Mijn Vriendin Zegt Dat Zij Zich Niet Tot Mij Aangetrokken Voelt

7 jan, 2022

Mijn Vriendin Zegt Dat Zij Zich Niet Tot Mij Aangetrokken Voelt

Mijn vriendin zegt dat ze zich niet tot mij aangetrokken voelt. Wat moet ik doen?

Dit is een vraag van een jonge man:

We hebben al 1,5 jaar een relatie en de dingen zijn op en neer gegaan, maar het gaat nog steeds redelijk soepel.

Wanneer ik haar zoen doet ze in het begin wat aarzelend en vervolgens gaat ze langzaam aan mee. Dit gebeurt elke keer. Telkens als ik de interactie tussen ons wil ophitsen zegt ze gewoon dat ze een beetje verlegen is en zo wimpelt ze dingen een beetje weg.

Nu keek ze onlangs naar ’50 Shades of Grey’ en daarna vertelde ze me het volgende: 

‘Ik voel me niet tot je aangetrokken, omdat je geen aantrekkelijk lichaam hebt.’ 

Ik ben een beetje aan de slanke kant, maar dit heeft ze me nog nooit verteld.

Nu zegt ze dus dat dit de reden is dat ze het niet prettig vindt om seks met me te hebben, omdat ze zich niet tot mij aangetrokken voelt. 

Ik heb me nu aangesloten bij een sportschool, omdat ze me dit had verteld en ik ga vooruitgang boeken en fitter worden, maar is dit de juiste zet?

Het deed een beetje pijn aan mijn zelfvertrouwen en ik ben bezig aan mezelf te werken, maar in mijn achterhoofd zit het me nog steeds dwars dat ze zich niet tot mij aangetrokken voelt.

Wat als er in de toekomst iets tussen ons gebeurt en ik ben niet meer in een goede lichamelijke vorm?

 

Mijn antwoord op zijn verhaal

 

Blijf als man altijd aan jezelf werken

 

– Werk aan je lichaam en mentale groei

– Werk aan je pickup / dating / relatievaardigheden

– Werk aan het verbeteren van jouw financiële status

 

Dit is wat een man aantrekkelijk maakt, namelijk dat jij altijd op jouw eigen pad een bepaalde richting op gaat. Want door dit te doen stuur je zoveel aantrekkelijke sub communicatie haar kant op, wat haar weer emotioneel raakt en er voor zorgt dat zij zich jouw kant op gaat bewegen. En het moment dat je hiermee stopt, dus nergens naartoe gaat, dat is het moment dat de aantrekkingskracht afneemt.

Daarnaast vind ik dat hij om de verkeerde redenen nu aan zijn lichaam gaat werken. Ook al is de intentie goed natuurlijk! Want dit moet hij sowieso doen en daar moet hij nooit meer mee stoppen. Maar nu doet hij het omdat hij denkt dat hij haar daarmee pleziert. 

Dus hij doet iets wat hij misschien eigenlijk zelf wel helemaal niet wilt doen en dat doet hij, omdat hij dan hoopt door haar gevalideerd te worden door seksuele toegang te krijgen van haar. 

Hoe lang denk je dat dit nog goed gaat? 

Wat is de volgende smoes waarmee ze nog verder rationeel gaat proberen te onderbouwen waarom ze die jongen helemaal niet seksueel aantrekkelijk vindt?

Het is namelijk wel duidelijk dat zij hem niet aantrekkelijk vindt, maar ze weet alleen zelf niet hoe het komt. Dus ze verzint een idee en gebruikt dat vervolgens als rationele reden om het gemis van de juiste emoties te onderbouwen.

Nu kan hij keihard gaan trainen tot hij een super mooi gespierd lichaam heeft, maar dat zal hem geen seks opleveren, in elk geval niet bij haar.

 


 

 

Het is als man heel belangrijk om de relatie te blijven leiden

 

Want het simpele feit dat hij gaat trainen om haar te plezieren verklapt overduidelijk wat er aan de hand is in hun relatie.

Hij leidt de relatie niet, hij leidt zijn eigen leven niet, hij sukkelt hoogstwaarschijnlijk een beetje in het rond en achter de ideeën aan van zijn vriendin. Hoogstwaarschijnlijk gedraagt hij zich als een “pleaser” naar haar toe, wat hem enorm onaantrekkelijk maakt voor haar.

En dit is een fout die veel mannen maken. Veel mannen volgen hun eigen levenspad niet en ze sukkelen een beetje achter hun vriendin aan en laten haar de koers van de relatie dicteren, omdat ze denken dat ze haar daar blij mee maken.

“als ik maar doe wat zij wilt dan is ze tenminste blij” 

En dat is het aller domste wat je jouw relatie, haar en jezelf kunt aandoen. Want ga maar eens winkelen met een vrouw en dan leer je in 1 dag de natuur van een vrouw kennen. 

Ze gaat namelijk overal kijken, hoopt ergens anders toch nog iets beters te kunnen vinden, om vervolgens om vijf minuten voordat de winkels dicht gaan toch nog terug te willen naar de allereerste winkel om toch dat bloesje daar nog een keer te bekijken en dan heeft ze ineens haast.

NOOIT op de richtingloze natuur van een vrouw bouwen als het gaat om JOUW relatie!


Blijf als man richting geven binnen jullie relatie

 

Jij hoort die te leiden, jij hoort die richting te geven, jij hoort die een bepaalde kant op te sturen en dat is niet de kant waar zij naartoe wilt, want ze weet helemaal niet waar ze naartoe wilt.

Een vrouw wilt jou op een bepaald pad volgen, want zij wilt niet de beslissing maken over het einddoel van dat pad. 

Zij wilt dat jij haar op een comfortabele manier langs allerlei uitdagingen leidt, op weg naar JOUW doelen. Zij wilt niet de persoon zijn die al die uitdagingen overwint voor jou.

Dus in het geval van deze jongen. Ik zie deze relatie alleen nog goed komen als hij zich stort op wat voor een man werkelijk belangrijk is. En ja, ook als zijn vriendin erg belangrijk voor hem is dan is het beste wat hij kan doen, haar niet op de eerste plaats  zetten en zichzelf op de eerste plaats  zetten.

Het moment dat je een vrouw het middelpunt maakt van jouw universum, ook al is dat met de beste bedoelingen, dan is dat wel het moment dat die “Black Hole” dat universum compleet uit elkaar trekt tot er niets meer van over is.

 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!