ik het volgende:

een aantrekkelijke vrouw wordt geboren, maar een aantrekkelijke man wordt GEMAAKT! 

Jij kan als man zijnde en als je die beslissing maakt jouw aantrekkelijkheid laten groeien! 

Jij kunt op elk vlak in jouw leven aan het werk gaan om een aantrekkelijkere versie te worden van jezelf. 

Jij kunt werken aan jouw geestelijke en fysieke gezondheid, jij kunt werken aan jouw financiën om die omhoog te krikken en jij kunt werken aan jouw game!

Maar jouw game verbetert niet en je wordt trouwens niet eens gemiddeld goed als je het spel speelt met vrouwen die je eigenlijk toch niet heel graag wilt hebben. 

Je wordt namelijk niet op de juiste manier emotioneel gestimuleerd. Deze vrouw daagt jou niet echt uit, omdat je niet op de juiste manier emotioneel wordt geraakt.

Dus ze motiveert je niet om beter te worden met vrouwen van haar kaliber. Je leert niet omgaan met jouw emoties, jij leert jouw gevoelens niet managen en  jij leert niet om jouw gedrag zodanig aan te passen.

Jij blijft hangen in een emotieloze staat waarin jij niet wordt uitgedaagd om emotioneel te groeien waardoor jij verveelt raakt en waardoor jouw game niet verbeterd wordt.


 

Het is belangrijk voor jouw relatie dat jij ook emotioneel uitgedaagd wordt

Jouw game wordt pas echt goed als je ook daadwerkelijk emotioneel wordt uitgedaagd. Want stel je voor dat jij jouw game, jouw karakter en de manier waarop jij in het leven staat hebt afgestemd op de vrouwen die je eigenlijk niet aantrekkelijk vindt. 

Dat is hetzelfde als willen voetballen, maar je gaat trainen met een paar personen die niet kunnen voetballen. Eentje heeft maar 1 been, de ander rijd in een rolstoel en nog een paar andere zijn gewoon motorisch niet helemaal in orde. Dan ga jij met hun oefenen, elke dag weer. Vervolgens leer jij dus voetballen met die personen. Op een geven moment ben jij de beste van die groep en denk jij dat je lekker kan ballen.

Maar dan besluit je op een gegeven moment jezelf in te schrijven bij een voetbalvereniging. Je gaat vervolgens het veld op en daar kom je helemaal niet eens aan spelen toe, want die mensen tegen wie je speelt lopen je voorbij, zowel technisch als met hun snelheid en de mensen met wie je speelt spelen jou de bal niet meer toe, omdat ze ook zien dat je het niet kan. 

Nou dan word je toch wel even met de realiteit in je gezicht getimmerd! En dan kun je twee dingen doen: of opgeven en terug gaan om te ballen met die gasten waarvan jij de beste was. Of je kunt jezelf uit laten dagen door nu een level hoger te gaan en het spel te leren spelen met mensen die jou uitdagen omdat zij beter zijn dan jij.

En zo zou je het spel der liefde ook kunnen bekijken!

Want jij denkt dat je lekker bezig bent, je scoort wat nummers en hebt af en toe seks, maar dan komt er ineens die vrouw voorbij die jij wel echt aantrekkelijk vindt en zij weet jou emotioneel te raken. 

Op dat moment vliegt alles wat je ooit over game hebt geleerd het raam uit, omdat deze vrouw jou emotioneel zo weet te raken dat je niet eens meer normaal kan nadenken. En dan verlies je haar. Want zij merkt op emotioneel level ook wel dat jij niet in staat bent om het spel met haar te spelen, dus zij speelt de bal jouw kant niet meer op.

Dus, er zijn drie belangrijke redenen waarom jij alleen voor de ECHT aantrekkelijke vrouwen wilt gaan.

1 – Om jouw “game” of jouw sociale / spelvaardigheden af te stemmen op dat level van de vrouw. 

2 – Om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt met die dames en emotioneel minder geraakt wordt.

3 – Dat jij je emotioneel vervult voelt in plaats van emotioneel leeggezogen in de relatie met die vrouw.

Dus laat je niet in de maling nemen doordat je denkt dat het makkelijker is, want je doet jezelf er uiteindelijk echt geen plezier mee door niet te gaan voor de vrouw die jij echt aantrekkelijk vindt. 

Hoe kleiner het emotionele risico, hoe kleiner de emotionele beloning!

Dus doe wat je wilt doen, maar begrijp wel dat er consequenties hangen aan de beslissingen die je maakt. Het mes snijdt altijd aan twee kanten.

Ik ga in elk geval voor wat ik echt wil en laat me weten wat jij doet!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!