Alleen Alpha Mannen succesvol met vrouwen?

Alleen Alpha Mannen Succesvol Met Vrouwen

11 mei, 2020

Alleen Alpha Mannen succesvol met vrouwen?

Zijn alleen Alpha Mannen succesvol met mooie en aantrekkelijke vrouwen?

 

Nou nee! Ik zal je vertellen. Ik heb in de afgelopen “bijna 14 jaar” de wereld overgelogen en veel grote pua’s ontmoet en er waren er maar twee die op mij overkwamen als “Alpha mannen”.

De rest waren allemaal zachtaardige introverte knulletjes… die je zou bestempelen als een Beta man.

Kijk, ik zie inderdaad veel datingcoaches of pickup artists voorbij komen die lopen te schelden over andere coaches dat het “zielige beta mannen” zijn en zo gebruiken zij het woord “beta man” als een soort scheldwoord. Een beetje zoals vrouwen elkaar een “slet” noemen.

De meest succesvolle Pickup Artists en Dating Guru’s zijn Beta mannen.

Maar de meest succesvolle mannen in deze scene waren de Beta mannen hoor en niet de Alpha’s.

Dus dat is best een geruststelling denk ik! Want dit betekend dat iedereen succesvoller zou kunnen worden in hun omgang met vrouwen en dus ook de mannen die van zichzelf denken dat ze een “Beta man” zijn.

Het hele concept “Alpha en Beta man” is trouwens inmiddels al helemaal uit zijn verband getrokken!

Er is een Nederlandse Primatoloog, Frans de Waal, en hij heeft de term “Alpha man” gepopulariseerd nadat de term alleen nog maar bekend was bij Wolven.

Hij heeft volgens mij eens een boek of studie geschreven over Alpha mannetjes bij Chimpansees en vanaf dat moment is het helemaal uit zijn verband getrokken. En ik kan mij herinneren dat ik hem daarover hoorde praten en dat hij daar niet blij mee was. 

Want nu zijn er allerlei schrijvers gekomen die boeken hebben geschreven en producten erover hebben ontwikkeld en daarnaast zijn er Datingcoaches die de term gebruiken… en dat terwijl het helemaal NIET klopt wat ze zeggen.

 

Alpha mannen kunnen juist ook heel zachtaardig en lief zijn

Die Frans de Waal heeft het bijvoorbeeld in een “Ted X talk” over een Alpha mannetje dat lief, goed en aardig was, maar als je de “zogenaamde experts” moet geloven zijn dat juist de karaktereigenschappen van een Beta man.

Dus, laat je vooral niet in de maling nemen door wat die “zogenaamde experts” allemaal te vertellen hebben over dat je een Alpha man moet zijn en dat vrouwen alleen aangetrokken worden tot Alpha mannetjes, want dat is allemaal grote bullshit en ze weten niet waar ze het over hebben.

Als je het interessant vindt om meer te weten te komen over Alpha mannen, zoek dan eens naar werken van Frans de Waal. Hij is een Nederlandse primatoloog en hij weet waar hij het over heeft. Ga dat checken en onderzoek dat eens.

 

Ook als Beta man kun je heel succesvol zijn met mooie en aantrekkelijke vrouwen

 

En als je dat niet wilt doen, ook prima, maar geef in elk geval niet op, want ook jij kunt ENORM succesvol worden met vrouwen, ook als je denkt dat je een Beta man bent.

Het enige waar jij je op moet focussen is dat jij je richt op het genereren van Aantrekkingskracht zoals ik in de Mastercourse uitleg.

Als jij die informatie toepast, dan kun je de allergrootste Beta man zijn, maar dan kan geen Alpha man het tegen je opnemen!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!