Word een man waar mooie vrouwen naar verlangen!

Leer De Krachtige Methode Voor Het Ontmoeten, Versieren,
Daten En Relaties Te Starten Met Aantrekkelijke Vrouwen!

Een Nederlandstalige Mastercourse Volledig Gebaseerd Op Wetenschap En Evolutionaire Psychologie!

Durf jij mooie vrouwen niet aan te spreken?

Kom jij regelmatig in de vriendenzone terecht?

Weet je niet wat je moet doen?

Voel jij je onzeker in het daten?

Weet jij niet wat je moet zeggen?

Ben jij altijd mister “Nice Guy”?

Weet je niet hoe je haar verliefd op je krijgt?

Krijg jij na dates te horen dat ze geen klik voelde?

Dit is de pijnlijke waarheid voor heel veel mannen

Voor veel mannen is de datingmarkt een ongemakkelijk terrein vol met obstakels en uitdagingen. Dit is begrijpelijk want de realiteit van de datingmarkt lijkt totaal niet op het romantische beeld dat mannen er doorgaans van hebben.

Tijdens onze live-trainingen en webinars krijgen wij de volgende vragen en opmerkingen vaak te horen:

 

“Het lukt mij niet om een mooie vrouw te versieren, want…”

 • Ik durf haar niet aan te spreken!
 • Ik weet niet wat ik moet zeggen!
 • Ik vind die collega van mijn werk erg leuk, maar ik weet niet wat ik moet doen!
 • Wat zeg ik dan ná de openingszin?
 • Hoe krijg ik haar telefoonnummer?
 • Hoe krijg ik haar met mij mee naar huis?
 • Waarom reageert ze niet meer op mijn berichten?
 • Hoe spreek ik met haar af voor een date?
 • We hadden het zo leuk, maar ze voelde geen klik, wat heb ik fout gedaan?
 • En echt nog veel meer…

Stel je eens voor…

Green arrow

Dat jij precies zou weten hoe aantrekkingskracht werkt, en dat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen wat er in het hoofd van een vrouw omgaat.

Dat jij zonder blikken of blozen op een vrouw en haar vriendengroep kunt afstappen omdat je precies weet wat je moet zeggen en wat je moet doen.

Dat jij precies weet hoe je de interactie op een sociaal geaccepteerde manier weet te beïnvloeden zodat zij jou als een aantrekkelijk persoon ervaart.

Dat jij precies weet hoe je de interactie op een natuurlijke manier kunt leiden naar een telefoonnummer, een leuke date, een zoen, een intieme nacht.

Dat jij nooit meer voor vervelende datinguitdagingen komt te staan omdat jij precies begrijpt wat er zich allemaal afspeelt in het hoofd van een vrouw.

Hoe geweldig zou jij het vinden om
een mooie vrouw te kunnen versieren?

Jij kunt nu die man worden!

Jij kunt die man worden waar vrouwen meer dan positief op reageren, die man die precies weet wat hij moet zeggen en wat hij moet doen om vrouwen emotioneel positief te stimuleren.

Jij kunt nu namelijk een plek bemachtigen in de meest complete en op wetenschap gebaseerde online mastercourse waarin jij de “Natural Attraction Method” leert!

Deze baanbrekende online mastercourse neemt je stap voor stap mee in de psychologie achter aantrekkingskracht en achter het ontstaan van intieme relaties tussen mannen en vrouwen.

In deze mastercourse leer jij, van A tot Z, het ontstaan van aantrekkingskracht te begrijpen.

Jij leert stap voor stap de natuurlijke structuur van intieme relaties te begrijpen en moeiteloos te volgen.

Jij gaat aan de slag om jouw dating- en liefdesleven in eigen hand te nemen en naar successen te leiden.

In deze mastercourse volg je namelijk een bewezen formule die gebaseerd is op wetenschap en evolutionaire psychology.

Jij loopt nooit meer tegen datingobstakels aan zonder te weten waar het fout ging en waarom en je zult moeiteloos de mooiste vrouwen tot je weten aan te trekken.

Na het volgen van de mastercourse begrijp jij de psychologie en de datingdynamiek tussen mannen en vrouwen. Het lukt jou om de resultaten te bereiken die jij wilt, met de vrouwen waar jij echt naar verlangt!

Jij begrijpt na deze training het gehele versier en datingproces, punt!

Mastercourse

Dit is het enige dat jij ooit nog nodig hebt om tot
jouw dating- en relatiedoelen te komen!

LET OP: Dit is geen simpele versiercursus, daar zijn er al meer dan genoeg van.

Dit is dé wetenschappelijk onderbouwde methode om diepgewortelde aantrekkingskracht bij vrouwen te genereren.

Jij gaat toegang krijgen tot de complete blauwdruk van evolutionaire aantrekkingskracht.

Daarnaast zet jij de makkelijk toepasbare beïnvloedingstechnieken correct in zodat ook jouw sociale vaardigheden met vrouwen met enorme sprongen vooruitgaan!

Kijk hier deel 1 van de videorecensie van Cayan

In de “Natural Attraction Method” leer jij…

Hoe je met zelfvertrouwen gesprekken start, zonder over te komen als een versierder

Wat je precies moet zeggen en nog veel belangrijker, hoe je het zegt

Welk stappenplan voor het genereren van aantrekkingskracht je volgens de natuur hoort te volgen 

Welke beïnvloedingstechnieken er voor zorgen dat zij aangetrokken tot jou raakt

Hoe je haar interesse kunt aflezen uit haar lichaamstaal

En je leert…

Hoe je op een natuurlijke en voor haar comfortabele manier lichamelijk comfort opbouwt

Hoe je op een emotioneel, stimulerende wijze gesprekken voert

Hoe je tijdens gesprekken een diep gevoel van comfort bij haar weet op te wekken

Hoe je de interactie leidt naar een oprechte en krachtige connectie

Hoe je solide telefoonnummers krijgt in tegenstelling tot nutteloze Instagram accounts

Hoe je weet wanneer zij er klaar voor is om met jou te zoenen (en meer)

Hoe jij haar emotioneel zo stimuleert dat zij jou wilt gaan verleiden

Maar je leert ook…

Wat de natuurlijke structuur is waarin aantrekkingskracht ontstaat

Hoe je emotioneel, stimulerende interacties met vrouwen krijgt

Wat je precies moet doen qua lichaamstaal om positieve uitkomsten te krijgen

Wat de evolutionaire onderbouwing is van intieme sociale interacties

Waarom vrouwen de ene man wel aantrekkelijk vinden en de andere niet

Hoe jij de correcte fundering legt voor een stabiele relatie

En je leert echt nog veel meer!

In deze Mastercourse ga jij de blauwdruk van evolutionaire aantrekkingskracht leren. En dan hebben we het over elke stap, van de start van een interactie tot een gezonde en stabiele relatie met een vrouw van jouw keuze.

Jij gaat de wetenschappelijk onderbouwde beïnvloedingstechnieken begrijpen en je gaat deze inzetten in jouw interacties, in de praktijk! Het is een stap voor stap te volgen systeem voor succes met vrouwen!

Dus, als jij de structuur van intieme sociale interacties met vrouwen van macro- tot microniveau wilt leren begrijpen, dan is de Natural Attraction Method precies wat jij zoekt!

Jij wordt een ware meester op dit vlak!

Live Webinars

Jij krijgt ook toegang tot wekelijkse webinars. Deze webinars zijn exclusief voor onze “familieleden” en hier worden allerlei vragen en uitdagingen besproken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je iets niet helemaal begrijpt, dat je meer wilt weten over bepaalde concepten of dat de resultaten in de praktijk niet zijn waar je op had gehoopt.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Samen kijken we naar jouw uitdagingen en zorgen we ervoor dat je weer goed op weg kunt om aan de gewenste resultaten te werken.

Je doet het dus niet alleen, je doet het samen met ons, samen met de community!

Live Events

Jij ontvangt uitnodigingen voor Live Events!

Dit is een fantastische manier om gelijkgestemden te ontmoeten. Personen met hun eigen verhaal, hun eigen ervaringen en hun eigen successen.

Tijdens deze events worden diverse gerelateerde zaken besproken, kun je seminars volgen, mee doen aan workshops en jezelf nog verder scholen in de kunsten der verleiding. Je kunt er ook al jouw vragen stellen, discussies voeren en ideeën en ervaringen delen. Deze events zorgen voor een enorme motivatie, inspiratie en zijn daarom een enorme versnelling in jouw leer- en groeiproces.

Je moet het echt persoonlijk ervaren. En dat kan!

De werkelijke waarde van de mastercourse en alle extra’s zijn moeilijk in woorden te omschrijven. Hoe we het ook proberen, het is echt te veel om hier uit te leggen. Het beste wat je kunt doen is het zelf ervaren om een goed beeld te krijgen.

Community-trainingen

Kijk hier deel 2 van de videorecensie van Cayan

Wat andere cursisten zeggen

Arno S.


Ik heb wel vaker een online product gekocht maar toen ik dit zag was ik toch wel heel blij verrast! De hoeveelheid waarde in deze mastercourse is echt enorm! Dit gaat zo veel dieper in op de psychologie achter het spel van liefde tussen mannen en vrouwen, dit heb ik echt nooit eerder zo gezien. Het is wel veel informatie, maar in combinatie met de documentatie lukt het gelukkig wel om alle informatie te verteren. Ik volg de mastercourse nu vijf maanden en neem gewoon rustig de tijd om de lesstof te leren. Ik kan het aan elke man aanraden die wilt weten wat hij precies kan doen om door vrouwen als een aantrekkelijkere man te worden ervaren.

Matthijs H.


Het is een goed opgezette online training zoals ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Elke week krijg ik weer nieuwe lesstof en het verhaal wordt zo steeds completer. Ik leer mijzelf goed kennen merk ik, ook op welke punten ik mijzelf moet verbeteren om als een leuker en interessanter persoon te worden ervaren. Ik heb verschillende dingen die ik heb geleerd ook al in echte interacties toegepast, en ik sta nog steeds verteld te kijken als ik een bepaalde leuke positieve reactie krijg, gewoon omdat ik een bepaalde beïnvloedingstechniek heb gebruikt. Ik wist echt niet dat het allemaal zo werkte en dat het eigenlijk zo makkelijk kon gaan. Vrouwen tonen nu gewoon interesse in mij, willen nummers met mij uitwisselen en sturen mij Whatsap berichten omdat ze aandacht van mij willen hebben?! Ik vind het in elk geval een geniale online training.

Jort V.


Nadat ik voor de zoveelste keer een relatie breuk vroeg ik mij af wat ik nou precies fout deed, Lag het aan mij? Snapte ik vrouwen dan écht totaal niet? Was ik dan echt een waardeloze man? Hoe kon het toch dat ik zó mijn best deed om het juiste te doen voor mijn relatie, maar dat ik mij achteraf wéér in de steek gelaten voelde door de persoon voor wie ik zo veel liefde voelde? Toen ik vervolgens op zoek ging naar antwoorden kwam ik meer dan genoeg informatie tegen, en ik kwam deze mastercourse tegen. Ik kon er niets aan verliezen want ze hebben een 30 dagen geld terug garantie dus ik besloot het gewoon te proberen, en ik heb er echt totaal geen spijt van! Ik doe deze mastercourse nu vier maanden en ben enorm gemotiveerd om hiermee door te gaan. De les stof die ik tot nu toe heb gehad heeft mijn ogen werkelijk geopend voor hoe “het werkt” tussen mannen en vrouwen.

Matt


Ik ben nooit succesvol geweest met vrouwen, ik ben eigenlijk ook niet echt een heel sociaal persoon en wist nooit hoe ik een gesprek moest starten. En als ik dan per ongeluk een keer in een gesprek belande met een vrouw dan voelde ik mij super ongemakkelijk en wist ik vaak niet echt waar ik het nou over moest hebben. Nu ik in deze mastercourse zit begrijp ik mijzelf veel beter, maar ik begrijp vrouwen ook veel beter! Ik begrijp nu wat ik tot nu toe verkeerd heb gedaan en wat ik kan doen om de interacties leuker te maken. Ook begrijp ik het verleidingsproces nu, wat mij enorm helpt om de juiste stappen te zetten.

Ben T.


Door “Aantrekkingskracht” besef ik mij wat ik tot nu toe fout heb gedaan en waarom ik tot nu toe eigenlijk alleen maar enkele “gelukstreffers” heb gehad. Ik ben nu in staat om actie te ondernemen naar mooie vrouwen toe, zonder over te komen alsof ik iets van ze nodig heb. Ik weet de interactie op zo’n manier te leiden dat ze interesse in mij tonen en letterlijk tegen mij zeggen dat ze me nog wel eens willen ontmoeten voor een date. Door de kennis die ik nu heb voel ik mij net Superman! (haha)
Ik gebruik de technieken zelfs bij mij op de werkvloer met mijn mannelijke en vrouwelijke collega’s, en ook zij reageren hier op!

Dit is de enige wetenschappelijk onderbouwde en meest complete methode, voor succes met vrouwen, verkrijgbaar in Nederland!

 

Jij krijgt toegang tot méér dan 40 uur aan baanbrekende lesstof.

Jij leert de psychologie achter de intiemere interacties tussen mannen en vrouwen.

Jij leert de psychologie achter het “zijn” van een aantrekkelijk persoon.

Jij leert de psychologie achter de intiemere interacties tussen mannen en vrouwen.

Jij leert interacties aan te gaan met vrouwen, hoe je deze stappen zet en waarom je dat op deze manier doet.

Jij leert de beïnvloedings-technieken waarmee jij een diepgewortelde aantrekkingskracht zult genereren.

Jij zult aantrekkingskracht genereren bij de vrouwen die jij echt interessant vindt.

Jij leert hoe je ná aantrekkingskracht ook een diepgewortelde connectie met haar opbouwt.

Jij krijgt toegang tot Live Webinars

Jij ontvangt uitnodigingen voor onze Live Events

Jij krijgt toegang tot onze geheime community waar jij al jouw vragen kunt stellen

Je staat er dus niet alleen voor!

Je hebt toegang tot een samenwerkende community van gelijkgezinde mannen. Zo kun jij jouw vragen stellen en jouw uitdagingen bespreken. Je zult ook kunnen afspreken met anderen en zo ga je samen aan de slag en maak je nieuwe vrienden voor het leven.  

Samen trekken en duwen we iedereen omhoog, we laten niemand achter, we accepteren geen smoesjes en geen matige resultaten. Samen met elkaar gaan we voor het allerbeste!

Ben jij klaar om jouw datinguitdagingen aan te
gaan en te overwinnen?

Jouw Investering?

Voor onze internationale trainingen investeren cliënten rond €3000,-
Dit betreft een zéér intensieve vier daagse “immersive training”.

Wij beseffen dat dit qua tijd en geld, niet voor iedereen is weggelegd en het is ons doel om zo veel mogelijk mannen te helpen.
Dat is iets waar wij voor 1000% in geloven en waar wij ons volledig voor inzetten.

Daarom kiezen wij ervoor om jou toegang te geven voor een maandelijks lidmaatschapsbedrag al vanaf slechts €67,- per maand.

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Diamond Membership

Maandelijks abonnement
347,-
 • Zeer goede optie!
 • Toegang tot online lesprogramma
 • Meer dan 40 uur aan video lessen
 • Uitprintbare lesdocumenten
 • Online toetsen
 • Wekelijkse webinars
 • Toegang tot online community
 • Uitnodigingen tot live events
 • Dating strategie sessie
 • Maandelijkse coaching sessie
 • Mastermind membership (Mastermind FB groep – Mastermind trainingen)
 • Maandelijks opzegbaar
 • Geen twee coaching sessies per maand
 • Geen extra online producten inclusief
 • Geen toegang tot live events inclusief

Titanium Membership

Maandelijks abonnement
567,-
 • Meest waardevolle optie!
 • Toegang tot online lesprogramma
 • Meer dan 40 uur aan video lessen
 • Uitprintbare lesdocumenten
 • Online toetsen
 • Wekelijkse webinars
 • Toegang tot online community
 • Toegang tot live events inclusief (Dit betreft enkel de community events)
 • Toegang tot alle online producten
 • Dating strategie sessie
 • Om de twee weken een coaching sessie
 • Mastermind membership (Mastermind FB groep + Mastermind trainingen)
 • Maandelijks opzegbaar
 • Kortom het meest uitgebreide pakket

Meer aanbevelingen van onze leden!

Ik durfde vrouwen nooit aan te spreken.

Ik wist niet wat ik moest zeggen of wat ik moest doen om het gesprek voort te zetten. Nu dat ik deze Mastercourse volg begrijp ik het versier proces dus nu heb ik veel meer zelfvertrouwen om op vrouwen af te stappen. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij nog meer te bieden heeft.

J.

Sales

Ik ben vrouwen veel beter gaan snappen.

Ook heb ik veel meer dates via dating apps. Ik heb niet veel tijd om vrouwen te gaan ontmoeten dus online is mijn weg om vrouwen te ontmoeten. Ik heb de beïnvloedingstechnieken toegepast en ze werken PERFECT! Ik ben heel blij! Rienk, je bent echt een goede Coach.

Mo

Slager

Ik was op mijn 20ste nog maagd.

Omdat ik gewoon niet zo goed met meisjes kon omgaan. Ik ben geen natural. Toen ik mijn eerste resultaten behaalde met de technieken die ik in deze Mastercourse heb geleerd heb ik ook mijn eerste “one night stand” gehad, dat was echt super tof!

H. K.

Student

Echt een SUPER training!

Behalve dat de trainingsvideo’s heel goed zijn, heb ik ook heel veel gehad aan de mensen er omheen. Ik ben altijd een beetje een “loner” geweest maar nu heb ik het gevoel dat ik een nieuwe familie erbij heb. Ik ben nu veel zelfverzekerder met vrouwen omdat ik nu weet wat ik moet doen en waarom het vroeger bij mij fout ging. Ik ben een Mastercourse lid voor het leven!

Jason

Sport leraar

Vrouwen voelden bij mij nooit “een klik”.

Nu begrijp ik waarom. Sinds ik in de Mastercourse mee draai ben ik anders met vrouwen omgegaan, de beïnvloedingstechnieken werken echt super goed! Je ziet vrouwen gewoon reageren op de dingen die je doet. De eerste keer viel mijn mond open van verbazing, nu heb ik echt hele leuke dates, en zelfs twee scharrels. Ik ben een fan van de Mastercourse en raad dit aan iedereen aan!

Ricardo

IT

Nu weet ik eindelijk wat ik moet doen!

Dit was voor mij het beste dat ik heb kunnen vinden op de Nederlandse markt. Rienk weet héél goed waar hij het over heeft, en legt alles echt SUPER goed uit! Dit was echt veel beter dan de cursus die ik bij een ander bedrijf heb gedaan, wist ik dit maar eerder.

Joris H

IT'er

Deze Mastercourse heeft mijn leven veranderd.

De manier waarop ik naar vrouwen kijk echt compleet veranderd! Het is heel gestructureerd opgezet, het is heel begrijpelijk uitgelegd en het was voor mij makkelijk toe te passen. Bedankt, Rienk!

Johan

vertegenwoordiger

De resultaten die ik heb behaald zijn echt ziek!

Dit is mijn geld méér dan waard geweest. Dit is wat ze mij op school hadden moeten leren, wat een enorme “eye opener”. Ik raad dit aan elke man aan. Als je het niet doet, ben je DOM!

Mark K

Kok

Ik kwam altijd in de “vrienden zone” terecht.

Ik wist nooit waarom vrouwen in mij altijd een “goede vriend” zagen, maar nooit als relatie potentieel. Deze training heeft mijn leven compleet op zijn kop gezet. De informatie was perfect uitgelegd en Rienk was ook heel erg behulpzaam. Ik blijf deze mastercourse volgen tot het einde van mijn dagen. Dankjewel Rienk!

Kees van K

Chauffeur

Ik dacht dat ik het allemaal wel wist.

Maar na mijn scheiding kwam ik in een diep dal terecht. Door het volgen van deze training ben ik tot heel belangrijke inzichten gekomen, en Rienk heeft mij meer dan perfect geholpen om er weer bovenop te komen. Ik ben hem heel erg dankbaar voor deze training en alles wat hij voor mij heeft gedaan.

Osman R

Ondernemer

Onze Garantie

Niet goed geld terug-garantie!
Als jij in de eerste maand beslist dat het niets voor je is, dan stuur je ons een mailtje om jouw lidmaatschap op te zeggen. Vervolgens krijg jij elke HELE euro terug!

Jij loopt geen enkel financieel risico.

Je zit nergens aan vast, ook niet na de eerste maand!
Mocht je in de vervolgmaanden toch beslissen dat je niet verder wilt met de mastercourse, dan stuur je ons ook gewoon een mailtje om op te zeggen. Wij zetten dan jouw lidmaatschap zonder blikken of blozen stop. Je kunt dus gewoon elke maand stoppen!

Hulp Nodig Of Vragen?

Heb je nog vragen over de mastercourse mail ons dan direct.