Omgaan Met Mannen Is ” Haantjes Ellende”

26 feb, 2022

Omgaan Met Mannen Is ” Haantjes Ellende”

Omgaan met mannen = “Haantjes ellende” ?

 

DIt is een vraag die binnenkwam via onze Nederlandse Mancademy Facebook groep van iemand die bij ons in de Mastercourse meedraaide. 

Hij vraagt het volgende:

“Als je gaat stappen met mannen die allemaal game doen. Je geeft aan dat je moet zorgen dat je altijd de alfa van de set bent. Wordt dat dan niet een beetje haantjes ellende?”

Allereerst zeg ik nergens dat je “de Alpha van de set” moet zijn, want die taal gebruik ik niet en dus denk ik dat je een bepaalde trainingsvideo verkeerd geïnterpreteerd hebt.

Maar wat ik wel zeg, is dat je wanneer je met andere mannen op pad gaat om jullie game verder te ontwikkelen,  je ervoor moet zorgen dat jullie er uitzien als een groepje gezellige mannen van hoge waarde.

Wat evolutionair gezien “hoge waarde” betekent daar heb ik het over in de Mastercourse. En hoe belangrijk het is om de hele ruimte positief te beïnvloeden met jullie aanwezigheid en hoe je dat doet daar heb ik het ook over in de Mastercourse.

Maar je moet het zo zien: 

Wanneer je op pad gaat met een groepje mannen dan word je sowieso bekeken en beoordeeld door mensen die om jullie heen staan.

Dat is gewoon wat er gebeurt, want een groepje mannen kan best intimiderend overkomen. Dus mannen en vrouwen zullen je altijd bekijken en op afstand kwalificeren en een oordeel vellen en dat nog voordat ze jullie werkelijk gesproken hebben en weten wie je werkelijk bent.


 

Leer om een Aantrekkelijke man te zijn die de setting positief kan beïnvloeden

 

Dus daarom is het belangrijk dat jullie er interessant, gezellig en “aantrekkelijk” uitzien in tegenstelling tot een “alpha man”.

Dus nee, wanneer je met een groep wingmen op pad gaat dan ga je niet “het alpha haantje” uithangen. En dat is ook niet wat ik mannen leer om te doen, want ik leer mannen om “aantrekkelijk” gedrag te vertonen en daarmee de sociale setting te beïnvloeden op een positieve manier.

Dat gezegd hebbende ga ik jouw vraag op een andere manier benaderen en anders interpreteren. Want ik ken je en ik heb het idee dat je deze vraag stelt vanuit een weerstand die je voelt richting het “haantjes gedrag” dat mannen onder elkaar vaak en graag vertonen.

En aangezien ik weet dat enorm veel mannen dit hebben ga ik hier even iets dieper op in.

Een hoop jongens en mannen die “game” willen leren hebben nooit ervaren hoe het is om omgang te hebben met “haantjes”. En met haantjes bedoel ik “Alpha Mannen” of mannen die met een hogere dosis testosteron level bij elkaar komen en omgang hebben met elkaar, zoals kerels met elkaar omgaan.

Dus ja, onderling vertonen kerels geheel van nature wat mensen als “haantjes gedrag” zien.

En een hoop jongens en mannen die hebben dit soort gedrag nooit meegemaakt en weten zich er gaan raad mee. En voor die personen voelt het enorm oncomfortabel om dat haantjesgedrag mee te maken.

 

Want dat haantjesgedrag bestaat uit het elkaar:

  • emotioneel prikken
  • uitdagen
  • voor lul zetten
  • praten over seks
  • praten over vrouwen
  • dominant gedrag vertonen
  • praten op een feminazi en SJW onvriendelijke manier

En dit gedrag kom je tegen in sportscholen, vechtsportscholen, voetbalsupporters homes, café’s waar mannen bij elkaar komen, etc.

En als je dat niet gewend bent dan voelt dat heel oncomfortabel.


Leer van andere mannen en groei en ontwikkel  jouw mannelijke energie

Maar dat betekent niet dat je dit als man zijnde uit de weg moet gaan omdat dit perse slecht gedrag is of “ongewenst gedrag”.

Het is juist ENORM belangrijk dat je omgang hebt met mannen en met mannen die continu bezig zijn om elkaar te “domineren” op een niet seksuele manier 😉 

Want het is in die “sparrings sessies” die je hebt met andere mannen dat jij uitgedaagd wordt om te groeien als man en jouw mannelijke energie verder te ontdekken en te ontwikkelen.

Dat gedrag uit de weg gaan en je er proberen van te distantiëren, is precies de reden waarom jij nu niet de man bent die je had kunnen zijn en die je wilt zijn.

Het is het gebrek aan ervaring in een omgeving met “mannen met een mannelijke energie” waardoor jongens en mannen in de knoop komen met hun mannelijke energie of het gebrek aan die mannelijke energie.

Dus moet je haantjes gedrag uit de weg gaan? Nee! Niet naar mijn mening!

Kijk, wij zijn mannen en wij worden niet geboren maar gemaakt! En wij worden niet gemaakt door anderen, maar wij worden gemaakt door onszelf. Wij groeien door te vechten naar hogere levels en uitdagingen geen obstakels te laten zijn die ons tegenhouden op ons pad.

Wij worden sterker door strijd, tegenslagen en uitdagingen te overwinnen. En daar heb je een gezonde dosis “haantjesgedrag” voor nodig. En dat gedrag leer je door om te gaan met haantjes. 

En of je het nu doet om aantrekkelijker te zijn voor vrouwen of om jezelf beter te voelen als man. Zonder jezelf te ontwikkelen als man met een gezonde dosis mannelijke energie ga je beiden niet behalen. 

Tenzij je echt genoegen neemt met wie je bent zonder dat haantjesgedrag en zonder die dominante energie en met een lager testosteron gehalte. Als dat is waar je voor kiest en je daar gelukkig mee bent, prima, doe vooral je ding!

Maar ik vind dat elke man, die wilt groeien op dit vlak en meer mannelijke energie wilt hebben, er niet aan ontkomt om in een mannenwereld te duiken waar mannen gesmeed worden.

Dus ik hoop dat dit je uitdaagt om daarvoor open te gaan staan en je jezelf daar niet voor weg laat jagen. Want als jij je weg laat jagen door onzekerheid, dan zit je in je “bitch energie” en dan verlies je sowieso als man.

Dus “haantjes ellende” nee, zie het als “mannelijkheid training”. Niet voor weglopen omdat het ongemakkelijk aanvoelt, maar onderga het met een rechte rug, je schouders naar achteren en je borst naar voren.

Het simpele feit dat het oncomfortabel aanvoelt betekent dat daar enorme ruimte voor groei zit.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!