Neem Geen Dating Advies Aan Van Vrouwen

20 mrt, 2022

Neem Geen Dating Advies Aan Van Vrouwen

Neem Geen Dating Advies Aan Van Vrouwen

Dus jij hebt advies opgevolgd van een vrouwelijke dating-coach en je bent er niets mee opgeschoten.

Tja, kijk dat hoeft niet perse aan het advies van die datingcoach te liggen, want dat ligt hoogstwaarschijnlijk aan JOU!

Maar alsnog vind ik dat je als man géén Dating Advies moet aannemen van vrouwen

En dat bedoel ik niet omdat ik vrouwen minder waardevol vindt dan een man. Maar na meer dan tien jaar aan de ene kant met vrouwen te praten over dating en relaties en aan de andere kant zelf te daten, relaties te hebben en mij te verdiepen in de wetenschap achter “versieren, daten en relaties”, besef ik mij heel goed dat wat vrouwen (doorgaans en voor 99,9%) te zeggen hebben over deze zaken de plank finaal mis slaan.

Sowieso, als je voor dating of relatie advies naar vrouwen gaat dan zul je merken dat het allemaal “experts” zijn. Dat is trouwens bij mannen ook zo hoor. 

Ik bedoel, letterlijk iedereen is een dating en relatie expert, ze hebben er allemaal een mening over en weten het allemaal goed te vertellen hoe jij het moet doen maar hun resultaten zijn er niet om te onderbouwen wat ze jou proberen wijs te maken.

Dus sowieso, als het over dit soort belangrijke zaken gaat, de zaken der liefde, dat wat onze levens voor een enorm groot deel beïnvloed, luister dan niet naar mensen die niet op de juiste manier gekwalificeerd zijn om jou te vertellen wat jij moet doen. 

Want dat kan jou letterlijk “jouw leven kosten”, want stel je voor dat jij je leven lang een ongelukkig leven leeft in een ongelukkige relatie waar je in bent terechtgekomen door het goedbedoelde advies van ongekwalificeerde mensen, dan heb je letterlijk jouw leven weggegooid.

Als jij een zwelling in je borst voelt, waar ga je dan heen om te vragen wat dat is? Ga je dan naar de buurvrouw? Naar die vriendin met goed bedoeld advies? Naar de bakker?

Of ga je naar een arts die jou vervolgens weer doorverwijst naar een expert?


Als jij Advies nodig hebt over het aangaan van langdurige relaties, haal dit dan uit de juiste bron

Dat laatste natuurlijk, omdat jouw leven er mogelijk vanaf hangt! Waarom doe je dat dan niet als het om daten en relaties gaat?! Daar hangt jouw leven ook van af! Er is niets wat een grotere impact op jouw leven kan hebben, naast levensbedreigende ziektes, dan de relatie waar jij op lange termijn jouw levens-tijd aan committeert.

Om terug te komen op “vrouwelijk advies”. Wat is daar (vaak) mis mee of wat klopt er niet aan?

Vrouwen zullen jou de keiharde waarheid niet zeggen, want ze zullen vanuit hun heerlijke en oprecht vrouwelijke natuur proberen om jou een beter gevoel te bezorgen.

Vrouwen zullen jou vertellen wat zij zelf denken dat zij zouden doen in jouw situatie.

Vrouwen zullen jou vertellen wat zij denken wat vrouwen willen als het om dating of relaties gaat.

Vrouwen zullen jou oprecht heel goed bedoelde adviezen geven vanuit hun beleving, hun eigen ervaring en bekeken door hun vrouwelijke filters.

Maar door mijn filters bekeken, als iemand die jarenlange ervaring heeft in het daten, versieren, het hebben van lange termijn relaties met vrouwen, sinds 2009 ervaring heeft met coaching van mannen en vrouwen en die zich al sinds 2007 evolutionaire psychologie bestudeert en die het dus vanaf een heel andere kant bekijkt en door heel andere filters bekijkt, zoals je zult begrijpen. Ik heb in mijn carrière maar heel weinig vrouwen meegemaakt waarvan ik hun adviezen ook werkelijk goed vind.

Kijk, ik kom altijd uit op deze oude uitspraak: Je gaat niet naar een vis toe om te vragen hoe je deze moet vangen, maar je gaat hiervoor naar een visser die de ervaring heeft met het vangen van vis.

 

“Who Do You Listen To?” – “ Naar Wie Luister Je?” 

Zorg ervoor dat je de informatie, waar het ook over gaat, uit de juiste bronnen haalt en niet uit de bronnen die het goed bedoelen maar het niet op de juiste manier kunnen voorzien.

Wat je een vrouw bijvoorbeeld vaak hoort zeggen als ik ze vertel dat ze niet weten waar ze het over hebben, is:

“Ja, maar ik ben toch een vrouw dus ik weet wat vrouwen willen!”

Maar denk hier eens goed over na…


Vraag jezelf als Man goed de volgende punten af

Als een vrouw, een vrouwelijke dating coach, of wie dan ook jou van dating advies wilt voorzien, vraag jezelf dan eens af:

  • Hoeveel vrouwen heeft deze persoon aangesproken
  • Hoeveel keer is deze persoon door een vrouw afgewezen
  • Hoeveel keer heeft deze persoon telefoonnummers uitgewisseld met een vrouw
  • Hoeveel keer heeft deze persoon een vrouw opgepikt uit een bar of club
  • Hoeveel keer heeft deze persoon een date gehad met een vrouw
  • Hoeveel keer heeft deze persoon een one night stand gehad met een vrouw
  • Hoeveel intieme, korte of lange relaties heeft deze persoon gehad met verschillende vrouwen
  • Hoeveel jaren heeft deze persoon ervaring in het versieren, daten, seksen en hebben van relatie met vrouwen?

En dan kom je er bij vrouwen, of vrouwelijke datingcoaches en zelfs bij een heleboel mannen achter dat het antwoord op bijna al die vragen, “nul” is (of heel erg weinig). Dus ze zijn niet goed gekwalificeerd om jou te voorzien van informatie over hoe jij het zou moeten doen. En daarom neem je geen dating advies aan van vrouwen of vrouwelijke datingcoaches of mensen die niet gekwalificeerd zijn om dat te doen, heel simpel.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!