Moet Een Vrouw Beter Onder Controle Worden Gehouden?

20 feb, 2022

Moet Een Vrouw Beter Onder Controle Worden Gehouden?

Moet een vrouw beter onder controle worden gehouden?

(Waarschuwing! Dit onderwerp kan SJW’s triggeren en emotionele hysterie veroorzaken bij emotioneel instabiele personen)

Ik zie een opmerking voorbij komen welke ik wel een hele interessante vind:

“Moeten wij vrouwen niet gewoon beter onder controle houden?”

En dit is er eentje die enorme ophef kan veroorzaken bij de Social Justice Warriors, Feminazi’s en andere personen die niet op een normale manier hele on populaire onderwerpen kunnen bespreken met elkaar.

Dit is iets waar ik zelf ook al eens over gesproken heb met vrienden, want het lijkt er inmiddels heel erg op en het heeft er alle schijn van dat vrouwen compleet zijn losgeslagen.

Dus wij hadden een gesprek over, of het in vrouwen hun eigen belang zou zijn en verantwoord zou zijn om ze, voor hun eigen bestwil meer aan banden te leggen.

Want je ziet dat vrouwen in de eerste wereld en met alle vrijheden die we hebben toch aardig met die vrijheden aan de haal gaan, wat vrouwen hun goed recht is, begrijp me goed!

Maar ik hoor links en rechts steeds meer de opmerking “vrouwen zijn de controle over zichzelf kwijt en voor hun eigen bestwil moeten mannen opstaan en de controle nemen over vrouwen”.

En toen ik die opmerking voor het eerst hoorde, zo’n tien jaar geleden, toen lachte ik het een beetje weg, maar ik moet toch eerlijk zeggen dat nu na tien jaar die opmerking steeds logischer begint te lijken.

Want niet alleen naar mijn ervaring, maar naar de ervaring van al mijn mentoren, alle mannen met wie ik gewerkt heb in de afgelopen jaren en met wie we dus extreem actief aan het daten zijn met vrouwen, laat de vrouwelijke aard zich toch op een steeds duidelijkere manier doorschemeren als “out of control”.


 

 Vrouwen vandaag de dag lijken de controle over zichzelf compleet kwijt te raken.

En daarmee heb ik het over:

  • het enorm hard stijgende aantal vrouwen die zich op verschillende Sugarbaby website’s aanmelden waar ze in ruil voor geld “aandacht bieden” aan mannen.
  • De enorm hard stijgende vrouwelijke “Instagram Modellen” die seksueel getinte foto’s plaatst, zichzelf model noemen, maar er geen flikker mee verdienen en het in realiteit alleen maar doen omdat ze de Dopamine gevoerde validatie van mannen nodig hebben.

     

  • het enorm hard stijgende aantal alleenstaande moeders die hun kinderen daarmee een ENORM slechte dienst bewijzen en wat naar mijn mening simpelweg getuigd van “slecht ouderschap”. 


En voordat je hier geëmotioneerd op reageert… begrijp dat het de vrouwen zijn die massaal relaties verbreken met mannen en niet andersom! 70+ % van de scheidingen wordt aangevraagd door vrouwen en niet door mannen!

Dus het zijn uiteindelijk de vrouwen die relaties verbreken en familiebanden verbreken. En dit wordt gemotiveerd door onze overheden die alleenstaande moeders financieel bijstaan en zo is er dus geen motivatie voor moeders om gezinnen bij elkaar te houden, maar dit op zich alleen al is een onderwerp voor conversatie.

 

  • het enorm hard groeiende “Only Fans” platform, waar letterlijk hordes vrouwen op zijn gedoken om met seksueel getinte content geld te gaan verdienen, in de hoop daar heel dik mee te verdienen, wat uiteindelijk slechts een heel klein percentage van de vrouwen daar ook daadwerkelijk lukt.

     

  • het enorm hard groeiende aantal vrouwen dat aan de antidepressiva zit, wat in het afgelopen decennium keihard is gegroeid gelijk aan de groei van Social Media. Je ziet die twee lijnen samen keihard omhoog schieten. En dan heb ik het echt over vrouwen en niet over mannen!

Dus je zou kunnen zeggen dat vrouwen steeds wilder aan het worden zijn, steeds meer open zijn over hun seksualiteit en de verschillende wegen steeds verder aan het verkennen zijn waarin ze hun seksualiteit inzetten om toegang te krijgen tot geld.

 

 

Maar als je de explosieve stijging ziet van vrouwen die aan de antidepressiva zit dan zie je ook dat vrouwen massaal steeds ongelukkiger worden.

En met dat in gedachten zou je jezelf dus kunnen afvragen “moeten vrouwen beter onder controle worden gehouden?”.

Dus ja, ik begrijp de vraag heel goed, alleen denk ik wel dat je heel goed moet bedenken hoe je zoiets voor elkaar zou moeten krijgen.

Kijk, je zou “het aan banden leggen van vrouwen” kunnen zien als het “wegnemen van rechten en vrijheden” en daar sta ik zelf bijvoorbeeld niet achter.

Zoals Jordan Peterson ook wel eens heeft gezegd: 

Het vrouwelijke staat voor “chaos” en het mannelijke staat voor “orde”

En dit is waar ik denk dat wij als mannen dus wel iets mee kunnen.

Want laten we heel eerlijk zijn, mannen vandaag de dag zijn slappe aftreksels van wat mannen ooit waren.


 

Werk als Man aan jezelf zodat jij als man sterk en krachtig in je schoenen staat

Dus de mannelijke orde is er niet en als er geen orde is zal chaos zich steeds verder uitbreiden net zolang totdat de hele boel ontploft of totdat de chaos ingeperkt wordt door de orde die zich steeds verder hersteld.

En dat is waar ik wel een enorme voorstander van ben, want wij als mannen moeten sterker worden en er voor zorgen dat er weer orde ontstaat waardoor de chaos niet verder kan door verspreiden.

Dus wanneer wij mannen weer sterker worden, krachtiger in onze energie gaan staan, en krachtiger op twee benen gaan staan, dan kunnen vrouwen tegen ons aantrappen wat ze willen.

Maar vervolgens zullen ze daar niets mee bereiken en merken ze dat het mannelijke niet buigt onder het vrouwelijke. En dan hersteld de natuurlijke balans tussen “orde en chaos”, tussen “het mannelijke en het vrouwelijke” zich weer.

En dat is de enige manier waarop mensen en vrouwen in dit geval, die chaos veroorzaken, ook weer gelukkiger kunnen gaan worden. Want vrouwen die chaos veroorzaken die doen dat niet omdat ze daar gelukkig van worden, want dat blijkt wel uit de cijfers.

Dus vrouwen over het algemeen (niet allemaal) zijn eigenlijk nu aan het stampvoeten in de hoop dat ze weerstand voelen van mannen. En ze hebben die weerstand nodig om weer te kalmeren.

Dat is hetzelfde als dat vrouwen jou, of mannen, uitdagen met allerlei shit-tests. Wanneer jij die shit tests verliest dan gaan ze steeds harder testen en steeds harder worden met hun tests.

En zolang jij die tests verliest wordt de chaos steeds groter die ze op je uitstort en dat net zolang tot jij in een hoekje ligt te huilen en zij al haar respect voor jou is verloren.

Dus jij MOET die tests op een goede manier doorstaan en zij MOET de juiste weerstand voelen en zij MOET weten dat jij kan omgaan met haar shit tests, want dan pas kan zij erop vertrouwen dat jij de man bent die jij hoort te zijn.

En die man kan zij respecteren, aantrekkelijk vinden, zich vertrouwd bij voelen en vervolgens kalmeren en tot rust bij komen en zich een stuk gelukkiger voelen.

Dus om tot de kern te komen: jij moet een vrouw niet controleren door haar de vrijheden af te nemen, maar jij moet haar controleren door de man te worden en te zijn die je hoort te zijn en waar een vrouw zich kalm bij kan voelen.

Zolang jij als man dat niet bent en zolang jij de orde niet kan zijn, zal zij nooit haar chaos in kunnen dammen, want dat is onmogelijk!

Een rivier die heel woest en hard stroomt (het vrouwelijke) heeft afbakeningen nodig om te kunnen stromen (het mannelijke). Als dat mannelijker er niet is en er dus geen afbakening is voor dat water dan is er geen richting, dan is er geen rivier en dan verspreidt het water zich en zinkt de grond in en droogt vervolgens op.

Dus, niet met je vingers wijzen naar vrouwen, maar kijk in de spiegel naar wat jij kunt doen om de sterkste versie te worden van jezelf en die steevaste afbakening te zijn waar het vrouwelijke met al haar chaos tegenaan kan schoppen wat ze wil, maar waarbij ze voelt dat het geen zin heeft.

Dat ze voelt dat jij niet in beweging komt en dat zij er dus op kan vertrouwen dat jij de man bent die zij kan respecteren en aan kan overgeven.

Ik denk dat dit de manier is om het vrouwelijke te controleren en om vrouwen te “controleren”

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!