Relatie Met Meerdere Vrouwen

6 jan, 2022

Relatie Met Meerdere Vrouwen

Meerdere vrouwen verliefd op mij

Hey, vandaag beantwoord ik de volgende interessante vraag:

“Rick, Ik heb misschien een andere vraag dan de meeste..

Ik vraag me af of je tips hebt of een idee hoe je omgaat met het teveel aan aandacht te veel potentials en vrouwen die willen in je telefoon bijvoorbeeld, maar ook echt een relatie zouden willen en helemaal verliefd zijn. Die behoorlijk gekwetst raken als ik ze afwijs en dat is geen leuke situatie, want dat zijn natuurlijk wel ook vrouwen waar ik persoonlijk bij ben geweest.

Alvast bedankt. J”

Ik vind dit zelf een interessante vraag, want deze jongeman heeft dus niet te maken met een tekort aan vrouwen, maar aan een overschot! En dat is een situatie die voor velen nog geen realiteit is, maar wel de wens is. Dus voor die heren, zoals je ziet…HET IS MOGELIJK! (Let op, mijn interpretatie van deze vraag is, dat hij veel vrouwen in zijn leven heeft, daar een seksuele relatie mee heeft en dit graag op deze manier wilt voortzetten.)

Het is gewoon belangrijk dat je niet opgeeft en doorzet, want dan zul jij ook het luxe probleem krijgen en mij vragen kunnen stellen zoals: “Help, te veel vrouwen, wat moet ik doen?!” 

Maar goed, laat ik eens ingaan op de vraag van J.

Neem als man verantwoordelijkheid binnen relaties

Beste J, naar mijn mening is het nu heel erg belangrijk dat jij je beseft dat de hoeveelheid aan vrouwen in jouw leven van jou vraagt dat je jouw verantwoordelijkheid gaat nemen als man. Wat bedoel ik hiermee? Nou, op het punt dat je echt “aantrekkelijk” wordt voor vrouwen, bezit je dus een “superkracht” en net zoals Spiderman in zijn film zegt:

“With great power…comes great responsibility”

Het is dus naar mijn mening belangrijk dat jij je verantwoording gaat nemen over de super menselijke krachten die jij bezit. Dit kun je doen door enkele aanpassingen te maken in de manier waarop jij communiceert met de dames en let goed op, want hier ga je een enorme slag mee slaan.


1 – Wees duidelijk over wie je bent.

2 – Wees oprecht.

3 – Communiceer jouw wensen en visie op een voor haar te begrijpen manier.

4 – Verslap niet, maar blijf op twee benen staan en ga voor dat wat JIJ belangrijk vindt.

Nu zijn er nog meer dingen die ik hierover kan zeggen, maar dit zijn op dit moment naar mijn mening een aantal van de meest belangrijke punten die je aandacht zou kunnen geven en ik zal ze nu even kort onderbouwen.

Als eerste, is het heel belangrijk om te weten, dat een vrouw van alles kan vertellen, zeggen, verklaren, willen, wensen en vervloeken maar wat ze ook zegt en claimt te willen, hetgeen wat achter al deze uitingen zit is het verlangen naar ZEKERHEID!

Dit komt voort uit haar natuurlijke programmering die enkele honderden duizenden jaren geleden ontstaan is toen vrouwen nog echt afhankelijk waren van een man en ze de zekerheid verlangde van een man. Dat hij voor haar en haar kinderen kon zorgen in tijden dat dit nog heel erg belangrijk was. (Ik zal je de rest van dit wetenschappelijke verhaal besparen, want je kunt hier veel goede boeken over lezen, maar ga er voor nu maar gewoon van uit dat dit zo is!)

Waarom zeg ik dit? Omdat nu de punten 1 tot en met 4 ineens heel makkelijk en logisch te begrijpen en uit te leggen zijn.

Punten 1 en 2 zorgen ervoor dat zij weet wie jij bent en wat jouw wensen, verlangens en levensvisie zijn. Als zij dit weet zal ze hier geen tijd aan hoeven te verspillen om als een onzeker klein meisje, gedreven door allerlei emoties, te gaan proberen uit te vinden “hoe of wat”. 

Dus als het gaat om jouw levensstijl, waar ik overigens niet heel veel informatie van kan terug vinden in jouw vraag, maar ik kan me zomaar indenken dat het gaat om “andere vrouwen in je leven”, kun je haar gewoon duidelijk maken hoe jij vindt dat het voor jou moet zijn, want het is immers jouw leven en daarin ben JIJ het aller belangrijkst.

 

De communicatie van een vrouw is totaal anders als die van een man

Punt 3 is ENORM belangrijk, want wij mannen proberen altijd alles op een logische manier uit te leggen zodat wij het ZELF begrijpen, maar snap wel dat een vrouw heel anders communiceert. Ga daarom geen logisch gesprek aan met een vrouw waarin jij door middel van allerlei theoretische modellen probeert uit te leggen “hoe het werkt, volgens de natuur, etcetera.”

Een vrouw wil niet hoeven nadenken, want een vrouw wilt VOELEN en ERVAREN dat het goed zit. (Hier kom ik op terug bij de uitleg van punt 4.) Dus, ja, je zal wel wat moeten uitleggen, maar dan op een iets andere manier dan je misschien gewend bent om te doen. Ik zal je een voorbeeld geven van hoe je op een, vrouwvriendelijke manier kunt communiceren over “andere vrouwen in je leven”.

“Lieve Wendy, ik wil dat je begrijpt dat ik nu met je praat en je dit uitleg, omdat ik vind dat je een ongelooflijk geweldig persoon bent! Ik vind het heel erg leuk om met je om te gaan, want je bent altijd vriendelijk, lief en we kunnen altijd enorm lachen samen…en de manier waarop jij er voor mij bent…tja…ik kan niet anders zeggen dan dat je een plekje in mijn hart hebt momenteel.

Maar ik wil wel dat je begrijpt dat ik momenteel niet kies voor een vaste of monogame “relatie” omdat ik nog te veel geniet van het leven en mij niet vast wil pinnen aan iets wat mogelijk enorm fantastisch zal kunnen zijn, maar mij wel tegen zal houden om nieuwe ervaringen op te doen en dat laatste is voor mij momenteel heel erg belangrijk. Dus, JA, er zullen op wat voor manier dan ook altijd andere vrouwen in mijn leven aanwezig zijn. Ik ga graag met vrouwen om en ik vind het leuk en het prikkelt mij en ook de interacties in  bed vind ik geweldig, want ik leer gewoon een heleboel van de meiden met wie ik omga, die naast jou, ook heel erg belangrijk voor mij zijn.

Verder wil ik je wel zeggen dat je moet begrijpen dat er tussen ons niets zal veranderen. Wij zitten nu te praten, omdat we graag bij elkaar zijn en omdat wij vinden dat we onze tijd met elkaar op een positieve manier kunnen doorbrengen. Dat wat ik met mijn andere vriendinnen doe, dat heeft niets met jou te maken. Zoals ik hun geweldig vind om hun persoonlijke kwaliteiten, zo vind ik die van jou ook geweldig en zo prikkel jij mij zoals zij dat weer niet kunnen.

Ik verwacht verder niets van je, behalve dat je mij met hetzelfde respect behandeld als hoe ik jou behandel en dat je met mij net zo open, eerlijk en oprecht bent als hoe ik dat ook tegen jou ben. Ik denk dat ik voor ons beiden spreek als ik zeg dat we dan een super band met elkaar zullen opbouwen en dat wij iets zullen hebben samen waar al jouw vriendinnen jaloers op zullen zijn. En wat er ook gebeurt, wij zullen in ieder geval met elkaar omgaan, omdat wij beiden vinden dat de juiste redenen aanwezig zijn.”

Zoals je kunt ervaren tijdens het lezen vertel ik hier alles wat zij nodig heeft om op een positieve manier te kunnen begrijpen wat er zich in mijn leven afspeelt op dit moment. Ik geef er een enorm positieve draai aan en ze zal dit in eerste instantie kunnen begrijpen. Mocht ze hier nou niet in mee willen gaan, dan is dat helemaal haar keuze. Jij staat niet te springen om emotionele hysterie en drama dus gun jij haar een fantastisch leven verder op een manier die haar beter weet te prikkelen. Verder geen probleem van maken!

Maar op een gegeven moment zul je mogelijk gaan merken dat ze ondanks dat ze het begrijpt toch enige vormen van jaloezie zal ervaren en die zal gaan uiten richting jou. Dit is geheel normaal en een geheel natuurlijke reactie aangezien ook jaloezie een emotie is die in vrouwen en mannen is geprogrammeerd.

Mocht dit op jouw pad komen dan is het belangrijk dat je gewoon iets meer tijd met haar doorbrengt en haar laat ERVAREN dat ondanks je andere vrouwen in je leven hebt, zij haar belangrijke positie bij jou niet verliest! (Zekerheid, weet je nog?)

Zodra zij van binnen ervaart dat het allemaal goed zit tussen jullie zal haar jaloezie weer afnemen en zal ze het een plekje van rust kunnen geven.


Blijf zeker in de keuzes die jij voor jezelf maakt binnen een relatie

Punt 4: Zorgt er voor dat jij niet zal afwijken van het pad dat jij kiest voor jouw leven! En dit is echt enorm belangrijk, want als jij hierin gaat twijfelen zal zij die twijfel gaan voelen. Jij straalt dan namelijk “onzekerheid” uit en dit zal zij van jou gaan overnemen en dit zal haar een ongemakkelijk gevoel geven. En aangezien zij op zoek is naar zekerheid zal dit ongemakkelijke gevoel haar de andere kant op drijven en raak je haar kwijt!

Dus, terwijl jij denkt van…Shit, ik wil haar niet kwijt, misschien moet ik dan toch maar iets gaan doen wat ik niet wil en aanpassingen gaan maken in mijn levensstijl…en denkt dat je haar hiermee bij je houdt, zorg jij er juist dat jij dus NIET meer de sterke persoon bent die je kunt zijn. En dit zorgt ervoor dat zij dit als heel onaantrekkelijk zal ervaren! Ze zal daarmee ook gewoon heel simpel redeneren en tegen zichzelf zeggen “Nee, ik voel me niet goed en dat komt door hem!” ze zal vervolgens actie ondernemen en hoppa…weg is ze! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!