Waarom DatingApps Niet Jouw Enige Dating Strategie Moet Zijn

26 feb, 2022

Waarom DatingApps Niet Jouw Enige Dating Strategie Moet Zijn

Waarom “dating apps” NIET jouw enige dating strategie moet zijn!

 

Deze vraag haalde ik uit een lange mail van iemand die meer informatie zocht over onze Mastercourse. Onze online training waarin we mannen het gehele natuurlijke versier proces leren.

De vraag was als volgt: 

“Is het nog steeds relevant om “game” te leren, want is het niet dood inmiddels in deze digitale wereld? Er zijn genoeg datingwebsites te vinden en er zijn ook meer dan genoeg apps die ik kan gebruiken dus waarom zou ik willen leren hoe het versieren van een vrouw werkt?”

En ja, ergens heeft die persoon natuurlijk een punt, want hoeveel mannen denken tegenwoordig het volgende over “versieren”: 

“Ik pak Tinder, Bumble, Happn of Hinge en ik ga swipen en als ik een match heb dan heb ik versierd”

Maar vervolgens denken ze niet na over wat er gebeurt nadat die match is gemaakt, want wat ga je nu doen?

  • Hoe krijg je haar geïnteresseerd genoeg om jouw berichten te beantwoorden?
  • Hoe krijg je haar interesse hoog genoeg dat ze Instagram’s wilt uitwisselen?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze nummers met je uitwisselt?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze je wilt ontmoeten voor een date?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze je wilt zoenen?
  • Hoe krijg je haar  interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze je nog een keer wilt ontmoeten?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze het bed met je wilt delen?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze terugkomt voor meer?
  • Hoe krijg je haar interesse level vervolgens hoog genoeg zodat ze zich volledig aan jou wilt binden en een relatie met je wilt  starten? 

Het is heel makkelijk om te swipen vanuit je luie stoel of terwijl je op de plee zit te kakken. Maar dat werkt voor de meeste mannen helemaal niet en voor een groot deel van de mannen niet consistent en dus is het geen succesvolle “dating strategie”.


Mannen hebben een beperkt aantal keuze op dating apps

Kijk, je moet begrijpen dat Tinder (om een voorbeeld te noemen) een gebruikersaantal heeft van 28% vrouwen en 72% mannen.

Dus vrouwen hebben een ENORME hoeveelheid keuze en mannen hebben een ENORM beperkte keuze.

Wat doet keuze met mensen? Het zorgt voor “kwalificerend gedrag”. Dit betekend dat vrouwen mannen extra hard kwalificeren op dating apps.

Uit cijfers blijkt bijvoorbeeld dat vrouwen veel meer dan mannen ook daadwerkelijk de profieltekst lezen. Dus als jouw profieltekst niet pakkend genoeg is of er staat een verkeerd woordje in dan word je gediskwalificeerd.

Als ze door jouw foto’s swiped en je staat er een keer niet aantrekkelijk genoeg op, je staat er bijvoorbeeld op met een groep dronken vrienden op een festival of met een karper die je net hebt gevangen, dan diskwalificeert ze je. 

Als je haar niet blond genoeg is, niet bruin genoeg, niet zwart genoeg of je hebt sowieso niet genoeg haar dan diskwalificeert ze je.

Wanneer je ogen niet blauw genoeg zijn, niet bruin genoeg, niet groen of grijs genoeg dan diskwalificeert ze je.

Vrouwen zijn van nature de sexe die “kwalificeren” of een man mogelijk een goed seksueel en relationeel partner is en wij mannen zijn van nature de sexe die onszelf proberen te verkopen aan vrouwen.

En hoe aantrekkelijker de vrouw is, hoe harder ze je zal gaan kwalificeren! Dat komt gewoon door de opties die ze voorgeschoteld heeft gekregen in haar leven en momenteel heeft. Dus gebaseerd op haar aantrekkelijkheids-level zal ze mannen harder gaan kwalificeren.

 

 

Maar via dating apps en nu ook in real life, kwalificeren ALLE vrouwen heel erg hard. Zelfs de “minder aantrekkelijke vrouwen” kwalificeren mannen keihard alsof ze alle opties hebben en die hebben ze ook! Kijk maar naar het aantal mannelijke vs vrouwelijke gebruikers!

Dus als man zijnde is het hebben van Dating Apps als enige “dating strategie” naar mijn mening net zo dom als uit een vliegtuig springen denkend dat je een parachute om hebt en genoegen neemt met het feit dat je 28% kans hebt dat er een parachute uit je rugzak komt en 72% kans dat er een picknickkleed uit komt vliegen en je allerlei sandwiches voorbij ziet vliegen.waarvan je hoopt er nog eentje te kunnen eten voordat je neer smacked op de grond!

En daarnaast, wat de meeste mannen NIET begrijpen of niet willen begrijpen is dat “versieren” of het “tot je aantrekken van een vrouw” een sociaal spelletje is!

En hiermee bedoel ik en dit is heel belangrijk:

“een vrouw kijkt niet naar jouw foto’s en bepaald dan dat jij aantrekkelijk genoeg bent om een relatie mee te hebben of om mee te neuken” (doorgaans).

De foto’s die jij online hebt staan en laten we er vanuit gaan dat jouw foto’s een enorm aantrekkelijke lifestyle uitstralen en haar interesse dus heel hoog is, die foto’s wekken niet meer op dan alleen haar “interesse”. 

Ze is nu “geïnteresseerd” in je en ze is niet “aangetrokken tot je”.


Werk als Man aan jezelf zodat jij aantrekkelijk bent tijdens jouw fysieke omgang met vrouwen

Die diepere levels van aantrekkingskracht daar gaat tijd overheen, tijd waarin ze jou persoonlijk ontmoet en leert kennen wie jij bent! 

En gebaseerd op het persoonlijke contact met jou raakt ze meer of minder aangetrokken tot je. (even in een notendopje)

Dus je ontkomt er niet aan, want je zult haar persoonlijk moeten gaan ontmoeten en jouw gedrag zul je naar hogere levels moeten trekken zodat jij met jouw gedrag kunt laten blijken dat jij een “aantrekkelijke man bent”.

En dit is nou precies waar het merendeel van die 72% mannen die op Dating Apps actief zijn compleet de mist mee ingaan!

Want ik zie de profielen voorbij komen van mannen en ik zie de berichten voorbij komen die mannen sturen, want vrouwen in mijn omgeving die laten mij dat maar al te graag zien met de opmerking erbij van “kijk eens hoe DOM mannen zijn”.

En uit die berichten kan ik heel duidelijk opmaken dat ze ook tijdens echte ontmoetingen de plank finaal mis zullen gaan slaan. Want ze gedragen zich als enorm onaantrekkelijke mannen.

Nu zijn er ook echt wel mannen op apps te vinden die zich niet “onaantrekkelijk” gedragen, maar vanuit mijn werkervaring sinds 2009 op  dit vlak weet ik dat het overgrote merendeel niet goed weet wat te doen in persoonlijke situaties wat vrouwen betreft!

En daarom leer je “Game”. Daarom ga je werken aan jouw SOCIALE VAARDIGHEDEN, omdat die sociale vaardigheden uiteindelijk het verschil zullen gaan maken. 

Je kunt nog zo’n interessant uitziend profiel hebben, maar zonder sociale vaardigheden en zonder te weten hoe je met een vrouw moet omgaan duik je gewoon helemaal alleen je bed in.

Dating apps zijn daarom naar mijn mening een “leuke toevoeging”, maar nooit jouw enige dating strategie.

Blijf te allen tijde keihard werken aan jouw sociale versier vaardigheden in de praktijk! Dit is een vaardigheid die je leert door het in de praktijk aan te scherpen enje ontkomt er niet aan! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!