Ontsnap Uit De Vriendenzone

6 jan, 2022

Ontsnap Uit De Vriendenzone

Wil jij ontsnappen uit De Vriendenzone?!

 

Oké, hoe ontsnap je uit de vriendenzone?

Ten eerste: moet je accepteren dat je bepaalde stappen hebt gezet en dat jij jezelf in haar vriendenzone hebt geplaatst.

 

Dus neem voor de volledige 100% de verantwoording

Want als je dat niet doet en haar kant op wijst dan zul je nooit alles doen om dit in de toekomst te voorkomen. Dus, JIJ bent de schuldige en niet zij.

Jij hebt bepaald gedrag vertoond waarmee je haar hebt beïnvloed waardoor zij weer bepaald gedrag is gaan vertonen.

Ten tweede: jij moet bereid zijn om haar volledig te verliezen! 

Dus jij moet in gedachten hebben dat je haar nu ook niet hebt en dus heb je niets te verliezen.

Want als je dat niet bent en dus gaat proberen om op een behoeftige manier vast te houden aan het kleine beetje comfort dat ze je biedt, in de hoop dat ze op een dag anders naar je gaat kijken. 

En als jij maar in de buurt blijft dan springt ze vanzelf wel een keer op jouw lul, dan houd je dus vast aan exact dat gedrag wat jou in eerste instantie in de vriendenzone heeft doen belanden.

Dus je MOET bereid zijn om haar te verliezen!

Ten derde: jij moet per direct stoppen met je te gedragen als haar beste gay vriend!

 

Dus er wordt niet meer gebeld, er wordt niet meer gesproken over haar problemen, er wordt niet meer gezellig als vrienden met elkaar omgegaan, jij bent er niet meer voor haar als een vriend!

En hier mag je NIET vanaf stappen! Gewoon NIET!

Jij hebt geen tijd meer voor haar als vriend. En door jezelf niet beschikbaar te maken zal ze die vriendschap en het comfort dat je daarmee bracht kunnen gaan missen. Ik zeg niet dat dat 100% gebeurt, maar het kan.

Zij moet dit gemis namelijk voelen en jij zal haar die kans dus moeten geven, want als jij dat niet doet dan zal ze je ook niet kunnen missen.

Daarnaast, vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die niet altijd beschikbaar zijn en waarvan ze onzeker zijn over wat hij over haar denkt. In de mastercourse ga ik hier ook dieper op in!

Dus jij zult haar die mogelijkheden moeten geven. En ja, dit is een keiharde beïnvloedingstechniek die heel goed werkt. Want als ze bij jou een hoog level van comfort kreeg en je haalt dat weg dan gaat ze dat voelen. 

Nu zei ik eerder dat je per direct moest stoppen, maar ik weet toch dat je dat niet gaat doen. En dat is goed, want als je ineens compleet weg trekt dan komt het bij haar over alsof je totaal geen interesse meer hebt. En dat geeft niet, want jij hebt niets te verliezen maar we willen natuurlijk kijken of je dit nog kunt omdraaien. 

Dus als ik tegen jou zeg dat je per direct moet stoppen, dan weet ik dat jij het geleidelijk aan zult gaan doen wat helemaal goed is, omdat zij jou nu langzaam aan voelt wegtrekken. Als zij de kou voelt die jij steeds meer achterlaat en jouw warmte waardevol voor haar is dan zal ze gaan reageren, door jou meer te contacteren, door jou te bellen, omdat ze met je wilt praten. En dat is dus precies wat jij wilt.


Ten vierde: jij zult jouw seksuele interesse in haar kenbaar moeten maken 

want als zij dit niet weet kan ze jou ook nooit gaan zien als een persoon met wie zij mogelijk intiem zou kunnen zijn.

Ten Vijfde: jij zult persoonlijk met haar moeten afspreken.

En dit moet je op een manier doen zodat er iets intiems kan gaan ontstaan!

 

En Ten Zesde: Jij zult vanaf dit moment het gedrag moeten gaan vertonen van een seksueel aantrekkelijke man. 

Dus jij zult nu het spel der aantrekkingskracht met haar moeten spelen en haar moeten bestoken met DHV’s. 

Jij MOET haar emoties aanwakkeren door haar op de juiste manier te beïnvloeden. Nu kan ik daar op dit moment niet verder induiken, want dit moet je wel op de juiste manier doen en dat kun je leren in de Mastercourse. 

Maar jij MOET deze stappen zetten als je uit de vriendenzone wilt raken. Als jij dat niet doet dan zul jij op het vriendenbankje blijven zitten terwijl ze jou vertelt hoe ze seks heeft met andere mannen, want jij bent die lieve Gay Beste Vriend met wie ze al haar verhalen kan delen. Haha!


Dus, ga daadwerkelijk aan de slag met Jezelf!

En echt, ik meen het duizend procent, als jij jouw gedrag wilt upgraden naar een aantrekkelijker level ga de mastercourse volgen op een serieuze manier! Niet zoals jij tot nu toe jezelf hebt verdiept in deze informatie, zo oppervlakkig en denken dat als je het een keer leest dat je het allemaal wel weet. Dat is grote bullshit!

Jij moet deze informatie bestuderen! En dan echt een langere periode en opnieuw en opnieuw en opnieuw! Anders zul je NOOIT jouw natuurlijke gedrag gaan upgraden. 

Er zijn zoveel mannen die een boek lezen of een online training volgen hierover, maar niet doorzetten en het zich geen eigen maken. Dus je verandert dan helemaal niet als persoon! Je bent dan nog steeds die “Gay Beste Vriend” die in vrouwen hun vriendenzone zit, alleen met een klein beetje meer kennis!? Hoe dom is dat?!

Daarom, volg de mastercourse, kom bij de community, krijg de juiste feedback en blijf net zolang doorgaan totdat jij de resultaten hebt behaald waar je naar verlangt! Want er lopen al veel te veel mannen rond die zogenaamd kennis van zaken hebben, maar wiens resultaten eigenlijk keihard laten zien dat ze helemaal niet weten wat ze denken te weten.

Word niet die persoon en stap uit die friend zone! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!