Vrouwen Willen Helemaal Geen “Nice Guy”!

Vrouwen Willen Helemaal Geen “Nice Guy”!

In bijna ELKE romantische film komt hetzelfde verhaal voorbij.. Want er is bijna altijd een nice guy die aan het einde van de film nog lang, gelukkig en vooral op enorm romantische manier samen leeft met de mooie vrouw uit de film.

Aan het begin van de film wilde die vrouw niets weten van die man, maar aan het einde zwicht ze toch voor zijn charmes, want hij is zo lief…

Als je vervolgens aan vrouwen vraagt wat zij het liefste zouden willen, dan zullen er een HELEBOEL zeggen dat ze ook wel zo’n hele lieve man zouden willen. Iemand die de rest van hun leven alles voor haar zou doen, oh wat zou dat toch “nice” zijn.

Als je trouwens op YouTube of Facebook kijkt naar video’s waar “nice guys” op romantische manier hun liefde uiten naar een vrouw toe, maar vervolgens worden afgewezen, dan staan daar ook vele duizenden opmerkingen onder die video’s waarin elke vrouw aangeeft dat ze wel zou willen dat zij zo’n nice guy zou willen tegen komen.

Maar als je het aan die nice guy vraagt dan is hij nog nooit zo’n vrouw tegen gekomen die hem zou willen, want hij kent namelijk enkel en alleen de afwijzingen die vrouwen hem geven.

Dus het zijn van een “nice guy” heeft hem nooit iets opgeleverd behalve afwijzingen.

Wat je goed moet snappen is dat de natuur van een vrouw, de programmering van een vrouw, niets te maken heeft met jouw nice guy gedrag.

Haar besturingssysteem, haar chipset, haar programmering die ze van moeder natuur heeft meegekregen en welke haar voortbeweegt die heeft NIET als doel “zoek een nice guy”.

Deze heeft WEL als doel “zoek de best mogelijke optie”. En in tegenstelling tot wat je in films ziet is een nice guy in het echte leven vaak NIET de beste mogelijke optie hoe nice hij ook is!

Dus als jij denkt dat je in jouw communicatie naar voren moet laten komen dat jij heel lief bent, alles voor haar zal doen en van haar kan houden zoals nooit iemand dat ooit zou kunnen, dan communiceer je dus op de verkeerde manier met vrouwen.

Haar biologische mechanismen zorgen er eerder voor dat er rode vlaggen omhoog gaan staan als ze een nice guy tegenkomt dan dat deze er voor zorgen dat ze nat wordt van een nice guy.

Niet om er nu al te diep op in te gaan, maar een nice guy laat rode vlaggen omhoog komen, omdat een nice guy volgens de calculaties in het brein van een vrouw een gevaar vormt voor haar welzijn en dat van haar kinderen.

Want in ons evolutionaire verleden waren de nice guys de mannen die onderaan de dominantie hiërarchie leefden. Het waren die mannen waar andere mannen overheen liepen, die niet voor zichzelf op konden komen, aanhankelijk waren, fysiek niet sterk genoeg waren en die als eerste weg renden als er een vijandige stam besloot om langs te komen om het eten op te eten en de vrouwen te verkrachten.

Dus voor haar natuur is een nice guy eerder een gevaar voor haar welzijn dan een positieve aanvulling voor haar leven. In ons evolutionaire verleden kregen de nice guys dus geen seksuele toegang tot de vrouwen en nu krijgen ze dit nog steeds niet.

Tenzij jij gaat leren wat het pad van “aantrekkingskracht” is en welke stappen deze volgt en waarom! Want zo kun jij aanpassingen gaan maken in jouw gedrag, gebaseerd op keiharde wetenschap, waarvan al ruimschoots is gebleken dat het vrouwen op een positieve manier emotioneel weet te prikkelen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!