Over Oprecht Verlangen Van Een Vrouw Valt Niet Te Onderhandelen

16 mrt, 2022

Over Oprecht Verlangen Van Een Vrouw Valt Niet Te Onderhandelen

Leer Dit,  Over OPRECHT Verlangen Van Een Vrouw Valt NIET Te Onderhandelen!

Ik hoor zoveel mannen over vrouwen in hun relaties klagen over dat ze geen seks meer krijgen van hun vrouw of vriendin. En als ze het dan wel “krijgen” dan is het alsof het een huishoudelijke taak was die zij uitvoerde.

En als ik dan ga doorvragen dan komt het heel vaak uit op dat de man vindt dat hij goede en gepassioneerde seks hoort te krijgen van een vrouw, omdat hij van alles doet, alle rekeningen betaald en er voor zorgt dat haar leven iets comfortabeler is. 

En dat is dan wat hij voor waarde geeft aan de relatie en als tegenprestatie wilt hij onder andere goede en gepassioneerde seks van zijn vriendin of vrouw, want “is dat teveel gevraagd?!”.

En ja ook al begrijp ik de logica erachter vanuit de man gezien ook ergens wel, want voor ons mannen is het redelijk makkelijk om seks te hebben en wij staan zo paraat dus waarom een vrouw dan niet?!

Maar ik begrijp ook heel goed hoe aantrekkingskracht, verlangen en lust werkt op emotioneel level bij vrouwen!

En bij een vrouw kun je wel op logica level neerleggen “jij krijgt van mij onderdak en ik wil van jou seks”, maar dat betekent niet dat zij dan ook maar meteen emotioneel gemotiveerd wordt om gevoelens van intens verlangen te ervaren en met een tintelende natte doos op jouw schoot te springen, want dat werkt gewoon niet zo op die manier!


Je kunt niet tegen een vrouw zeggen, ik betaal de huur en jij geeft mij een blowjob om vervolgens te verwachten dat je een blowjob krijgt die je ook nog eens lekker vindt.

Ze doet dit nu namelijk gewoon als “taak”, omdat ze ertoe gepusht wordt om het te doen en niet omdat ze het heel graag wilt doen en omdat ze er naar verlangt om jou eens even de tijd van jouw leven te geven.

Dus, nu krijg jij een blowjob, waarvan de kwaliteit helemaal niks is, want zij heeft er eigenlijk helemaal geen zin in en zo ben je alsnog niet blij!

 

 


Zorg ervoor dat Jij haar op de juiste manier motiveert zodat haar vlam gaat branden

Wat jij wilt is een blowjob van een oprecht opgewonden vrouw die jou ook echt vanuit een diep intens verlangen de tijd van je leven geeft, toch?!

Dan ga je deze uitwisseling van waarde niet op logische manier voor elkaar kunnen krijgen. Je kunt namelijk niet onderhandelen over oprecht verlangen!

Wanneer jij wilt dat jouw vriendin of vrouw jou benaderd met een brandend gevoel van oprecht verlangen dan zul jij er dus voor moeten zorgen dat zij op de juiste manier emotioneel gemotiveerd raakt om dit te doen.

Je kunt het niet van haar eisen, maar je kunt haar wel op een  juiste manier motiveren om dat gevoel te ervaren dat er voor nodig is om jou op die manier te benaderen.

Jij zult ervoor moeten zorgen dat haar interne vlam der passie gaat branden.

En wanneer ze emotioneel in vuur en vlam staat dan zal ze zelf de stap gaan zetten om jou op de manier te benaderen hoe jij dat graag wilt.

Dus, niet klagen en geen gesprek op logica level hebben over hoe jij vindt dat zij jou de seks moet geven waarvan jij vindt dat jij het verdient, maar er voor zorgen dat zij dit vanuit een oprecht verlangen met je wilt beleven door haar emotioneel in vuur en vlam te zetten!

Dat zal jullie beiden een veel betere ervaring gaan bezorgen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!