Mannen Stop Met Klagen Over Vrouwen

20 mrt, 2022

Mannen Stop Met Klagen Over Vrouwen

Mannen STOP met klagen over vrouwen!

Ja ik zie ook dat steeds meer mannen het opgeven, dat steeds meer mannen geen vrouwen meer willen ontmoeten en dat steeds meer mannen het compleet opgeven met vrouwen.

Ik zie dat we letterlijk om de oren worden geslagen met oprecht heel goed onderbouwde redenen waarom je als man een vrouw compleet links moet laten liggen.

Ik zie ook dat dating steeds overduidelijker “transactioneel” wordt. Het is natuurlijk altijd al transactioneel geweest, want vanuit de natuur horen mannen veiligheid en middelen te verzorgen (overlevingswaarde) en vrouwen brengen hun voortplantingswaarde mee.

Maar vandaag de dag is het steeds meer recht voor je raap wat die transactie betreft. Je ziet bijvoorbeeld de Sugar Baby websites uit de grond schieten waarop 9 van de 10 vrouwen in hun profiel zetten dat ze: 

  • Geen monogame afspraken willen maken
  • Geen intieme handelingen willen verrichten terwijl ze wel halfnaakte foto’s plaatsen van zichzelf om hun seksualiteit in te zetten om op te vallen en zichzelf te verkopen

Maar wel een man zoeken die:

  • Hun studie willen betalen
  • Ze mee neemt naar luxe etentjes
  • Ze financieel ondersteunt
  • Op vakantie neemt
  • Ze overlaad met cadeau’s
  • Ze mentorschap biedt
  • Ze met respect behandeld en niet als een seksobject

Maar wat willen ze bieden in ruil voor al die dingen?  Ze bieden “hun tijd”.

Dus in de beleving van die vrouwen is hun seksuele marktwaarde zo hoog dat ze van alles kunnen eisen, maar zelf letterlijk geen flikker te bieden hebben behalve “hun tijd”.

En laten we eerlijk zijn. De meeste van die “mooie poppetjes” hebben behalve hun uiterlijk nooit een leuk karakter hoeven ontwikkelen, omdat ze altijd maar van alles in hun schoot geworpen hebben gekregen. Dus als ze jou hun tijd geven heb jij het als man waarschijnlijk totaal niet naar je zin, omdat er geen interessant gesprek uit voortkomt.

Dus als man heb je er werkelijk helemaal niets aan om van alles aan haar te geven zonder dat jij toegang krijgt tot haar seksuele waarde.

Ja, ik zie dat vrouwen steeds meer “willen” maar steeds “minder” te bieden hebben.

En zo kan ik echt nog wel even doorgaan over alle redenen die ik zelf al kan verzinnen om vrouwen compleet links te laten liggen. Laat staan alle redenen die daar door anderen nog bovenop gegooid worden en het zijn allemaal hele goede en correct onderbouwde redenen.


De Mannelijke natuur zegt ons dat wij onszelf omhoog moeten werken

Maar het is heel makkelijk om de andere kant op te wijzen, het is heel makkelijk om naar vrouwen te kijken met minachting in je ogen, het is heel makkelijk om een slachtoffer rol in te nemen en het is heel makkelijk om te zeggen “laat maar het hoeft al niet meer”.

Maar dat is niet wie jij bent als man!

Jij bent een man en vanuit jouw natuur hoor jij actie te ondernemen en hoor jij jezelf omhoog te werken in de dominantie hiërarchie door mentaal en fysiek krachtiger te worden, jouw sociale vaardigheden te verbeteren en jouw financiële bereik te verhogen!

Jij bent een man en als man opgeven betekent “verliezen”. En verwar “tactisch terugtrekken” niet met “opgeven”, want ik vind het zeker wel heel goed voor elke man om af en toe zichzelf tactisch terug te trekken zodat hij zijn plan van aanpak kan gaan bekijken.

 

Maar OPGEVEN?! Nee!

Waarom doen vrouwen zoals ze doen?

Waarom zijn vrouwen zo op hol geslagen?

Waarom denken vrouwen dat hun waarde zo hoog ligt?

Waarom denken vrouwen dat ze in ruil voor niets meer dan hun tijd een hele waslijst aan eisen kunnen stellen?

Waarom is het zelfbeeld dat vrouwen hebben over hun seksuele marktwaarde compleet verstoord?

Waarom gaan vrouwen om met mannen op de manier dat ze dat doen?


Hoe Vrouwen met ons omgaan komt grotendeels door onze eigen aandeel daarin

Ik geloof voor een groot deel dat wij mannen daar een heel groot aandeel in hebben gehad om vrouwen zo te krijgen zoals ze nu zijn.

Veel mannen die deel uitmaken van de dorstige horde geven maar al te graag hun aandacht, tijd, en geld weg aan vrouwen in ruil voor helemaal niets.

Mannen geven hun validatie onverdient aan vrouwen weg en vrouwen nemen dat maar al te graag aan.

En het zijn diezelfde mannen die nu lopen te klagen dat vrouwen ze niet de aandacht geven waarvan ze vinden dat ze het verdienen.

Jij hebt er eerst voor gezorgd dat het zelfbeeld van een vrouw, door alle onverdiende validatie, is gegroeid tot een level dat niet in lijn ligt met de realiteit…in onze ogen… 

Door al haar foto’s te liken op Instagram waar ze weer een foto van haar borsten of kont plaatst en er berichten onder te plaatsen van “oh wauw, wat ben jij lekker”.

Dus elke keer dat ze dit leest en bij elke like die ze ontvangt krijgt zij een dopamine shotje waardoor zij zich goed voelt.

En dan nu ze zich boven jou verheven voelt ga je ineens lopen klagen? 

Nee, als je iets zou moeten doen dan is het dat je dit als een wake-up call zou moeten zien en dat JIJ aan het werk moet!

Jij zult ervoor moeten zorgen als man zijnde dat die balans weer hersteld!

Jij zult jouw waarde als man naar hogere levels moeten brengen en dat doe je niet door de handdoek in de ring te gooien.

Dat doe je door je verder te ontwikkelen als man.

Sociale vaardigheden, vaardigheden met vrouwen, mindset versterken, lichaam versterken en financiële middelen vergroten!

Jij zult aan de slag moeten en continu naar voren en omhoog moeten werken, want dat is jouw pad als man. Als man hoor jij dat pad te bewandelen in plaats van de makkelijkste weg te nemen. 

Het makkelijkste pad maakt jou lui, maar het moeilijkste pad bouwt jouw karakter op!

Vrouwen zullen altijd kiezen voor de best mogelijke optie die zij kunnen krijgen en als jij dat nog niet bent dan kun je aan het werk om de beste optie te worden.

Laten wij als  mannen er voor zorgen dat wij die waardevolle man worden die we behoren te zijn en laten we er met zijn allen voor zorgen dat “mannen” niet ervaren worden als de luie nietsnutten zoals dat nu het geval is, maar dat wij als mannen gaan bijdragen aan dat vrouwen weer naar mannen gaan kijken als waardevolle aanwinsten in hun levens.

Want Vrouwen hebben ons nodig en vrouwen hebben jou nodig in de meest sterke vorm die jij kunt zijn.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!