Nooit Succes Hebben Met Aantrekkelijke Vrouwen

Nooit Succes Hebben Met Aantrekkelijke Vrouwen

Waarom JIJ NOOIT succes zult behalen met mooie vrouwen!

Ja, ik heb het over JOU! 

Ik ken er meer dan genoeg, mannen die maar geen succes lijken te behalen met vrouwen! Ze spenderen uren online op zoek naar verlichting van hun problemen en ze spenderen uren aan seminars, hopend op nieuwe inzichten die ze een schop de goede richting in zal geven. 

Als ze een workshop volgen dan moet dat daarnaast ook nog eens de goedkoopste zijn, want hey, stel je voor dat de investering zich niet terugbetaald en dit gaat zo enkele jaren door zonder dat er echt successen behaald worden. 

De mannen blijven zich eenzaam voelen, omdat ze de vrouwen die ze ontmoet hebben niet in hun leven kunnen behouden. Z blijven terugvallen in hun oude patronen, waar ze in eerste instantie juist zo graag uit wilde ontsnappen, maar het lijkt niet te lukken…*zucht*

Hoe komt dit toch? Wat maakt nu dat sommige mannen enorm vooruit schieten en anderen maar continu in dezelfde bagger vast blijven zitten met hun voeten en er niet uit komen? Hoe kan het zo zijn dat sommige mannen hun leven verrijken met vrouwelijk schoon, waar bij andere mannen de vrouwen lijken weg te exploderen uit hun leven?

Nu heb ik natuurlijk niet alle antwoorden en het zal vast per persoon verschillen, maar ik wil je toch op iets heel belangrijks wijzen!
Want nu ik enkele jaren ervaring op mijn naam heb staan ben ik bepaalde patronen gaan herkennen bij de mannen die moeilijk of NIET vooruit lijken te komen. 

Het is mij opgevallen dat veel heren, als ze een praktijk cursus hebben gedaan, eventjes een paar succes pieken ervaren om vervolgens weer heel snel terug te vallen in hun oude manieren waarmee ze dus géén succes behalen.

Nu vroeg ik laatst aan iemand die mij vertelde dat hij af en toe wel eens een vrouw versierde, maar zich toch eenzaam voelde doordat de vrouwen niet erg lang bij hem bleven de volgende dingen:

Jij verlangt naar een mooie en waardevolle vrouw aan jouw zijde toch? Iemand waarmee je leuke dingen kan doen en iets op zou kunnen bouwen?

Stel je dan nu eens voor: Als jij een mooie en waardevolle vrouw zou zijn, zou jij dan blijven bij een man wiens leven er zo uitziet ALS DIE VAN JOU?

Die persoon keek mij toen eventjes aan en het was een minuutje stil en ik zag dat het ene lampje na het andere leek aan te springen boven zijn hoofd. Hij vertelde me: Ja, zo had ik het eigenlijk nog nooit bekeken?! Maar ik begrijp wel wat je bedoelt. 

 

Zeg eens eerlijk: Is jouw leven aantrekkelijk genoeg om vrouwen te behouden?

Nu hoop ik natuurlijk ook dat JIJ begrijpt wat ik bedoel en dat je eens met een kritische blik gaat kijken naar jouw eigen leven en jezelf eens af kunt vragen van “is mijn leven aantrekkelijk genoeg om vrouwen bij me te houden?”.

In de marketingwereld is er een belangrijk gezegde welke iedereen als een soort vuistregel aanhoudt om hun succes in die richting te vergroten:

If you want your income to grow, then you have to grow WITH your income, otherwise your income will grow back down…to you!

En wat ze daar mee bedoelen is, dat als jij als PERSOON niet groeit naar het niveau van jouw hoge inkomen, dan zal jouw hoge inkomen groeien tot het lage niveau waar JIJ je begeeft! Wat dus betekend dat jouw inkomen gewoon weer een laag inkomen zal zijn.

Nu kunnen we dit principe naar mijn mening perfect vertalen naar het succes met vrouwen! En zo gebruik ik vaak het volgende gezegde om mijn standpunt duidelijk te maken:


Het is belangrijk om te blijven werken aan de kwaliteit van jouw leven

Als jij de kwaliteit van jouw leven wil verrijken met vrouwen van hoge kwaliteit dan zul jij er voor moeten zorgen dat jij met de kwaliteit van jouw leven meegroeit naar dat punt. Anders zullen de vrouwen van hoge kwaliteit plaats maken voor vrouwen van een kwaliteit die beter past bij de lage kwaliteit waarop jij jouw leven leeft!

En dat zal dus betekenen dat je of alleen achterblijft of met een voor jou niet aantrekkelijke vrouw je leven zal moeten delen! (Voor straf, haha!) Omdat alleen een lage kwaliteit vrouw akkoord zal gaan om haar leven te delen met een man wiens leven van lage kwaliteit is!


Maar, begrijp je wat ik bedoel? Je zal dus niet alleen moeten werken aan “wat moet ik zeggen om een gesprek op te starten?”, maar je zult op een gegeven moment ook moeten werken aan het verhogen van de kwaliteit van jouw leven!

 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!