Hoe mooier hoe ongelukkiger?

29 jul, 2020

Hoe mooier hoe ongelukkiger?

Zijn mooie vrouwen ook werkelijk aantrekkelijker?

 

Hoe “mooier” vrouwen denken te zijn, hoe ongelukkiger ze eruit zien.

Ja, valt het jou ook op?!

Je ziet ze inderdaad overal in de uitgaansgelegenheden, meiden die er op zich heel aantrekkelijk uit hadden kunnen zien, maar ze hebben zo’n enorme emotioneel dode blik in hun ogen!

Ze hebben stylish kleding aan, een mooi koppie om te zien en een mooi lichaam, maar niet altijd want daarvan zijn er ook steeds minder, ze worden steeds dikker helaas…


 

Een mooie vrouw is niet altijd per direct gelukkiger

 

Maar die meiden die vooral niet te veel glimlachen en niet laten zien dat ze het naar hun zin hebben. Zij laten niet teveel emotie zien en staren continue naar hun eigen telefoon omdat ze zichzelf continue filmen en selfies maken…

Om die video’s vervolgens op hun social media neer te zetten met teksten eronder zoals “having a great time!”

NIET!

Als je het zo naar je zin zou hebben, dan zou je bezig zijn met het naar je zin hebben. Maar jij en jouw vrienden weten elkaar dus NIET emotioneel te stimuleren zodat jullie de saaiste groep van die sociale omgeving zijn.

De enorme lading aan aandacht van dorstige mannen, die ze inmiddels te verwerken hebben gekregen, heeft ze emotioneel finaal afgestompt! En nu maken ze foto’s voor hun instagram om toch dat shotje dopamine te krijgen en zich iets beter te voelen door al die likes die ze krijgen van die Dorstige Horde!

Maar wat ze niet begrijpen is dat hoe meer en hoe langer ze dat doen, hoe meer ze zichzelf emotioneel afstompen en hoe ongelukkiger ze worden! Dat dopamine shotje weet ze op een gegeven moment niet meer te raken van binnen waardoor ze dus emotioneel leeglopen en dat zie je aan hun houding en aan die DODE blik in hun ogen!

 


 

Mooie vrouwen denken zelf vaak aantrekkelijker te zijn maar niets is minder waar

 

Dit is de reden waarom vrouwen eigenlijk compleet zouden moeten stoppen met posten op social media. En daarom moet jij leren hoe jij ze emotioneel kunt raken! Jij zult die dames moeten raken zoals geen andere man dat kan en tot nu toe heeft gedaan bij haar.

Als ze de emotionele pieken en dalen ervaart die jij bij haar kan veroorzaken dan is ze van jou! Want zoiets heeft ze nog niet eerder meegemaakt in haar saaie leven waarin ze overlaad werd met aandacht van de Dorstige Horde, net zolang en in zo’n enorme hoeveelheid, dat ze niet eens meer weet hoe ze oprecht moet glimlachen!

Denkend dat ze “aantrekkelijk zijn”. Nee dat ben je niet, je ziet er lekker uit, maar een man van waarde zal nooit settelen voor een vrouw die er alleen lekker uit ziet, want dat soort vrouwen wil hij alleen neuken.

Een man van waarde wil een relatie met een vrouw die AANTREKKELIJK is en meer te bieden heeft dan een dooie blik in haar ogen!

Maar jij kan de man worden die de doode blik van haar gezicht af kan vegen en er voor gaat zorgen dat zij weer iets gaat ervaren en voelen. JA, jij kan die man zijn!


 

Hoe kun jij er aan beidragen dat een mooie vrouw aantrekkelijker word?

 

Hoe? Door te stoppen met jezelf te gedragen als een lid van de dorstige horde mannen die continue haar kant op kwijlen en door te leren hoe aantrekkingskracht wel werkt en dat toe te passen!

Als jij snapt hoe aantrekkingskracht werkt, dan is ze van jou!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook minimaal 500% meer succes met vrouwen?
Klik op de knop hieronder voor meer informatie 
over onze Mastercourse: “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!