Waarom 90% Nooit Goed Wordt!

Ja, goeie opmerking! Het klopt inderdaad dat de meesten weinig tot niet groeien! En ik durf zelfs te zeggen dat meer dan 90% niet eens gemiddeld goed wordt!

Er is maar een heel klein percentage die op een level terecht komt dat ze hun sociale interacties onder controle hebben en hun sociale omgeving positief beïnvloeden.

En hoe kan dat?! Nou, in de al meer dan twaalf jaar dat ik actief ben in dit wereldje zie ik veel jongens, mannen, die geïnspireerd raken door deze community en vervolgens zelf actief bezig willen zijn en willen groeien op dit vlak, wat helemaal goed is natuurlijk.

Maar dan….de meesten die zich hiermee actief bezig houden die proberen de “grote stappen snel thuis manier”

En wat bedoel ik hiermee? Nou, let goed op, een van mijn persoonlijke mentoren, Erik van Markovik, Mystery uit The Game, mede schrijver van The Mystery Method en hoofdpersonage uit de VH1 hit serie “The Pickup Artist”, die gebruikt altijd het volgende voorbeeld:

Het is mogelijk om een spel schaken te winnen in 2 stappen…ze noemen dit “Fools Mate”. Maar als het jou lukt om dat te doen betekend dat dan dat jouw schaakvaardigheden goed zijn, of zegt dat eigenlijk iets meer over jouw tegenspeler die in 2 stappen verliest?

Zou jij in twee stappen kunnen winnen van iemand die goed kan schaken? Nee he, ik denk het niet, BEHALVE ALS DEZE DRONKEN IS!

Nou, in deze community werkt het hetzelfde…

Mannen die proberen dus zo snel mogelijk tot het eindpunt te komen! Ze proberen, snel een nummer te scoren, te zoenen of focussen zich op het proberen van het krijgen van seks op dezelfde avond, of andere ondeugende intieme dingen.

Ze zijn dus “resultaat gericht bezig”. Ze benaderen dit als een soort wedstrijd die ze moeten winnen! En dat ligt misschien ook wel in onze aard als man natuurlijk, want wij willen graag winnen!

Maar…let op!

Wanneer win je in het spel dat WIJ spelen?

Als je een keer toevallig een dronken dame uit een club mee jouw auto in trekt om daar seks te hebben?

En let op, het zijn vaak NIET de mooiere dames met wie dit je lukt, want je wilt er misschien wel seks mee hebben maar je zou die dames negen van de tien keer niet aan je ouders willen voorstellen…heel eerlijk toch? Als wij mannen geil zijn dan vertroebelt onze lat heel erg en sommigen mannen hebben helemaal geen lat meer haha!

Of…win je het spel als je op een consistentere manier aantrekkingskracht kunt genereren bij vrouwen die niet dronken zijn en die vervolgens oprechte interesse voor jou krijgen en met wie er vervolgens iets leuks zou kunnen ontstaan…

En dan zou je kunnen zeggen, Ja, maar soms wil ik gewoon seks…bla bla bla

Nee, leugenaar! Nu moet je niet proberen goed te praten waarom jouw resultaten slechts beperkt zijn en beperkt zullen blijven!

Want dat is het enige wat je kunt krijgen met de vaardigheden die je tot nu toe hebt ontwikkeld, slechte seks met dronken vaak internationale party girls die gewoon even lekker de slet komen uithangen in het uitgaansleven van Amsterdam bijvoorbeeld… en het zijn niet eens de mooie dames waar je echt naar verlangt!

En als dit het level is waarop jij dit spel wilt spelen ga jij je binnen no time heel verveeld voelen en totaal NIET voldaan! (Ja ik heb het ook meegemaakt!)

Want, in het eerste voorbeeld, speel je “Fools Mate Game” door te proberen om zo snel als mogelijk te gaan voor seks. Dit lukt alleen als de dame in kwestie OF dronken is, OF niet zo’n hoge eigendunk heeft wat betreft haar Seksuele Markt Waarde, OF geen ervaring heeft met het spelen van “het spel”(Dit is niet altijd 100% zo, maar dit zijn doorgaans de drie hoofdredenen).

Ik ga je nog een voorbeeld geven!

Ik zelf train al vanaf m’n 17e of 18e in het kickboksen en ik heb geleerd hoe ik moet stoten, trappen, ellebogen, knieën, blokken, mijn dekking hoog moet houden, low kicks kan blokken, hoe ik stoten check, om moet gaan met grotere tegenstanders, kleinere tegenstanders, etcetera.

Dus, ik heb geleerd hoe ik staand moet vechten. (Op de grond kan ik niet heel veel, nog)

Nu ga jij naar een gym, omdat je wilt leren vechten, maar het enige waar jij je op wilt focussen is de “rechtse directe” omdat je dan theoretisch gezien iemand knock-out zou kunnen slaan.

En ja theoretisch werkt dat ook wel als je geluk hebt dat je in een keer raakt of als je tegenover een onervaren persoon staat.

Maar wat als je tegenover iemand komt te staan die WEL weet wat hij moet doen, wel weet hoe hij moet vechten, jouw rechtse directe al van kilometers afstand aan ziet komen en deze ontwijkt en jij dus helemaal niets hebt aan die rechtse directe van je… wat ga je dan doen?!

HELEMAAL NIETS! Want je hebt de rest van jouw vaardigheden helemaal niet ontwikkeld!

En dat is wat meer dan 90% van de mannen doen, want ze weten niet beter dan dat het “beter worden met hun Game” bestaat uit het direct aanspreken van het laaghangende fruit dat ze tegenkomen in het uitgaansleven.

Dus wat gebeurd er? Zij scherpen hun “vaardigheden” aan om game op dat lage level te spelen! Ze kunnen een beetje direct game en dan oefenen ze ook nog eens op het laaghangende fruit.

Maar dan willen ze wel met mij mee naar een “high end” netwerk borrel, waar mooie vrouwen rondlopen met ervaring die helemaal niet onder de indruk zijn van Pickup Artist Freek uit Schin op Geul, en hij weet zich vervolgens niet te gedragen als een man met hoge waarde, want die vaardigheden heeft hij zichzelf nooit aangeleerd. Hij weet zich geen houding aan te nemen op een correcte sociaal geaccepteerde manier in die omgeving en straalt vervolgens een zenuwachtige energie uit. (Onaantrekkelijk!)

En nog voordat hij de eerste vrouw heeft aangesproken heeft hij zichzelf al compleet buitenspel gezet… want al die vrouwen hebben bewust of onbewust al lang en breed door dat Freek geen interessant persoon voor ze is.

En, het volgende gebeurt ook als jij je volledig focust op alleen het ontwikkelen van Direct Game, in tegenstelling tot het aanleren van het gehele Aantrekkingskracht proces, is dat de MEESTE dames al heel snel hun interesse verliezen, omdat Direct Game slechts een korte emotionele impuls veroorzaakt.

Maar om een vrouw zodanig geïnteresseerd te maken dat ze op langere termijn haar tijd wilt investeren om te bekijken of jij een potentiële gegadigde bent om een relatie mee te starten… daarvoor zul je een totaal ander proces moeten bewandelen met totaal andere stappen!

Dat is dus wat meer dan 90% van de mannen niet weten, want ze denken dat ze moeten “versieren” terwijl de mensen met wie wij werken leren hoe ze “aantrekkingskracht” kunnen genereren! (En ja, dit is een compleet ander proces!)

Dus, vraag jezelf eens af, waar investeer ik mijn tijd in? In het aanleren van de vaardigheden die er voor gaan zorgen dat ik het laaghangende fruit kan neuken?

Of ben ik klaar met dat lage level en wil ik gaan voor de vrouwen die ik ECHT aantrekkelijk vind en wil ik leren hoe ik die dames tot MIJ aan kan trekken?!

Dit zodat ik niet gezien word als de “versierder” of dat ze over me gaan praten van “Oh, daar heb je die gast weer” maar dat ik gezien word als “die interessante man” en “hij, hij heeft iets…en ik wil hem beter leren kennen!”.

Snap je het verschil tussen deze twee?!

Kijk, voor sommigen van jullie is het rondneuken helemaal prima, maar begrijp wel dat je op een gegeven moment een leeftijd bereikt dat je misschien nog wel meer wilt doen met vrouwen behalve neuken.

Misschien wil je een relatie, misschien op een gegeven moment een paar kids en dat wil je dan natuurlijk wel met een vrouw waarvoor je helemaal wilt gaan en niet met die ene ”niet zo knappe meid” die je dronken in een steegje hebt staan vingeren, omdat jij niet beter kunt krijgen en verder helemaal geen betere opties hebt! (Dit is exact wat een hoop mannen doen, ze nemen genoegen met wat ze kunnen krijgen, in plaats van dat ze gaan voor wat ze graag willen.)

En luister goed, ik wijs nu niet naar anderen he, want ik heb dit spelletje ook op die manier gespeeld en ik was er echt heel erg goed in!

Tot ik mij besefte dat het me niet bracht wat ik werkelijk wilde en wist dus dat ik me moest gaan verheffen naar een hoger level. Mijn manier van Game moest naar een hoger level, de manier waarop ik interacties aanging met vrouwen moest naar een hoger level… en ik moest zelf naar een hoger level!

Wat ik jou nou aanraad.  Je bent dit nu aan het lezen dus je bent bezig met ontwikkeling op dit vlak… Steek jouw waardevolle tijd in het begrijpen van het volledige proces. Leer wat aantrekkingskracht is, leer hoe het werkt en leer jouw sociale vaardigheden en jouw sociale aanwezigheid op zo’n manier in te zetten dat jij ervaren gaat worden als die interessante of aantrekkelijke man!

Leer de juiste beïnvloedingstechnieken die je nodig. Als dat moment komt en je staat in de bar, een club, tijdens een netwerkborrel of je bent op een andere sociale gelegenheid…en de vrouw van jouw dromen staat daar, leer dan het juiste proces te volgen. Leer de juiste stappen te zetten, leer jezelf op de juiste manier te presenteren, leer haar op een dieper level emotioneel te beïnvloeden…zodat als dat moment komt, dat je haar niet uit het oog verliest en zich aan iemand anders bindt wanneer ze die tegenkomt omdat JIJ niets meer kan dan “Direct Game”.

Leer het stappenplan van aantrekkingskracht te begrijpen, want als je dat weet dan gaat er echt een totaal nieuwe wereld voor je open! ECHT! Neem dat nou van mij aan. Iemand die het pad wat jij nu bewandeld al lang achter zich heeft gelaten, want ik heb daar al gelopen en ik weet hoe het werkt!

En trouwens, als jij nu naar https://mijn.attractionacademy.nl/ gaat en een gratis account aanmaakt krijg je toegang tot video’s die jou daar in gaan helpen.

Vervolgens kun jij je voor maar €1,- aanmelden voor onze Mastercourse “Aantrekkingskracht” en deze is helemaal de bom! Er is niets op de Nederlandse markt te vinden wat in de buurt komt van onze mastercourse!

En dat kost je slechts €1,- voor een hele maand! ÉÉN EURO?! Waar hebben we het over!?

Onderneem actie!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!