Mancademy
Over Ons

Onze Missie

Het versterken van mannen in relatie met zichzelf en hun relaties met vrouwen

Dat is onze missie! Niets meer en niets minder!

Als wij er aan kunnen bijdragen dat jij groeit als persoon richting het zijn van een nóg aantrekkelijker persoon dan dat je al bent, ook al is het maar één stapje.

Dan is onze missie geslaagd!

Wij merken dat het tegenwoordig erg makkelijk is om je te verstoppen in een online wereld met fictieve vrienden, maar wij weten ook dat wij allemaal als mens geprogrammeerd zijn om werkelijke sociale interacties aan te gaan met andere mensen.

En als man een intieme sociale interactie hebben met een vrouw. Er voelt niets fijner dan dat!

Community-trainingen

Internationaal Ervaring

Onze trainingen worden al meer dan tien jaar internationaal georganiseerd en bezocht door mannen uit alle lagen van de maatschappij.

Nederland – België – Duitsland – Engeland – Verenigde Staten – Denemarken – Zweden – Noorwegen – Australië – Spanje – Hongarije – Mexico…

Wat kun je van ons verwachten?

Kwalitatief hoge trainingen verzorgd door levens ervaren en goed opgeleide professionals die het vak heel goed verstaan.

Of jij nu een introvert bent met sociale angsten, een persoon bent die gelooft dat hij geboren is om te falen of dat jij nooit succes zult gaan behalen met vrouwen… jij bent meer dan welkom en ook jouw leven zal op een geweldige manier gaan veranderen!