Waarom daten belangrijk is voor jouw relatie

Waarom daten belangrijk is voor jouw relatie

Waar sommige (de meeste) mannen echt COMPLEET mee de fout in gaan, is dat ze op een gegeven moment vergeten hun vriendin of vrouw mee te nemen op een simpele date!

En dat terwijl zo’n simpele date juist enorm belangrijk is.

En ja ik begrijp het ergens wel, want in het begin wordt je emotioneel gestimuleerd door allerlei chemische stofjes om je best te doen voor die meid van je en haar voor je te winnen om de connectie te versterken. Op een gegeven moment nemen die stofjes af en ervaar je die emotionele motivatie niet meer en dat is het moment dat jouw relatie langzaam zal afsterven.

Behalve dat daten leuk is of kan zijn en het jouw relatie van een beetje plezier voorziet en jullie connectie versterkt, is er nog een ENORM belangrijke reden waarom jij af en toe jouw dame, jouw vriendin, jouw vrouw mee wilt nemen op een date…

Het moment dat jij haar mee neemt, dat jij haar op sleeptouw neemt, is het moment dat jij haar een ervaring laat beleven waarin enkele belangrijke beïnvloedingstechnieken hun werking gaan hebben.

Als eerste: jij leidt haar en jij neemt haar mee dus jij neemt het voortouw en zij zal dus een positieve prikkel gaan ervaren omdat jij jouw leidersrol inneemt en dat is iets waar vrouwen positief door geprikkeld raken.

Daarnaast gaan jullie iets leuks doen, wat positieve emoties veroorzaakt en omdat jij deze bezorgd en zij deze met jou samen beleefd zal ze deze gevoelens gaan linken aan jou. Ankeren, noemen we dat!

En dan nog iets dat heel belangrijk is. Vrouwen reageren heel erg positief op mannen die voor ze zorgen, want dat triggerd namelijk iets dat diep verscholen ligt in de psyche van de vrouw. Het moment dat jij aan haar kan demonstreren dat je voor haar zorgt, dus samen met haar eet en drinkt en de rekening betaald, dan demonstreer je hiermee een heel belangrijke aantrekkingskracht factor die vrouwen van nature enorm belangrijk vinden en dat is dat jij de middelen hebt om haar leven een stukje comfortabeler te maken.

En JA, dit is iets waar vrouwen onbewust enorm op reageren, want het is namelijk een van de vijf belangrijkste kwalificatie punten waar vrouwen mannen onbewust op kwalificeren.Jij triggerd hiermee een van de vijf belangrijkste aantrekkingskracht knopjes!

En door deze te triggeren of af en toe aan te zetten zul je haar dus positief beïnvloeden en zo zal haar aantrekkingskracht level voor jou omhoog gaan!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!