Omgaan Met Respectloos Gedrag Van Vrouwen

20 mrt, 2022

Omgaan Met Respectloos Gedrag Van Vrouwen

Hoe Kun Je Het Beste Omgaan Met Respectloos Gedrag Van Vrouwen In Relaties?

Als jij een vrouw in je leven hebt dan gaan er momenten komen dat ze jou gaat testen en daar ontkom je niet aan!

Als een vrouw jou intieme toegang geeft tot haar lichaam moet zij weten wie jij bent en of jij wel of niet een man bent die het waard is om die toegang te krijgen.

En om zich comfortabel te kunnen voelen met jou in haar leven zal ze jou dus moeten testen continu en elke dag weer! 

Als jij gisteren een test correct hebt doorstaan, mooi, maar vandaag word je weer getest, want misschien ben je vandaag niet meer die man die je gisteren was.

En die testen noemen we “shit tests” en als jij die shit tests doorstaat dan win jij haar respect voor dat moment en zal zij zich comfortabel voelen bij jou in bed.


Jij Zult Als Man Moeten Leren Omgaan Met Haar Tests

Als je die shit tests niet correct doorstaat dan gebeuren er een aantal dingen:

1 – ze zal je steeds meer gaan testen om te kijken hoe ver ze jou van je padje af kan krijgen.

2 – ze zal elke keer dat jij zulke tests verliest steeds meer respect voor je verliezen tot er niets meer van over is

3 – ze zal op een gegeven moment zo minachtend over jou gaan denken dat ze je niet meer test, maar dat ze gewoon overduidelijk respectloos gedrag naar je vertoont.

 

Dus bijvoorbeeld in het bijzijn van anderen met haar ogen rollen als jij iets zegt, jou compleet negeren, jou tegenover anderen voor lul zetten, etcetera.

Wat er normaal gesproken gebeurd in relaties is dat mannen op dit moment er pas achter komen dat er iets niet helemaal klopt ook al weten ze niet wat, maar ze gaan op dit moment ruzie lopen trappen met hun vrouw of vriendin.

En dat is het punt waar die neerwaartse spiraal nog harder naar beneden cirkelt en mensen vast komen te zitten in een ongelukkige relatie waarin ze elkaar het daglicht niet eens meer gunnen.

Dit is ook het punt waarop mannen loze dreigementen maken naar hun vrouwen of vriendinnen, waar ze toch geen actie op ondernemen, maar hopen om op die manier hun relatie weer recht op het pad te krijgen. 

Maar vrouwen trappen hier niet in, want jij hebt tijdens de eerste initiële shit tests toch ook al niets gedaan dus jij hebt haar nu aangeleerd dat zij tegen jou aan kan gaan zitten schijten en dat er toch geen consequenties aan hangen!

Dus als je op dit punt bent, waar er overduidelijk geen wederzijds respect is voor elkaar, dan ben je al veel te lang door gesukkeld!

En dit is het moment dat mannen naar mij toe komen of ik een paar tips voor ze heb om hun vrouw weer verliefd te krijgen, maar zo werkt dat natuurlijk niet!


Leer als Man om haar respectloze gedrag al bij het begin een halt toe te roepen

Je moet het zo zien dat respectloos gedrag al veel langer aan het ontwikkelen is voordat jij het door hebt. Voordat zij zich respectloos is gaan gedragen heb jij al een hele marathon aan shit tests verloren!

En jij hebt toen al niet adequaat gehandeld en dan verwacht je nu ineens wel dat zij haar gedrag gaat aanpassen? Nee, zij respecteert je niet en dat respect kun je niet zomaar afdwingen in een gesprek, want dat respect zul jij over een langere periode van tijd moeten verdienen!

Maar als je mij vraagt wat ik zou doen als ik in een relatie zou zitten waar ik mijn vriendin betrap op respectloos gedrag dan zou ik haar sowieso als eerste een hele dikke vette “time out” geven.

Ik ga mijn tijd niet besteden aan iemand die mij respectloos behandeld en zo’n persoon krijgt van mij geen tijd. Dus ik wil jou een paar weken niet zien en ga het zelf maar uitzoeken.

En nee een goed gesprek zal niet werken! Want een gesprek voer je op logisch level en een vrouw reageert wat dit betreft niet op logica, want een vrouw zal emotioneel gemotiveerd moeten worden. Zij moet op emotioneel level voelen dat er stront aan de knikker zit.

Je kunt hier niet mee dreigen en  je zult echt keiharde actie moeten ondernemen, want zij moet het mogelijke verlies op emotioneel level kunnen voelen.

En ik heb dit al eens gedaan met mijn laatste ex. Ik merkte op een gegeven moment op dat zij zich respectloos ging gedragen wat betekende dat ik niet goed heb opgelet op bepaalde signalen van haar kant en het van kwaad tot erger is gegaan.

Toen ik dat besefte heb ik haar compleet links laten liggen. Ik heb haar niet meer gebeld, ik heb niet op berichten gereageerd en mijn emotionele deur heb ik compleet dicht gegooid.

Toen stopte zij ook met het sturen van berichten, want op een gegeven moment denkt zij aan haar kant “oke, dat spelletje kan ik ook spelen, want wat jij kan dat kan ik ook”. 

Toen hebben wij elkaar ruim twee maanden niet gesproken en toen kreeg ik een bericht van haar waarin ze vroeg of we er aub over konden praten.

Toen wist ik dat de boodschap goed was doorgedrongen bij haar en heb ik haar weer ontmoet. Ik heb haar toen verteld wat ik van haar respectloze gedrag vond en dat ik dat niet accepteer. Zij heeft haar excuses aangeboden en ik merkte aan alles in haar energie dat ze dit ook oprecht meende en toen heb ik haar meegenomen om samen te genieten van een gezellige lunch.

Dus eerst straffen en vervolgens goed in laten werken zodat ze zich beseft dat als ik weg loop ik ook echt weg ben. Vervolgens zal zij die eerste toenadering moeten zoeken en vervolgens geef ik haar een mogelijkheid om haar excuses aan te bieden om zich vervolgens te onderwerpen aan de wil van de leider. 

En dat deed ze perfect! Heerlijk in haar vrouwelijkheid, verzorgend, lief en geweldige gepassioneerde seks. Dat is wat ik wil in mijn relatie en niets minder.

Maar dat werkt dus alleen als jij bereid bent om weg te lopen! Want als jij gaat lopen dreigen maar je doet er vervolgens toch niets mee dan krijgt zij ook niet de kans om werkelijk te voelen hoe het is als jij ook daadwerkelijk weg bent.

En dit werkt ook niet als je dit een paar dagen doet of een week of twee, want dat is vakantie voor haar! Zij gaat naar haar vriendinnen, gaat leuke dingen doen, geniet van haar vrijheid en hey misschien ontmoet ze wel een andere man.

Maar zij moet dit proces doormaken zodat zij op een gegeven moment echt de afkickverschijnselen ervaart waardoor ze zich echt kut gaat voelen.

Anders werkt het niet, want anders zijn het niets meer dan loze dreigementen en als jij jouw dreigementen niet waar kan maken op een moment dat zij haar respect al voor jou is verloren dan zal een loos dreigement haar alleen nog maar meer respect laten verliezen voor je.

En ja, dit is niet makkelijk om te doen, maar dit is wel het pad dat jij als man zult moeten bewandelen.

Dit is het enige dat jij hebt als wapen in jouw arsenaal om respectloos gedrag een halt toe te roepen. Meer heb je niet!

En wanneer dat dan heeft gewerkt dan moet je ook niet gaan lopen jammeren als een klein meisje over “wat heb je allemaal gedaan in die periode, wie heb je ontmoet, heb je een andere man ontmoet”, want dan kom je meteen weer super zwak binnen. En dan zal zij meteen weer haar respect voor je verliezen.

Dat is wat een vrouw zou doen bij jou en dat zal ze ook gaan doen waarschijnlijk en als ze jou dat vraagt of je een andere vrouw hebt ontmoet moet je ook gewoon keihard ja zeggen. 

Zij moet zich beseffen dat als zij respectloos met je omgaat dat zij geen deel uitmaakt van jouw leven, want zij heeft geen recht op jouw tijd en niets te zeggen over wat jij met jouw tijd doet en met wie je dat spendeert.

Want jij bent een man die zijn tijd respecteert en zijn tijd alleen besteed aan mensen die hij respecteert en met wie hij samen een respectvolle relatie kan onderhouden.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!