Mijn Vriendin Praat Niet Meer Tegen Mij

Mijn Vriendin Praat Niet Meer Tegen Mij

Mijn Vriendin Praat Niet Meer Tegen Me

 

Mijn vriendin weigert met me te praten nadat ik haar heb gevraagd haar afwas in de gootsteen te zetten.

Mijn vriendin (24) heeft de afgelopen 3 dagen niet normaal tegen me gesproken, omdat ik (21) haar vroeg om mijn leven wat makkelijker te maken door haar borden in de gootsteen te leggen zodat ik ze kon wassen.

Achtergrondverhaal: Mijn vriendin werkt en ik niet, omdat ik nog studeer. Ik heb mijn leven daarom aangepast aan het hare om haar leven makkelijker te maken. Ze werkt vanuit huis en aangezien we in quarantaine zitten heb ik de taak op mij genomen om haar leven wat makkelijker te maken door het meeste, zo niet al het huishoudelijke werk, te doen. Koken en afwassen is op dit moment het meest relevant.

Ik kook, doe de afwas, zet koffie enzovoort, wanneer ze het nodig heeft.

Onlangs vertelde ze hoe slecht ze zich voelde over het feit dat ik dit allemaal moet doen en ze kan me vanwege onze omstandigheden niet helpen. Dus als antwoord vertelde ik haar dat als ze zich zo voelde, ze mijn leven gemakkelijker zou kunnen maken door in ieder geval haar bord of glazen in de gootsteen te plaatsen zodat ik het kan schoonmaken. 

Om de een of andere reden nam ze dit heel persoonlijk op en riep ze dat ze dat niet kan, omdat ze het te druk heeft met haar werk. Ik vind dat moeilijk te geloven, omdat ze af en toe een pauze neemt om door Instagram te bladeren. Ongeveer 10 minuten.

Ik heb haar verteld dat als ze daar tijd voor heeft, ze in ieder geval in veel minder tijd de afwas in de gootsteen kan zetten. 

Ze spreekt me nu alleen heel passief agressief aan en heeft me verteld dat ze dacht dat ik dit allemaal deed omdat ik van haar hield (dat deed ik ook, maar er is een limiet). Ze dacht dat mijn liefde voor haar onvoorwaardelijk was en dat ze dom was om te denken dat ik dit allemaal deed vanuit de goedheid van mijn hart.

Ze heeft me gevraagd om vanaf nu niets meer voor haar te doen en ze zal zelf doen wat ze wilt als ze daar zin in heeft.

Ik heb gisteren geprobeerd er met haar over te praten, maar ze vroeg me niet met haar te praten en gewoon stilletjes te doen wat ik wil en anders kan ik mijn spullen pakken en vertrekken. 

Ze heeft gezegd dat ze vindt dat haar telefoon beter is dan ik, omdat haar telefoon in ieder geval niet over dingen zeikt.

Ik heb me vanaf dat moment stil gehouden en heb serieus overwogen om te vertrekken, omdat ze weigert normaal met me te praten of het probleem op welke manier dan ook op te lossen.

Ben ik aan het overreageren?

Mijn Antwoord:

De grootste fout die je hebt gemaakt is dat je in haar wereld bent gestapt. Ze ziet het huis als “haar domein” en dat is het ook.

Je zegt dat ze haar shit moet opruimen, goed zo! De meeste mannen zouden zich gewoon zwak opstellen en zouden haar de boel in de war laten gooien. En kijk maar eens naar de slaapkamer van vrouwen, het zijn de meest ongeordende wezens die er zijn!

Of mannen zouden achter haar reet aan lopen om alles achter haar dikke kont op te ruimen als een kleine bèta-huishoudster. 

Ik vind dat je gelijk hebt, maar je had dit kunnen afdwingen als de plek van jou zou zijn, maar helaas is het van haar. Of, als jij door haar gezien zou worden als een man van hoge waarde en ze werkelijk aangetrokken tot je zou zijn.

Door alle huishoudelijke taken te doen, heb jij jezelf in een zeer “vrouwelijke positie” gebracht. Ja, het helpt om het huis schoon te houden, maar het is overduidelijk niet goed voor je “relatie”.

 

 

 

 


Jij bent als man aantrekkelijk binnen jouw relatie zolang zij respect voor jou heeft

 

Ze voelt zich blijkbaar niet tot je aangetrokken, omdat haar reactie laat zien hoeveel ze je respecteert en vrouwen voelen zich niet aangetrokken tot mannen die ze niet respecteren. Dat kan ze niet.

Liefde is nooit “onvoorwaardelijk” en laat haar die valstrik niet op je toepassen. Trap daar niet in. Liefde is net zo sterk als de waarde die uitgewisseld wordt.

Het moment waarop een vrouw tegen je zegt “je kunt het op mijn manier doen, of je kunt weggaan”, dat is het moment om je spullen in te pakken en te vertrekken! Laat een vrouw dit NOOIT tegen je zeggen zonder dat er ook duidelijke en sterke consequenties aan hangen!

Ze is duidelijk alle aantrekkingskracht jouw kant op verloren. Het enige dat jij nu kunt doen naar mijn mening, is je spullen pakken en vertrekken. Accepteer dit gedrag NOOIT!

Ze is je hard aan het testen en momenteel is ze aan het kijken of je werkelijk weg zal gaan of niet. Ze gelooft niet dat je gaat namelijk, want ze gelooft niet dat jij mannelijk genoeg bent om zo’n stap te zetten.

Jij moet zonder te twijfelen je spullen pakken en gaan en niet meer omkijken zodra je de deur uitloopt. Als je dat niet doet en toch nog probeert te blijven dan verliest ze nog meer respect voor je!

Ik denk dat je al eerder ENORM getest bent en dat je elke test die ze deed hebt verloren, want de manier waarop ze zich gedraagt ​​laat zien dat ze al het respect voor je is verloren.

Neem daarna ook GEEN contact met haar op. Ze duwt jou nu weg en als jij nog hoopt dat het goed komt tussen jullie, wat ik keihard afraad want waarom zou je jouw tijd willen verdoen aan zo’n vrouw, maar als jij hoopt dat het toch nog goed komt, omdat je geen betere opties hebt dan moet zij de stap zetten jouw richting op.

Persoonlijk zou ik nooit overwegen om terug naar haar te gaan, maar dat is aan jou. Zolang je stevig staat, je rug recht houdt en de man bent en blijft waarvan ze hoopte dat je die had kunnen zijn. 

En deal op een correcte manier met haar shit-tests (en die van andere vrouwen),want dit is wat er gebeurt als je dat doet!

Dan verlies je het spel.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!