Vrouwen Zijn EMOTIONEEL!

Vrouwen Zijn EMOTIONEEL!

Een grote fout die mannen enorm vaak maken is dat we op onze mannelijke manier communiceren met vrouwen door logica te gebruiken en dan verwachten dat ze dat werkelijk net zo goed verwerkt als hoe wij mannen dat doen als we de zelfde informatie voorgeschoteld krijgen.

Vrouwen zijn veel meer dan dat wij mannen zijn “emotioneel”.

Een vrouw zal alle communicatie door de filters van haar emoties laten gaan. En dan getriggerd door de positieve of negatieve emoties, zal zij zich voortbewegen in het leven en in relatie met jou.

Dus als jij als man met een vrouw wilt communiceren dan zul je dat moeten begrijpen. Moeder natuur heeft er namelijk voor gezorgd dat de manier waarop vrouwen emoties ervaren vele malen sterker is dan dat wij mannen dat doen.

 

 

Wij mannen vinden “logica” enorm belangrijk. En het liefst zou je een vrouw logisch willen overtuigen dat jij de beste optie voor haar bent, maar helaas werkt het zo niet. Je kan een vrouw wel bestoken met logica, maar je zult haar emotioneel moeten motiveren om jou het bed in te willen trekken.

Hoe werkt dit in het speelveld als je probeert een vrouw tot je aan te trekken?

Als jij als aantrekkelijk ervaren wilt worden door vrouwen, dan kun je twee dingen doen:

1 – Je kunt in jouw verhalen verschillende punten voorbij laten komen waaruit blijkt dat jij een aantrekkelijke man bent. Zij zal deze punten in jouw gesprek onbewust opvangen en dit zal haar emotioneel stimuleren.

2 – Je kunt live demonstreren dat jij een aantrekkelijke man bent door de verschillende punten van hoge waarde in haar zicht voorbij te laten komen. Dit zal haar emotioneel nog beter stimuleren dan wanneer je er over praat.

Er over praten, op een vakkundige manier en zonder op te scheppen, werkt. Maar een live demonstratie geven is veel krachtiger!

(Als je hier meer over wilt leren dan kan ik je doorverwijzen naar onze unieke online mastercourse “Aantrekkingskracht”.

https://mancademy.nl/trainingen/
Hier ga ik dieper in op het emotioneel beïnvloeden van vrouwen zodat zij jou als aantrekkelijk gaan ervaren)

Als je met vrouwen communiceert kun je haar dus wel bestoken met mannen logica, maar als jij haar emotionele programmering er niet van kan overtuigen dat jij een aantrekkelijke man bent zodat zij emotionele pieken ervaart bij je, dan gaat ze niet met je mee naar huis.

Hier bovenop is het ook nog eens zo dat haar partner selectieprogramma, welke in haar brein calculeert met wie ze wel seks heeft en met wie niet, erop geprogrammeerd is om jou niet te waarderen op de mannenlogica die je met haar deelt en waarmee jij laat blijken dat je een super intelligente man bent die zijn hoofd vol heeft met veel feiten weetjes. Zij is geprogrammeerd om jou te waarderen op het gedrag dat jij laat zien! En dit gedrag zal door haar natuurlijke filtersysteem heen getrokken worden en vervolgens zal ze door haar emoties gemotiveerd worden, of niet.

Dus let goed op jouw gedrag als je bij vrouwen in de buurt bent! Want als jij niet weet hoe jij je aantrekkelijk gedraagt dan zullen haar emoties haar eerder van jou af sturen dan naar jou toe.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!