Seks Met Meerdere Vrouwen Maakt Van Jou Geen Betere Man

20 mrt, 2022

Seks Met Meerdere Vrouwen Maakt Van Jou Geen Betere Man

Seks Met Meer Vrouwen Maakt Jou Geen Betere Man

Dit is een enorm grote misvatting waar veel mannen vandaag de dag mee rondlopen.

Ze denken dat als ze meer vrouwen kunnen oppikken dat ze dan meer man zijn of een beter man zijn of een Alpha Man zijn.

Maar dit is een hele grote leugen waarin de meeste mannen in de Pickup scene in zijn gaan geloven die ze op lange termijn meer schaadt dan dat het ze goed doet!

Ik weet dat er coaches en trainers zijn in dit wereldje die hun “body count” gebruiken om te laten zien “hoe goed ze wel niet zijn” als man of “hoe goed ze wel niet zijn” met vrouwen.

Maar niets is minder waar dan dat!

Het enige waar iemand goed in is als hij veel vrouwen kan neuken is: veel vrouwen neuken. En daarin is het hebben van een bovengemiddelde “body count” inderdaad een heel goede manier om dat te meten.

Hij heeft de code gekraakt en hij snapt wat hij moet doen om veel vrouwen in bed te krijgen en er seks mee te hebben. En ja er is een code en die code die kun jij leren kraken in onze Mastercourse. Maar zoals je ook in die mastercourse leert is er veel meer nodig om goed te worden met vrouwen en je zult verder moeten gaan dan alleen “neuken”.


Vaak is het zo bij deze mannen dat zij slecht zijn in het hebben van Relaties met vrouwen en het onderhouden hiervan

Maar wat ik van heel dichtbij heb gezien, vooral bij dit soort personen, is dat er altijd iets emotioneels lijkt te missen bij ze of dat er iets psychisch niet helemaal in orde is..

Ze zijn heel goed in het oppikken van vrouwen, maar ze zijn heel slecht in het hebben van relaties met vrouwen of relaties met mensen in het algemeen.

Wat je dus ziet is dat er een enorme horde aan dorstige mannen aan het rondrennen zijn en letterlijk achter vrouwen aanrennen in de hoop om seks te krijgen en denkend dat ze dan een betere man worden.

Maar meer vrouwen neuken maakt van jou geen betere man!

 


Een Betere Man word jij door jezelf te ontwikkelen op de verschillende levensgebieden

Als jij een betere man wilt worden dan zul jij je op alle vlakken van het leven moeten gaan verbeteren! 

Je zult mentaal en fysiek sterker willen worden, je zult financieel omhoog willen gaan, je zult jouw sociale vaardigheden willen aanscherpen en seks met vrouwen is echt maar een klein onderdeel daarvan.

Ik ken mannen die helemaal geen seks hebben met veel vrouwen en al meer man zijn of een betere man zijn, meer Alpha zijn, dan een heleboel mannen die ik ken die maar rondstrooien dat hun body count hoog is.

Dus als je dat voor je ziet wanneer je jezelf als man wilt verbeteren en een betere man wilt worden dan denk ik niet dat je goed bezig bent.

Ik zeg ook niet dat er iets mis is met het hebben van seks met veel vrouwen perse, maar kijk niet naar mannen met een hoge body count alsof zij jou kunnen gaan helpen met het zijn van een betere man, want de meeste van die gasten hebben hun eigen leven niet eens onder controle.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!