Vrouwen Die Een Standaard Hebben Maar Zelf Geen Standaard Behalen

20 mrt, 2022

Vrouwen Die Een Standaard Hebben Maar Zelf Geen Standaard Behalen

Vrouwen Met Een Hoge Standaard, hoe ga je hiermee om?

Het is grappig om te zien dat vrouwen een heel duidelijk uitgesproken standaard hebben wat betreft mannen en waar mannen aan moeten voldoen.

Maar als een man zijn standaard uitspreekt en zegt dat hij een vriendelijke, vrouwelijke, fitte, emotioneel en psychisch gezonde en volgzame vrouw wilt hebben, dan is hij een vrouwonvriendelijke vrouwenhater.

En ook ik zie dat er steeds meer vrouwen klagen dat “mannen zwak zijn omdat ze alleen maar willen neuken maar geen relaties durven te hebben”.

En ja, helaas nemen heel veel mannen genoegen met korte termijn pleziertje in plaats van het bouwen aan lange termijn successen met de juiste vrouw.

Maar veel mannen ontdekken dat steeds meer vrouwen het niet waard zijn om een relatie mee te hebben en het niet waard zijn hun kostbare tijd aan te verspillen.

Deze mannen zijn eigenlijk niet zwak, niet kinderachtig, geen domme sukkels, maar ze begrijpen de waarde van hun tijd en leven en sterven liever alleen dan dat ze hun tijd verspillen aan de verkeerde vrouw.

Omdat de meeste mannen die ervaring hebben met relaties weten dat er niets zo dodend is voor een man als in een relatie verwikkeld te zitten met een verkeerde vrouw.


De verhouding van standaard is vandaag de dag erg krom

En vandaag de dag zie je dat vrouwen hun vrouwelijke charmes verliezen en in een alarmerend hoog tempo erg onaantrekkelijk worden voor mannen, terwijl zij hun lijst met eisen voor mannen wel steeds verder verhogen.

(dit is per definitie: compleet debiel)

Dames hebben een standaard als het om mannen gaat, wat prima is, want iedereen zou een standaard moeten hebben!

Maar wat je veel ziet is dat diezelfde vrouwen de standaard van mannen onderkotsen met beledigende en kleinerende uitingen.

Als een vrouw een standaard heeft dan is zij een “Boss Babe” of een “Sterke onafhankelijke vrouw”, maar als een man zijn standaard uitspreekt is hij een seksistische klootzak.

Dus nee, je kan niet als vrouw een standaard hebben en deze enorm hoog leggen zonder te verwachten dat mannen een standaard hebben. En je kan niet eisen dat een man allerlei waarde met zich meebrengt zonder zelf genoeg waarde op tafel te leggen.

 

En nee jouw natte doosje is niet genoeg waarde voor een man met een hoge waarde.

Een natte piemel krijgen is niet genoeg voor de man die jij graag in je leven wilt hebben.

Elke man zal met je willen spelen, maar dat betekent niet dat die zelfde man zijn tijd en energie aan jou zal committeren.

En ik spreek veel vrouwen ook over dit soort onderwerpen en de meesten vinden het niet leuk wat ik zeg, maar ik zeg altijd:

Dames, met alle liefde die ik voor jullie heb in mijn hart. Begrijp dat de hoogwaardige en waardevolle mannen waar jullie naar verlangen, die mannen van het level waarvan jullie vinden dat je ze verdient, die mannen hebben ook bepaalde verlangens en een bepaalde standaard als het om vrouwen gaat. 


Zorg ervoor dat je zelf een hoge standaard weet te behalen die bij jouw standaard past

En net zoals ik tegen mannen zeg: klaag niet over vrouwen dat ze je niet willen, maar word de man waar ze niet omheen kunnen.

Zeg ik exact hetzelfde tegen vrouwen:
Klaag niet over mannen dat zij geen relatie met je willen als je zelf niet de waarde op tafel legt waar mannen naar verlangen. Maar werk aan jezelf en word een vrouw waar een man zich aan wilt binden en zijn tijd mee wilt doorbrengen.

Niet verschuilen achter uitspraken zoals: 

Een echte man zou een vrouw zoals mij wel kunnen handelen.

Als een man mij niet wilt omdat hij te zwak is om mij te accepteren zoals ik ben dan is hij geen echte man.

Een man moet mij maar nemen zoals ik ben.

Nou een man moet helemaal niks en jezelf verschuilen achter dit soort uitspraken zorgt ervoor dat jij niet aantrekkelijk bent voor mannen en zorgt ervoor dat je momenteel alleen bent.

Waardevolle mannen verlangen naar “waardevolle vrouwen”

En de echte man die jij echt wilt verlangt naar een echte vrouw:

– Fit (niet vet)

– Vriendelijk (niet Bitchy)

– Vrouwelijk (niet mannelijk)

– Volgzaam (niet dominant)

En dit is niet alleen mijn persoonlijke mening, maar dit is wetenschap.

Een man wilt geen “sterke vrouw” of “sterk uitgesproken vrouw” of een “Boss Babe” of een “onafhankelijke vrouw” of weet ik het wat vrouwen allemaal denken dat mannen willen, want al die zaken zijn voor een man niet belangrijk. 

Ook al zegt een man dit te willen, maar zijn acties laten zien dat het niet zo is.

Een man raakt aangetrokken tot fitte, vriendelijke, vrouwelijke en volgzame vrouwen. En dat is de natuur van het beestje en geen enkele manier van logisch onderbouwen waarom het anders zou moeten zijn zal er voor kunnen zorgen dat wij kunnen ontsnappen aan onze biologische voorgeprogrammeerde voorkeuren.

Dus heb je een hoge standaard, mooi! Maar zorg ook dat je zelf een hoge standaard weet te behalen die past bij jouw hoge standaard.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!