Waarom Impact Waarde Belangrijk Is Bij Daygame

7 jan, 2022

Waarom Impact Waarde Belangrijk Is Bij Daygame

Leer waarom “Impact Waarde” belangrijk is bij Daygame (Direct Game)

 

Het volgende is een vraag die een persoon mij stelde in onze besloten groep:

“Hey, ik merk dat bij het openen van day game situaties, dat exact na het openen (direct in day game) het gesprek niet altijd goed verloopt en soms zelfs dood valt.

Dit komt doordat ik de DHV’s nog niet solide in een verhaaltje gelijk kan laten terugkomen als ik het meisje net ken.

Wat voor soort voorbeeld of verhaal vertellen jullie precies na het openen om toch alles terug te laten komen zonder op te scheppen? En hoe laat jij je studenten dit eigen verhaal maken?”

Mijn antwoord hierop was:

Als je Direct Game doet, wat velen dus doen tijdens Day Game, dan dwing je een vrouw om op het moment dat je haar aanspreekt om meteen een waardebepaling te maken over jou!

“vind ik hem, gebaseerd op wat ik hier nu voor me zie, wel of niet aantrekkelijk genoeg?”

Het DHV’en (demonstreren van hoge waarde) gaat vervolgens een stuk moeilijker, omdat je haar dus op dat moment dwingt om meteen, of binnen een periode van enkele seconden, een beslissing te nemen. En jij geeft haar dus niet genoeg de tijd om jouw waarde echt te ervaren!

Waarom heeft een vrouw meer tijd nodig? Wij mannen weten toch ook meteen of we een vrouw aantrekkelijk vinden ja of nee?

Het verschil zit hem in het feit dat wij mannen direct kunnen zien dat een vrouw seksuele waarde heeft ja of nee. Want een vrouw haar seksuele marktwaarde bepalen wij door hoe zij eruit ziet. Wij bekijken haar en in een fractie van seconden zien wij de verschillende gezondheidsindicatoren en daarop maken wij onbewust een waardebepaling. Maar andersom, van vrouwen naar mannen toe, werkt dat anders.


Het gedrag van een man bepaalt de waarde die een vrouw zoekt in een man

 

Een vrouw bepaald onze waarde niet enkel op hoe wij eruit zien, maar zij heeft iets meer tijd nodig om ons gedrag te ervaren. Ons gedrag verklapt iets meer over de waarde die een vrouw van nature zoekt in een man. En als dat gedrag “aantrekkelijk genoeg” is dan is ze bereid om ons meer tijd te gunnen om ons nog beter te leren kennen om zo een beter plaatje te schetsen van onze werkelijke waarde.

Maar oké, wat zou jij dan wel kunnen doen om tijdens direct game als een, op zijn minst,  interessante man ervaren te worden, zodat zij jou iets meer tijd gunt en zodat jij meer tijd hebt om jouw spel te spelen?

Je kunt jouw IMPACT WAARDE vergroten!

 

Ook jij kunt jouw impactwaarde vergroten voor een vrouw

 

Dat is dus de waarde die zij meteen in de eerste seconden te zien krijgt (want ze moet dus uitgaan van wat ze op dat moment ziet en ervaart op een onbewust level!)

Maar jij wilt dus op dat moment jouw IMPACT vergroten!

Dat kan door enkele punten in gedachten mee te nemen het veld in.

1 – Zelfvertrouwen. 

Dit is moeilijk te faken, maar hoe meer ervaring je opdoet hoe rustiger en zelfverzekerder jouw uitstraling wordt en dat gaat er op een gegeven moment wel voor zorgen dat vrouwen beter op je gaan reageren.


2 –Zorg dat jij er uitziet als een man die hogere seksuele waarde bezit voor een vrouw!

En dit is iets wat ze wel meteen op een bewust level kan zien.

Dus, hoe kleed jij jezelf? Hoe zit je haar? Wat voor schoenen draag je? Draag jij een interessant item, mooi horloge, of een sjaal die net even genoeg opvalt, omdat er een klein glittertje in zit, of heb jij een glanzende broche op je borst gespeld waardoor jij laat zien dat je een fashion statement durft en kunt maken en waardoor jij laat blijken dat je een bepaald level van sociale intelligentie hebt!

Met andere woorden: Straal jij succes uit of straal jij uit dat je een kansloze straatjongen bent die haar niets te bieden heeft? 

Dat is in eerste instantie wat jij kunt doen om jouw IMPACT WAARDE te vergroten.

Dit zorgt er echter niet voor dat ze meteen bovenop je springt, maar je krijgt daardoor wel net even iets meer tijd van haar.

En als jij die tijd krijgt dan kun je jouw hoge waarde tonen!

Nu kun je niet direct meteen correct game gaan spelen, zoals wij, mijn mentoren Shaun Michael, Mystery en ik dat bijvoorbeeld doen. Maar je kunt jezelf wel met een bepaalde cockyness als een man van hoge waarde gaan kwalificeren waardoor je laat blijken dat je geen lulletje rozenwater bent.

Dus, even in een notendop….je spreekt haar aan en zegt:

“Joh ik kom helemaal van daar naar jou toe gelopen, omdat me aan jou opviel dat je een leuke en open energie met je meedraagt. Je ziet er uit als een vrolijk en sociaal persoon dus ik werd getriggerd en wilde je even komen ontmoeten.

Hi, ik ben AFC Alfred!

Maar klopt dat ook, ben je een sociaal, open en vrolijk persoon?

(Zij antwoord)

Oké oké

Hey luister, ik begrijp dat je het erg druk hebt en ik heb zelf ook geen tijd nu en we kennen elkaar natuurlijk totaal niet, maar iets in me heeft me ertoe gestuurd om je gedag te komen zeggen dus laten we dit in leven houden!

Laten we nummers uitwisselen en dan bel ik je vanavond even op en nemen we eventjes de tijd om gezellig te kletsen! Maar, je moet me wel beloven om me niet te stalken of s ’nachts wakker te bellen!! ?”

Ja, er zijn ook andere manieren, maar dit deed ik even uit de losse pols.

In dit voorbeeld sta je dus al iets langer te kletsen dan wanneer je zou zeggen “ik vind je leuk en ik wilde je komen ontmoeten, hoi mijn naam is AFC Alfred” waardoor je dus meer tijd hebt om haar jouw relaxte en positieve lichaamstaal te laten lezen. Waardoor zij dus net even iets meer beïnvloed raakt op positieve manier.

Dus, IMPACT WAARDE is belangrijk als jij een vrouw dwingt om meteen een waardebepaling te doen over jou! Kun jij geen impact maken, dan zul je bij de meer aantrekkelijke dames minder of geen positieve eerste indruk maken en dan lopen ze door! 

There you go, misschien kun je er iets mee!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!