Mannen Die Vrouwen Compleet Willen Opgeven

9 jan, 2022

Mannen Die Vrouwen Compleet Willen Opgeven

Wanneer Mannen Vrouwen Compleet Willen Opgeven

 

Dit is een bericht die ik binnen kreeg van een kijker, hij zegt:

Hoi! Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet omschrijven, maar het komt er op neer dat ik steeds vaker helemaal geen zin meer heb in omgang met  vrouwen.

Het gaat allemaal veel te moeilijk, zelfs als ze helemaal niet zo leuk zijn gedragen zij zich als prinsessen en doen ze uit de hoogte.

Op dating apps lukt het me ook niet om succesvolle dates eruit te krijgen en elke keer als ik om het telefoonnummer vraag dan hoor ik niets meer.

Ik weet niet wat ik verkeerd doe, want ben ik dan zo lelijk of onaantrekkelijk?

Ook zie ik steeds meer datingcoaches of pickup artists online verschijnen en iedereen zegt weer iets anders. Ze zeggen dat het niet uitmaakt hoe ik eruit zie en ik moet maar met zelfvertrouwen vrouwen op straat aanspreken, want vrouwen houden van een man met zelfvertrouwen. Maar als ik dat doe dan loopt het ook nergens op uit.

Ik merk al enkele maanden dat ik in de put begin te raken hierdoor en ik word steeds meer wantrouwig naar vrouwen toe. Ook merk ik dat ik bijna niet meer op een goede manier naar vrouwen kan kijken, want zodra ik ze zie dan denk ik “heb je er weer zo een”.

Wat kan ik hieraan doen, want ik wil geen vrouwenhater zijn, maar ik merk dat ik in een neerwaartse spiraal ben terecht gekomen en dat het me niet lukt om daar zo uit te komen.

Heb jij misschien tips of ideeën voor me, hoe ik hier gewoon op een positieve manier mee om kan gaan? Ik weet het even niet meer.


Leer als man van je fouten en leer de datingregels op de juiste manier uit te voeren

 

Oké, nou het is wel duidelijk dat die jongeman aardig gefrustreerd aan het raken is over het feit dat hij enorm aan het verdwalen is op de hedendaagse dating en relatiemarkt.

En dat is ook niet gek, want deze is de afgelopen jaren keihard aan het veranderen en deze is gewoon niet meer hetzelfde als hoe deze enkele jaren geleden was. 

Met de komst van alle social media kanalen, alle datingapps zijn er enorm veel dating opties bijgekomen. Dus het speelveld is veranderd en met het daarbij veranderende gedrag van mannen en vrouwen zijn ook de spelregels inmiddels veranderd.

Het is heel simpel, als jij niet weet hoe je het spel moet spelen, ja dan heb je grote kans dat je verliest. En in dit spel doet dat verlies emotioneel pijn, want het raakt ons, of we nu willen of niet.

Maar goed, ik begrijp dat je zoiets hebt van “het hoeft van mij niet meer” want als je continu met je gezicht tegen een muur aan loopt dan heb je op een gegeven moment gewoon geen zin meer om te blijven proberen.

Tenzij je eindelijk een keer leert van jouw eigen fouten en gaat inzien dat wat je doet niet werkt.

En dat is precies waar een hoop mannen de mist in gaan, want wij denken het allemaal wel te weten. Vooral als het om daten en relaties of vrouwen in het algemeen gaat hoeven we het allemaal niet te horen. We doen wel stoer, maar veel te veel mannen lopen tegen dit soort zaken aan. 

Gewoon omdat ze niet bereid zijn om een stapje achteruit te zetten en te accepteren dat ze over deze onderwerpen ook gewoon kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen. Want je moet een ding heel goed begrijpen, het grootste gedeelte wat je hierover denkt te weten is geleerd uit romantische films en romantische muziek, dus het is allemaal gebaseerd op fictie!

Het is allemaal niet waar en daarom schrikken zoveel mannen keihard, omdat ze ineens met de werkelijkheid in hun gezicht worden geslagen!

Maar goed, wat ik voor jou als feedback heb, mooie jongen is het volgende:

Ik begrijp dat je de handdoek in de ring wilt gooien en er is helemaal niets mis mee om dit ook eventjes te doen zodat jij je op jezelf kan focussen.

 

 


Wees een Aantrekkelijke man door te investeren in jezelf.

 

Veel mannen zijn zo bezig met vrouwen, dat ze vergeten om de rest van hun leven te leven. En dat zou nu juist het allerbelangrijkste moeten zijn in jouw leven, namelijk JOUW LEVEN!

Dus ga eerst gewoon eens beginnen met jezelf recht op de rails te trekken en ga vervolgens omhoog werken.

Ga op weg naar jouw doelen en dromen en dan heb ik het over die doelen en dromen die voor jou belangrijker zijn dan vrouwen.

Want als je belangrijkere dingen te doen hebt dan vrouwen, dan is het ineens een stuk minder belangrijk voor je of  vrouwen jou wel of niet leuk vinden. Dat is dan een leuk extraatje, het is mooi meegenomen, maar het dicteert niet het pad van jouw leven of de kwaliteit ervan.

Daarnaast, als je toch gedreven wordt om interacties met vrouwen aan te gaan, wat ik begrijp, want ook ik ben gewoon een gezonde man met gezonde behoeftes. 

Maar ga je dan ook daadwerkelijk verdiepen in hoe het werkelijk werkt! Mijn YouTube kanaal kun je gratis bezoeken en je kunt er allerlei video’s bekijken die je hopelijk uitdagen om anders naar vrouwen en de interacties met vrouwen te kijken.

Daarnaast, stap met je luie donder in de mastercourse en ga consistent met jezelf aan de slag! Het is niets om je voor te schamen om jezelf te willen verdiepen in deze leerstof zodat je jezelf kunt gaan ontwikkelen, want je bent juist super dom als je het niet doet! 

Dit is zo’n enorm belangrijk onderdeel in het leven van een man, vrouwen, en hoe dom ben je als je blind in interacties springt of blind in relaties springt zonder dat je weet wat er werkelijk speelt?! Alles wat ons is aangeleerd, dus alles wat we erover denken te weten, is fout en dan ga je jezelf toch opnieuw aanleren hoe het wél werkt?!

Dit is hetzelfde als dat je wilt leren zwemmen en je denkt het allemaal wel te weten want je hebt er eens een film over gezien en een paar liedjes over gehoord. En vervolgens trek jij je zwembroek aan, je loopt naar een diep zwembad en je springt er in zonder te weten wat er gaat gebeuren… nou veel succes!

Zo ben ik dus ooit eens op een snowboard gestapt met mijn grote bek! Ik dacht dat ik het wel zou kunnen omdat ik ooit wel eens op een skateboard had gestaan. Nou de eerste afdaling en ik liep drie maanden met gekneusde ribben en dat gewoon omdat ik dacht dat ik het wel wist.

Dus ga je verdiepen in deze stof! De mastercourse kost je nu nog maar € 1,- voor de eerste maand! Je krijgt toegang tot online leerstof, speciale webinars en persoonlijke feedback op vragen of uitdagingen waar je tegenaan loopt. 

En daarna betaal je slechts € 67,- per maand en is dat een rib uit je lijf? Het is de beste investering die je kunt doen, want ik wou dat dit er was toen ik hier meer dan tien jaar geleden mee begon!

Maar zelfs dan, als je weet wat er speelt dan moet je begrijpen dat dit pad geen makkelijk te bewandelen pad is en dat moet je ook niet willen!

Wij zijn mannen!

Ons levenspad moet vol met obstakels liggen, want het leven moet ons in ons gezicht slaan met uitdagingen! Dat is namelijk de enige manier waarop wij als mannen uitgedaagd kunnen worden om nieuwe belangrijke dingen te leren en te groeien als man!

Mannen die op de bank blijven zitten omdat het daar lekker comfortabel is dat zijn mannen die een langzame dood sterven! 

Het opzoeken van comfort dat moet je aan vrouwen overlaten, want dat zit namelijk in hun natuur. Zij zoeken de juiste man op om daar een relatie mee te starten omdat ze inzien dat hij haar leven een stukje comfortabeler kan maken en dat van haar kinderen. 

Dat is niets om vrouwen voor te haten, maar dat is gewoon hoe het is!

Dus, werk aan jezelf, klim naar grotere hoogten, leer, val plat op je bakkus, sta op, ga weer door, leer en groei.

Dan word jij op een gegeven moment vanzelf die man die vrouwen als aantrekkelijk zullen ervaren en dan gaan dingen ineens een stuk makkelijker.

Je zult merken dat dingen dan ineens veel makkelijker jouw kant op lijken te komen en dus ook vrouwen.
Want in al jouw onbewuste communicatie naar buiten toe zul je anders gaan communiceren, aantrekkelijker gaan communiceren.

Dus, neem even een pauze als je dat nodig hebt. 

Ga vervolgens aan het werk om jezelf en jouw hele leven naar hogere levels te brengen, op alle punten in het leven.

Verdiep je in de wetenschap achter dating, relaties, liefde, aantrekkingskracht en vrouwen zodat je met de juiste verwachtingen de dating en relatie markt op gaat en zodat jij letterlijk weet wat er afspeelt. 

En daarvoor zul je iets moeten doen wat voor vele mannen enorm moeilijk is en dat is jouw ego opzij gooien, accepteren dat je het niet weet en open staan voor nieuwe informatie. Dat is de enige manier om jezelf naar een nieuw level te brengen.

En accepteer dat dit het levenspad is dat jij als man zult blijven bewandelen, een pad vol met uitdagingen, want dat maakt van jou de man die jij moet worden, continue weer naar een hoger level.

 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!