Waarom een vrouw jou continue zal testen

Waarom een vrouw jou continue zal testen

Waarom een vrouw jou continue zal testen

En dit is ook weer zoiets dat ons allen wordt aangeleerd.. “dat je lief moet zijn tegen vrouwen, want dan gaat ze jou lief vinden, en als een vrouw jou lief vindt dan wit ze een relatie met je”.

En wat gebeurt er vervolgens met de mannen die dit geloven? Deze laten steeds meer en meer over zich heen lopen door de vrouw in kwestie en dat gebeurt dan net zo lang tot dat zijn ruggengraat compleet tot stof is platgestampt en zij geen enkel beetje respect meer voor hem overheeft, hem uitspuugt en op zoek gaat naar een waardigere man, eentje mét ruggengraat!

En vaak herhaalt die cirkel zich enkele keren, dan ontmoet ze iemand die ballen heeft en omdat die kerel te graag wilt, verliest hij zijn ballen omdat hij zich gewillig op zijn rug laat leggen door de vrouw die hij heeft ontmoet.

Je moet begrijpen dat in de hele natuur alleen de sterksten overleven. Moeder natuur spuugt op zwakte en zwakte (breed in te vullen natuurlijk wat zwakte precies inhoudt) zorgt er in principe voor dat een diersoort of een bloedlijn uitsterft.

Als je de statistieken hier over zou bijhouden dan kom je erachter dat vrouwen 9 van de 10 keer NIET het bed induiken met een man die ze simpelweg alleen “lief vinden”.

Het moment dat jij als man onderdanig overkomt, of onderdanige signalen uitstuurt, dan zal haar onderbewustzijn die signalen door verschillende filters heen gaan trekken en dat gaat consequenties hebben voor jou als man. Misschien niet direct, maar hoe vaker je deze signalen haar kant op stuurt hoe meer zij hierop zal reageren.

Haar programmering zet haar namelijk aan het werk om jou te testen. Om zo te kijken of jij wel waardig genoeg bent om toegang te krijgen tot haar honingpotje en om kinderen te maken (want dat is in principe waar het allemaal om draait). Hoe zwakker jij overkomt, hoe harder ze zal gaan testen en hoe meer onzin jij dus over je heen krijgt!

Je moet ook goed begrijpen dat het geen persoonlijke aanvallen zijn naar jou toe, want het is niet zo dat ze je haat en wilt dat jij je rot voelt. Het is een ingeprogrammeerd mechanisme die er voor zorgt dat zij jou blijft testen op jouw mannelijkheid. Ze moet namelijk blijven testen of jij wel nog steeds die rots in de branding bent die je gisteren was en die dag ervoor en de dag daarvoor…

Dit betekend niet dat jij je nooit eens van je minder harde kant kan laten zien, maar je moet wel oppassen met wat je op lange termijn communiceert. Want als zij al over jou heen kan lopen zonder teruggefloten te worden en op haar plek gezet te worden, hoe kan ze dan verwachten van jou dat je er voor haar en haar kinderen kan zijn op momenten dat het werkelijk ergens om gaat?

Ja, als jij langdurig succes wilt in een relatie met een of meerdere vrouwen, dan zul je langdurig moeten blijven demonstreren dat jij een man bent die in de kracht van zijn leven staat en alles onder controle heeft.

Want om dat niet te zijn en dat niet te hebben, zul je haar langzaam aan van je afduwen, want een vrouw respecteert kracht en dat is de reden waarom ze jou continue zal blijven testen. Om zich continue te updaten met nieuwe informatie: “is hij nog steeds die krachtige man die ik moet respecteren”?  

En dit gebeurt door wat ook wel “shit tests” genoemd wordt, maar wat je ook kunt vertalen naar “mannelijkheidstest”.

En hoe vervelend dat ook is, je krijgt het erbij, want het zit in de natuur van een vrouw om jou continue te testen.

Dus blijf die krachtige man die je in eerste instantie was of blijf weg bij vrouwen!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk.

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!