Rukken op OnlyFans.com

Rukken op OnlyFans.com

Betaal Jij Vrouwen Op OnlyFans.Com?

 

Dit is echt het ALLER DOMSTE wat jij als man kan doen, en ik ga je nu echt vertellen dat je daar per direct mee moet stoppen!

Even serieus, vrouwen betalen om naar ze te kijken, zodat jij je kan afrukken op een meid die daar in haar slipje over haar tieten ligt te aaien. Hoe laag kun jij zakken als man!

Hiermee verneuk je sowieso twee dingen:

Ten eerste, jij draagt er aan bij dat die meiden geprogrammeerd worden om mannen enkel en alleen LETTERLIJK te zien als een bron van inkomsten en dat ze daarvoor alleen maar een beetje geil uit hun ogen hoeven te kijken.

Dus verder ontwikkelen zij helemaal geen gezond sociaal bewustzijn wat mannen betreft.


 

De OnlyFans generatie van tegenwoordig heeft een OnlyFans mentaliteit

 

En die meiden zijn VRESELIJK om een sociale interactie mee te hebben, want ze hebben een compleet verdraaid beeld van “menselijke relaties” en er is geen normaal gesprek mee te voeren.

Ze zijn super snel verveeld en hebben niets te vertellen want ze hebben geen interesses of passies. Ze zijn continue bezig met hun snapchat of instagram profiel om te kijken of ze al weer een paar nieuwe likes hebben en ze zijn totaal niet oprecht geïnteresseerd in jou.

En dan kom ik op het tweede punt: zij plegen emotionele zelfmoord door dit te doen. Zij raken emotioneel helemaal afgestompt, want zij krijgen aandacht van mannen die daarvoor betalen. Elke keer als er weer een euro op hun rekening terecht komt DENKEN zij blij te zijn.

Maar hun hele emotionele programmering gaat naar de klote en de oprechte aandacht van een man die mogelijk een goede relationeel partner voor ze had kunnen zijn, die raakt ze niet meer.

 

 


 

De OnlyFans generatie pleegt emotionele zelfmoord

 

Ze worden niet meer positief beïnvloed door emoties, want die chemische stofjes in hun hoofd worden steeds minder en minder aangemaakt hoe langer zij dit gedrag blijven vasthouden.

En dit werkt bijna het zelfde als wanneer vrouwen veel te veel piemels voorbij hebben zien komen.

De chemische stofjes in hun hersenen die ervoor zorgen dat ze emotioneel getriggerd raken of gemotiveerd worden om iemand aantrekkelijk te vinden of er een connectie mee willen aangaan, die worden steeds minder en minder aangemaakt.

Daarom is het belangrijk dat jij als man weet hoeveel mannen zij al versleten heeft voordat jij jouw energie er in gaat steken omdat je er een relatie mee denkt te kunnen opbouwen, wat dus niet gaat.

Dus wat je gaat zien is dat er steeds meer meiden met een emotioneel dode blik in hun ogen rond lopen. En dat deze meiden steeds slechtere en slechtere relaties hebben of helemaal geen relaties meer kunnen hebben. Ze neuken een beetje in het rond, maar verder komen ze niet.

En jij gaat vervolgens lopen klagen over de mentaliteit van vrouwen en over het feit dat het allemaal gold diggers zijn die alleen maar geld van je willen hebben.

En daarnaast ga je lopen klagen over het feit dat jij geen vrouw in je leven hebt om vervolgens naar hun te wijzen, want “alle vrouwen zijn toch maar psychotische emotioneel instabiele wezens”.


 

Jij draagt er aan bij dat deze OnlyFans generatie alsmaar groter word

 

Jij hebt er aan bijgedragen door die meiden te betalen voor hun nep aandacht zodat jij even aan je piemel kan trekken.

Maar stel jij je nou eens voor dat jij dat geld dat je maandelijks uitgeeft aan OnlyFans wijven, dat je dat in jezelf investeert.

Dus dat jij gaat werken aan jezelf door het lezen van boeken of het werken met een coach om te groeien als persoon.

En op die manier een aantrekkelijker man te worden die niet hoeft te rukken op meiden die voor een camera liggen, maar dat jij vrouwen tot je kunt aantrekken zodat je echt wat te neuken hebt.

Hoe veel slimmer is dat om te doen?

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk  

Ook minimaal 500% beter worden met vrouwen?
Klik hieronder op de knop voor meer informatie
over onze Mastercourse: “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Flash Game VS Solide Game

Flash Game VS Solide Game

Sommigen zijn heel erg geïnteresseerd in wat we noemen “Flash Game”, aangezien "we" graag willen denken dat we...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!