Vier Veel Gemaakte Fouten Tijdens het Aanspreken Van Een Vrouw

7 jan, 2022

Vier Veel Gemaakte Fouten Tijdens het Aanspreken Van Een Vrouw

Leer wat de Vier VEEL gemaakte fouten tijdens het aanspreken van een vrouw zijn.

Veel mannen die actief bezig zijn met het “aanspreken en versieren” van vrouwen lopen vaak tegen het volgende probleem aan:

Je spreekt een vrouw of een groepje dames aan en ze reageert (bijna) niet of de set opent niet.

De dames lijken helemaal niet te reageren of kijken je alleen vanuit hun ooghoeken aan en gaan vervolgens gewoon verder met hun gesprek zonder jou erbij te betrekken en net alsof je er helemaal niet bent! En daar sta je dan met je goede intenties!
Herken je dit toevallig? (Ik zelf wel, want het gebeurde mij ENORM vaak!)

Dit komt omdat er tijdens die eerste twee seconden van de interactie die jij op probeert te zetten, vaak al een aantal fouten gemaakt worden die er voor zorgen dat “de set niet opent”.

 

Ik zal hieronder vijf veel voorkomende punten kort bespreken in de hoop dat je er iets van op zal steken. En natuurlijk dat je deze punten, als je ze bij jezelf herkent, zal gaan elimineren! Dit om zo jouw succes ratio omhoog te knallen.

Fout 1 – Niet LUID en duidelijk genoeg praten.

Mensen die al in gesprek zijn, of ergens mee bezig zijn, hebben heel iets anders aan hun hoofd. Ze staan niet te wachten op iemand die toevallig langs loopt om een praatje te maken. Begrijpelijk toch? Dus als jij niet luid en duidelijk genoeg praat zullen de woorden hun oren niet eens bereiken. Je moet het zo zien: als jij op straat loopt, of al in gesprek bent, vang jij dan meteen alles op wat er om je heen gebeurt?

De vrouw die je aanspreekt zal vast wel iets horen en eventjes om kijken van “Hè?! Wat?!” maar vervolgens zal ze meteen weer terug draaien richting haar gesprekspartner en haar gesprek vervolgen.

Veel mannen praten daarbij ook nog eens heel erg binnensmonds en durven ook het stemgeluid niet omhoog te gooien. Wat er voor zorgt dat ze gewoon echt niet te horen zijn. Let hier dan ook op! Als je een vrouw aanspreekt praat dan luid en duidelijk! Want jij wilt dat ze je in ÉÉN keer hoort zodat jouw aanzet tot een gesprek niet in het water valt.
Als dat een aantal keren gebeurt namelijk zal de moed je mogelijk ook in de schoenen zakken en zul je niet meer zo staan te springen om de volgende dame die je ziet weer aan te spreken. Dat had ik in ieder geval erg vaak kan ik je vertellen, hahaha!

Fout 2 – Geen oogcontact maken.

Oogcontact is een heel sterk middel die je kunt inzetten om informatie over te brengen aan anderen. Ook zorgt het voor de verbinding die nodig is om aandacht vast te houden zodat mensen luisteren naar wat je te vertellen hebt!

Maak dan ook oogcontact met de vrouw die je aanspreekt! Zorg ervoor dat jij haar aandacht vasthoudt en dat ze niet kan afdwalen richting het patroon waar ze zojuist in verkeerde voordat jij voorbij kwam.

Je hebt maar een aantal seconden de tijd om krachtig en charismatisch over te komen dus zorg dan ook dat je dit op alle mogelijke manieren bereikt. Maak oogcontact en houd het zo goed mogelijk vast. Houd haar aandacht bij de les!

(Even een klein detail. Om niet te behoeftig over te komen en jouw desinteresse te tonen, kun je tijdens het aanspreken van een vrouw ook wel de compleet andere kant op kijken. Ik doe dit zelf heel vaak. Maar let dan wel op dat je echt LUID en DUIDELIJK spreekt zodat ze jou meteen in eerste instantie goed verstaat! Je kan laten blijken dat je tegen haar praat door met je vinger haar kant op te wijzen terwijl je de andere kant op kijkt


Fout 3 – Praten zonder passie.

Iemand die gepassioneerd is over een doos met lucht en deze passie weet over te brengen aan anderen zal deze doos met lucht voor heel veel geld kunnen verkopen!

Hoe komt dat? Omdat iedereen graag geweldige emoties wilt ervaren! En als iemand er voor kan zorgen dat mensen een geweldige emotie ervaren bij “een doos met lucht” dan zullen ze dit heel graag willen hebben!

Nu ben jij, zodra je een vrouw aanspreekt, voor haar niet meer dan een doos met lucht.
Ze kent je niet en je hebt dus echt totaal geen waarde voor haar, toch?
HOE krijg je het dan voor elkaar om in een korte tijd toch interesse te wekken zodat zij de tijd wilt nemen om naar je te luisteren en eventueel terug te praten tegen je? Door gepassioneerd te zijn over die doos met lucht die jij komt brengen!

Mensen die eentonig of “monotoon” praten zijn enorm saai om naar te luisteren! Mensen krijgen namelijk geen emotie te ervaren, maar alleen een bombardement aan woorden! En er is NIETS zo onaantrekkelijk als dat.

Jij komt jezelf verkopen, een doos met lucht, zorg dan dat je op zijn minst gepassioneerd bent over die doos met lucht die jij in de eerste paar seconden van een interactie komt vertegenwoordigen.

Varieer dus met de toonhoogten van jouw stem en zorg dat je ook het volume goed aanpast. Je zou dit heel goed kunnen oefenen door voor te gaan lezen aan kinderen! Dit is echt een SUPER goede oefening om dit gedeelte te perfectioneren.

 

 

 

Fout 4 – Geen actie ondernemen en helemaal geen vrouwen aanspreken!

Haha deze had je niet verwacht hè?!  Ja ik zou nog wel tien fouten op kunnen noemen maar ik vond deze toch wel echt een van de belangrijkste.

Ben jij een persoon die alleen maar leuk wilt lezen over succes met vrouwen om vervolgens te fantaseren over “hoe leuk het zou kunnen zijn”? Dan ben je, met alle respect voor jouw voorouders, een schande in de bloedlijn die zij hebben uitgezet en verstevigd!

Nogmaals, met alle respect! Ik schrijf dit niet om je een steek in je rug te geven, maar ik wil je wel heel graag uitdagen om ACTIE te ondernemen! Dus vergeef mij mijn directe manier van het uitspreken van mijn mening.


Zorg dat jij niet een van de mannen bent die iets wilt, maar geen actie onderneemt

Ik kom namelijk ZO VEEL mannen tegen, wekelijks, die van alles willen, maar geen actie ondernemen om het te krijgen?!  

Dus, als jij fout 1 tot en met 4 maakt dan ben je al een enorme uitzondering, want dat betekend dat jij wel op pad gaat en de fouten durft te maken. En weet je, zonder fouten maken zul je ook niet verbeteren! Dus wees blij dat je fouten maakt.

Als jij fouten 1 tot en met 4 niet maakt doordat je te angstig bent om ook maar één stap te zetten richting vrouwen en allerlei smoesjes verzint om het niet te doen, dan is het volgende gericht aan jou!

Jouw voorouders hebben ijstijden doorstaan, hebben gejaagd op groot wild, hebben oorlogen gevochten, hebben levens verloren van dierbaren, hebben gemoord om te overleven en hebben dat allemaal OVERWONNEN!

En dat allemaal om er voor te zorgen dat jij vandaag de dag de kans hebt om die erfenis door te geven aan jouw nakomelingen! Ga jij ze dan nu te schande zetten door je te laten tegenhouden door “twijfeltjes” en “aanspreekangst” ?!

Kom op man! Jij hebt het bloed in je van kampioenen, want anders zou je hier nu niet zijn! Maak je voorouders trots en maak die vele dames blij. Ga er op uit om ze te ontmoeten! Ga vrouwen aanspreken!!!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!