Vijf enorme datingcoach fouten

Vijf Enorme Datingcoach Fouten

11 mei, 2020

Vijf enorme datingcoach fouten

Vijf Enorme Fouten Gemaakt Door Dating Coaches

 

Ja ik kijk ook wel eens naar video’s van andere mensen die actief zijn in dit wereldje. Niet naar heel veel, maar er zijn er een aantal die ik wel kan waarderen en die met goede informatie komen.

Maar zo komen er ook wel eens video’s voorbij van Pua of Dating coaches waarin ze dingen verkondigen die naar mijn mening complete onzin zijn.:

Een aantal van die zaken zijn bijvoorbeeld

– Dat je moet wachten op “choosing signals” (indicaties van interesse)

De redenatie daarachter is de volgende:

“Want als een vrouw geen interesse signalen stuurt, is ze al bij voorbaat totaal niet geïnteresseerd, en je moet alleen vrouwen aanspreken als je zeker weet dat ze geïnteresseerd zijn”.

Dit is naar mijn mening superdom advies dat je alleen geeft als je niet weet hoe gamer werkelijk werkt.

Dit is wat je doet als je geen echte game hebt en niets anders kan dan direct game. (hier, mijn kaarten liggen op tafel, ik HOOP dat je mee wilt spelen)

Dus als je niets anders kan dan vrouwen aanspreken en meteen jouw seksuele interesse moet laten blijken, wat dus helemaal geen game is, want je speelt helemaal het spel niet.

Je legt gewoon meteen jouw kaarten bloot op tafel omdat je geen zin hebt om het kaartspel te spelen…want je kent de regels niet.

Dus dan zet je maar géén stap uit jouw comfortzone, onderneem je maar géén actie en leg je alle verantwoording maar bij haar neer om vervolgens in een hoekje te gaan staan wachten met je biertje tegen je borst aangedrukt terwijl je aan het rond staren bent in de hoop dat er een vrouw naar jou gaat staan zwaaien… “kom maar hoor, ik bijt niet, je mag best tegen mij komen praten”…

Dit is wat mannen doen die geen idee hebben hoe goed echte Game, gebaseerd op evolutionaire psychologie, voor hun zou kunnen werken.

Ze hebben nog nooit goede game meegemaakt of gezien. Ze hebben geen idee wat het verschil is of zijn gewoon lui en/of bang om de confrontatie aan te gaan met hun uitdagingen op dit gebied.

Dit is wat mannen doen die zichzelf pickup artist noemen maar niet weten hoe pickup echt werkt.

Een man die snapt hoe aantrekkingskracht werkt en weet dat hij daarvoor zijn sociale omgeving moet beïnvloeden om vervolgens als een interessant persoon ervaren te worden, zou zich nooit laten tegenhouden door het wel of niet krijgen van IOI’s, want die zou gewoon nog steeds zijn omgeving op een positieve manier beïnvloeden en het spel spelen.

– De meeste pua’’s of coaches benaderen alles vanuit dat ene perspectief en voor hun is alle game, Direct game en direct approach.

Terwijl het Indirecte Game ook bestaat! Wat het echte natural game is trouwens.

Maar omdat ze dat niet kennen, niet beheersen, de kracht er dus niet van kennen en liever weg blijven uit sociale omgevingen, omdat daar hun werkelijke niveau van game METEEN bloot komt te liggen, hoor je ze daar niet over.

Direct game, is hetzelfde als het direct openleggen van jouw kaarten, wat een heleboel beperkingen heeft.

Want terwijl je misschien wel makkelijker van A naar B lijkt te kunnen komen, ontneem je jezelf de speelruimte om het spel van AANTREKKINGSKRACHT te spelen en de tijd te nemen om mensen/jouw sociale omgeving te beïnvloeden.

Dit zodat het interesse level van dames omhoog kan gaan en zij die IOI’s gaan sturen. En dat terwijl ze jou die interesse signalen in eerste instantie wel helemaal niet zouden sturen.

Indirect game is het beïnvloeden van jouw sociale omgeving. Hier ga je te werk met de natuurlijke wetten van aantrekkingskracht, en dit is waar je jouw sociale vaardigheden en jouw game skills ECHT zal gaan ontwikkelen!

Alles draait om “looks” dus pickup technieken werken helemaal niet.

Ja, als jij alleen direct approaches doet en niet weet hoe je jezelf als een interessant persoon moet laten zien in een sociale omgeving, dan draait het al heel snel om looks inderdaad!

Dit wordt door veel direct game coaches gezegd en ik vindt het een heel kortzichtige manier om tegen “pickup” aan te kijken.

Dit is net zo dom, Als dat je de ring in stapt om een wedstrijd te boksen en altijd alleen maar jouw rechtse directe hebt ontwikkeld en dus niet eens weet dat jouw voetenwerk ook enorm belangrijk is, om vervolgens te gaan lopen klagen dat je de wedstrijden niet wint.

Terwijl je jezelf helemaal niet correct hebt getraind om een wedstrijd ook daadwerkelijk te winnen.

Als je jezelf focust op Direct game, dan zijn looks inderdaad een heel stuk belangrijker, want je zult een impact waarde moeten brengen.

Tijdens Indirect game kun je de tijd nemen om wetenschappelijke beïnvloedingstechnieken in te zetten en  te werken aan het genereren van aantrekkingskracht.

  • Dan heb je dating coaches die zeggen dat “pickup” in zijn geheel niet werkt, want het zijn manipulatieve trucjes en daar trappen vrouwen niet in.

Ja, het klopt dat het niet werkt als je geen game vaardigheden hebt of als je direct game speelt en daarmee jouw kaarten op tafel legt! Dan weet ze inderdaad meteen wat je komt doen en is het spel al afgelopen voordat je bent begonnen met spelen.

Ten eerste, het zijn geen manipulatieve trucjes, het is wetenschap. In elk geval wat IK aan mensen leer. Dat is allemaal gebaseerd op wetenschap. Het is het natuurlijke pad van aantrekkingskracht en wij manipuleren niet…wij…beïnvloeden!

Wij beïnvloeden onze sociale omgeving om er zo voor te zorgen dat wij als interessant ervaren worden en we snappen en respecteren het aantrekkingskracht proces dat de natuur volgt. Meer niet!

Dus, Ja, als jij niet doet wat je moet doen om er voor te zorgen dat iets werkt, dan kun je wel heel makkelijk de andere kant op wijzen en alles en iedereen de schuld geven. Maar JIJ hebt niet het juiste gedaan en JIJ hebt dus  jouw eigen vooruitgang en resultaten gefrustreerd. 

  • Dit is wat sommige dating coaches je mee willen geven als “grandioos advies”. Wees gewoon oprecht en wees gewoon jezelf!

Dit is ook weer zo’n uitspraak die gedaan wordt door mensen die de situatie waarin ze zitten gewoonweg accepteren en vooral NIETS willen doen om te groeien, omdat dat betekend dat ze uit hun comfort zone moeten stappen.

En de uitkomst van dit advies, als mannen dit opvolgen, is luie mannen en mannen zonder ruggengraat! Neem verantwoording! Je leeft nu, je kunt jezelf verbeteren en naar hogere levels brengen!

Jij als man bent niet gemaakt om gewoon jezelf te zijn! Jij bent gemaakt om te groeien en alles te worden wat je nog niet bent! Dat is de mannelijke energie en dat is waar vrouwen tot aangetrokken raken. Mannen die in beweging zijn, naar voren en omhoog!

Met Aantrekkelijke groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!