Ontdek Hoe Jij Een Aantrekkelijke Man Kan Worden

20 mrt, 2022

Ontdek Hoe Jij Een Aantrekkelijke Man Kan Worden

Ontdek Hoe Jij Een Aantrekkelijke Man Kan Worden

Een heleboel mannen die vandaag de dag aan Pickup doen die kunnen telefoonnummers scoren, vrouwen daten en zelfs vrouwen het bed in krijgen, maar ze zijn als persoon zo onaantrekkelijk waardoor ze geen enkele vrouw in hun leven kunnen behouden.

En dat kan ook niet. De meeste van die Daygamers, want dat is wat er vandaag de dag bijna alleen maar gedaan wordt zoals in Amsterdam waar het er helemaal vol mee loopt, mannen die op straat vrouwen aanspreken en maar een “numbers game” spelen en denken dat als ze dit op deze manier blijven doen dat ze dan beter worden met vrouwen.

Maar niets is minder waar!

Als jij als man 40 vrouwen aanspreekt op een dag en daar tien telefoonnummers uit haalt waar je vervolgens 1 date uit haalt en die date vervolgens toch niet eens doorgroeit naar een 2e en 3e date, dat maakt van jou niet een man die beter is met vrouwen.

Het is leuk om te doen, maar het is niets meer dan beginners level Game wat je ontwikkeld. 

Je ontwikkelt niet de sociale vaardigheden waarmee jij signalen kan overbrengen waaruit zij kan opmaken dat jij een aantrekkelijke man bent.

En daarom zie je zoveel daygamers zonder vrouwen in hun leven.


Wat kun je zelf doen om je te blijven ontwikkelen tot meest aantrekkelijke versie van jezelf?

Wat ik zelf zou doen als ik helemaal bij nul zou moeten beginnen om mijzelf als de meest aantrekkelijke versie van mijzelf te ontwikkelen dan zou ik mij focussen op de volgende zaken:

  • Het bouwen van een eigen business

Omdat je hiermee niet alleen meer geld kan verdienen maar ook omdat je bepaalde karaktereigenschappen ontwikkeld welke belangrijk zijn voor elke man om te hebben.

 

  • Het bouwen van mijn lichaam

Een goed fit lichaam met een gezonde hoeveelheid spieren is veel aantrekkelijker dan een “Dad Bod” of het zijn van een dik persoon. En het hebben van een fit lichaam zegt ook een heleboel over jouw mindset en de manier waarop jij door het leven gaat zoals wat je eet en drinkt etc.

  • Het beoefenen van een vechtsport

En dan eentje waarin je actief spart met andere mannen. Dus Thai of Kickboksen, MMA, BJJ. 

Je wordt er niet alleen fit van, maar ook jouw mindset wordt fit. Je leert omgaan met het krijgen van klappen en je bouwt een mentale veerkracht op die belangrijk is in het leven.


  • Leer GAME!

En dan heb ik het niet over enkel achter vrouwen aan rennen op straat als een daygamer, maar echt wat wij in de mastercourse doen. Evolutionaire Aantrekkingskracht!

Zodat jij in elke sociale situatie jouw omgeving op de meest positieve manier beïnvloedt en op verschillende manieren vrouwen tot je aan kunt trekken en ook echt aantrekkelijk wordt voor vrouwen. Zodat jij wanneer je een vrouw ontmoet die je echt leuk vindt haar ook echt in je leven kunt behouden, omdat jij haar op een dieper level emotioneel weet te raken.

En die hele discussie dat je, als je fit bent en geld hebt helemaal geen Game nodig hebt, dat is onzin.

Ik heb in al die jaren een heleboel dikke en arme jongens voorbij zien komen met game en die het heel goed deden in het versieren van vrouwen.

Ik heb ook verschillende goed uitziende miljonairs als klant gehad en die hadden geen enkele vrouw in hun leven en geen idee hoe ze dat moesten aanpakken.

Maar dit zijn dus allemaal belangrijke onderdelen waar je als man aan moet werken als jij de meest aantrekkelijke en waardevolle versie van jezelf wilt worden en zijn.

Het is ook niet een eindpunt, want het is een continu pad waar je op wandelt en je zult al die plantjes continu water moeten geven.

Als je daar te allen tijde mee bezig blijft dan bewandel je het meest optimale pad als man.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!