Sterven Door Slechte Relationele Keuzes

6 jan, 2022

Sterven Door Slechte Relationele Keuzes

Sterven Door Slechte Relationele Keuzes

 

Weet je wat het is? Het lijkt ook wel een beetje een deel uit te maken van onze mannelijke natuur. Wij zijn zoals vrolijke kwijlende honden die, ook als ze niet goed behandeld worden, toch loyaal blijven aan degene die ze voedt.

Nu voedt een relatie, ook al is het met een slechte relationele partner, ons niet met eten, maar het voedt ons mannen wel met iets waar wij ook een enorme behoefte aan hebben en dat is seks.

En misschien krijgen we het niet zo vaak als we willen, maar wij blijven wel wachten tot het een keertje gebeurt.

En dit is precies wat ik veel zie gebeuren en dat is dat een man buiten in de kou blijft wachten tot zij af en toe een keertje besluit de deur te openen zodat hij naar binnen kan om te neuken, om hem vervolgens weer naar buiten te sturen de kou in. En die man blijft daar dan weer braaf wachten tot hij weer toegelaten wordt.

De reden dat hij daar blijft zitten is omdat hij bang is om weg te lopen op zoek naar een betere relationele optie. Want stel je voor dat net op het moment dat hij wegloopt zij toevallig de deur weer wilde openen. Of, stel je voor dat hij nooit meer iemand vindt die hem seksuele toegang geeft of dat de zoektocht iets langer duurt dan dat hij graag zou willen.


Houd niet vast aan valse zekerheid

 

Dus hij blijft vasthouden aan het kleine beetje valse zekerheid dat hij heeft. En echt hoor, ik zie het zelfs van heel dichtbij gebeuren en bij mannen die ik ken. Ze blijven vasthouden aan dat kleine beetje valse zekerheid dat ze hebben, die laatste strohalm en hopen dat er een keer wat zal gaan verbeteren in hun relatie terwijl ze ergens eigenlijk wel weten dat dit niet gaat gebeuren.

En zo verbranden ze het aller waardevolste dat ze bezitten, hun tijd!

Maar probeer het eens op deze manier te zien: stel, jij zou nog maar 1 maand te leven hebben? Zou jij er dan voor kiezen om nog steeds die laatste maand te besteden aan die slechte relatie met die vrouw die niet echt volledig tot jou aangetrokken is? Of zou je die laatste maand besteden aan dingen die jou nog meer motiveren en werkelijk belangrijk voor je zijn?

Als jouw antwoord dat laatste is, waarom kies je er dan niet nu meteen voor?

 

 

.


Het blijven in een “slechte relatie” zal ervoor zorgen dat je op raakt

Slechte relationele keuzes maak je, omdat je niet geloofd dat je beter kan, omdat je denkt dat jij haar kunt veranderen, dat zij uit zichzelf zal veranderen, dat je op een dag wakker wordt en het anders is, omdat je bang bent voor het onbekende, omdat je bang bent om de huidige knoop door te hakken voordat je een nieuwe knoop hebt gelegd, omdat je niet voor jezelf op durft te komen, omdat je idealistisch bent, omdat jij je vasthoudt aan het kleine beetje positieve dat er is, omdat je nooit eerder hebt ervaren hoe het is om wel een positieve en liefdevolle relatie te hebben, omdat jij denkt dat jij haar prins op het witte paard bent die haar zal redden uit de hoge toren die ze voor zichzelf heeft gebouwd of omdat het makkelijker voor je is als ZIJ de knoop doorhakt en JOU dumpt… of weet ik het welke redenen je nog meer kunt verzinnen…

Maar een ding is een feit en dat is dat zolang jij er voor kiest om in deze slechte relatie te blijven, dat jij het met de consequenties zal moeten doen die jou elke dag weer in je gezicht slaan. En dat is het ondergaan van een relatie die jou niet volledig vervult met positieve emoties, maar die jou emotioneel leegzuigt net zolang tot er niets meer van je over is. Als jij tegen die tijd in de spiegel kijkt en ziet hoe je daar staat als een leeggezogen zombie, dan zie je het lege uitdrukkingsloze gezicht van iemand die emotioneel is gestorven door zijn eigen relationele keuzes.

 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!