Seks zonder condoom

Seks zonder condoom

Seks zonder condoom word door sommige “Dating Coaches” gepromoot 

 

Ik zag laatst in een van onze afgesloten groepen een bericht van een jonge man die schreef dat hij seks had gehad met een meid zonder condoom.

Zij had aangegeven dat ze niet wilde dat hij in haar klaarkwam, maar dat deed hij toch. Nu wilt zij niets meer met hem te maken hebben, maar hij wilt proberen dit toch te repareren zodat hij misschien nog een keer seks met haar kan hebben.

Hij begreep ook niet waarom ze niets meer met hem te maken wilde hebben, want hij had haar klaar laten komen en hij had zelfs die hele nacht nog bij haar geslapen.

Oke… zucht!

Ik zie redelijk wat zelf benoemde “Meester Pickup Artists” welke als boodschap verkondigen dat je gewoon seks moet hebben zonder condoom.

Ze onderbouwen hun boodschap met uitspraken als

“Een echte man neukt zonder condoom”

“Het voelt gewoon lekkerder”

“Ik heb zelf nog nooit een geslachtsziekte opgelopen, dus dan moet het bij jou ook prima gaan”

“Het aantal mensen dat een geslachtsziekte oploopt is maar heel klein”

En weet ik het wat ze nog meer gebruiken om hun super domme beslissingen te onderbouwen.

 

Sommige jongemannen luisteren hiernaar en hebben liever een SOA dan seks met een condoom

 

Maar het erge is nog dat er jongens/mannen zijn die tegen deze personen opkijken en, behalve luisteren naar wat ze zeggen, ook DOEN wat die conyo’s zeggen. En dat vind ik nóg veel dommer eigenlijk.

Ja, ik ben het er mee eens dat het inderdaad lekkerder voelt zonder condoom, maar die dingen zijn enorm belangrijk!

Je hoeft sowieso maar een keer een ziekte op te lopen om te weten hoe KUT het voelt om te hebben en hoe DOM je bent geweest om het lot te tarten.

Maar buiten de ziektes die je kunt oplopen om, hebben condooms nog een heel belangrijkere psychologische functie, die belangrijk gaat zijn als jij iets wilt opbouwen met de dame in kwestie.

 

Een vrouw vertrouwd erop dat jij verstandig bent en een condoom gebruikt

 

Wat de meesten namelijk niet begrijpen is dat “vertrouwen en comfort” voor een vrouw SUPER BELANGRIJK zijn!

En als jij alleen met jouw pik en aan jouw pik denkt, dan gaat dat gevolgen hebben voor een mogelijke toekomstige intieme relatie, als jij die eventueel met haar zou willen opbouwen.

Wanneer jij namelijk een intieme relatie met haar wilt opbouwen, eentje waarin jullie samen bouwen naar betere seksuele ervaringen, dan zal ze jou wel moeten gaan vertrouwen.

Want een vrouw die jou niet vertrouwd zal zichzelf nooit volledig openstellen voor je, en zal zich altijd inhouden. En dat belemmert de groei naar betere seksuele ervaringen voor jullie allebei.

 

Vertrouwen is heel belangrijk voor een vrouw

 

Dus, vertrouwen is enorm belangrijk!

Dus door in eerste instantie wel een condoom te pakken en seks te hebben met condoom stuur jij een belangrijk signaal uit naar haar toe, eentje waaruit blijkt dat jij een man bent die verantwoording neemt voor zijn acties!

Ook als zij jou smeekt om haar zonder condoom te neuken zul jij moeten laten zien dat jij een man bent die zich niet zomaar laat overhalen door seksuele verlangens en zich door haar in de maling laat nemen, maar dat jij een man bent die zelfs op zulke momenten “het juiste” doet en verantwoordelijk is. Dan zul je een positieve impact op haar maken.

Want in het geval van die persoon waar ik het net over had. Die meid was op dat moment misschien wel geil en op dat moment wilde ze wel gewoon geneukt worden, maar achteraf nadat haar emoties weggezakt waren en ze weer normaal kon nadenken had ze spijt van wat er gebeurd was.

En dan kun je wel denken “eigen schuld dikke bult” en, ja ze zal inderdaad verantwoording moeten dragen voor haar eigen aandeel hierin, maar ze heeft er wel een negatief gevoel aan over gehouden en die linkt ze nu wel aan hem!

 

Seks zonder condoom is een enorm grote fout tijdens de eerste dates

 

Wanneer ze nu aan hem denkt, dan denkt ze aan de volgende dingen:

– Hij is respectloos geweest naar mij
– Hij luistert niet naar wat ik wel of niet wil
– De morning after pil
– En hoogstwaarschijnlijk slechte seks, want om betere seksuele ervaringen te hebben samen, daar heb je meer tijd en vertrouwen voor nodig.

Dus hij heeft zijn eigen kansen om vaker seks te hebben met haar zelf helemaal onder gescheten door niet de verantwoording te nemen die hij als man had moeten nemen!

 

Ook als zij het zonder wil, gebruik een condoom!

 

“Ja maar zij vond het ook lekker”

Daar gaat het niet om! Vrouwen zullen te allen tijde van alles proberen te doen om jou van je pad af te krijgen, maar jij bent een man en jij hoort haar op haar plek te zetten op zulke momenten en haar op de juiste manier te leiden naar verstandigere keuzes.

Maar dat is weer een heel apart onderwerp voor een andere keer.

Maar wat je dus moet begrijpen is, dat als jij kiest voor de makkelijkste weg, dan hangen daar bepaalde consequenties aan. En dan zul je daar achteraf niet over moeten gaan janken van: Ja maar ik heb haar laten klaarkomen, waarom wil ze dat niet nog een keer?!

Omdat ze elke dag kan klaarkomen als ze wilt en dat kan ze zelf ook wel doen!

En haar klaar laten komen is niet heel bijzonder hoor, want dat hebben al die andere jongens voor jou ook gedaan en die neukt ze ook niet meer! Dus jij bent ook echt niet speciaal voor haar.

 

Als zij seks heeft met jou, zonder condoom, dat had ze dat ook met die tien anderen voor jou, zonder condoom

 

En op de manier waarop er vandaag de dag gehandeld wordt op de seksuele marktplaats, heeft ze ook “zo” nieuwe neukertjes gevonden, want ze hoeft echt maar een keer of drie te swipen en er staat vanavond nog iemand bij haar op de stoep als ze dat wilt.

Als jij wilt dat een vrouw na een keer seks naar jou verlangt, dan zul je haar een betere ervaring moeten laten beleven dan welke ze met al die jongens voor jou heeft gehad.

Wat jij wilt, is dat ze achteraf terug verlangt naar jou, om jou met twee handen een pijp beurt te geven alsof ze al drie weken niets heeft gegeten!

En wat is belangrijk om dat voor elkaar te krijgen?

Tijd plus Connectie en als je die twee bij elkaar optelt dan krijg je “vertrouwen”. Wanneer zij jou vertrouwd dan zal ze zich compleet laten gaan met jou!

En het gebruik van een condoom helpt bij het opbouwen van dat vertrouwen! Want hoe kan ze jou vertrouwen als jij als man onverantwoordelijke beslissingen maakt?!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!